Sigh I dont even know where to start… met this guy last year September at portmore mall. Things was on and off cause u know me have mi man. I have him as my side man cause u done know mi have me personal man… anyways things was on and off suh we met the second time in may of this year, eventually me go him yard and we f**k all of a sudden the bwoy tek off him condom and start f**k mi. Suh me say how u fi do that and mi nuh know u that good we just video call and talk over the phone, him say him clean him nuh have any disease. Anyway mi go mi yard the next morning only fi see the bwoy block me to rass. Suh mi call it a day. Couple month past he messaged me so me put him inna him place, anyways we plan to meet up in this year September we meet up and thing cause mi have the time to, bear in kind I have my personal man. My personal man is 100% great in every way but lack of attention. Anyways mi and the side nigga get back in touch cause we both get some time.
Anyways we decide fi f**k since night, all of a sudden this man wah f**k mi bear back, no I disagree cause me say mi already a sex me personal without condom. Anyways mi force him to use condom an all of a sudden we nah f**k fi 20 mins good him ago say the condom buss, suh mi shock cause mi a say how the condom fi buss and we nah f**k fi long and u nah go 100% hard.??! Him ago say him cum inna me. Suh mi start cuss and galang baad an a ask if a some disease him wah gimi. All of a sudden him show mi a red paper say him go do blood test and him 100% clean, suh mi a say that nuh mean nth unu man tricky .all of a sudden mi ask if mi can inspect him good this man a go round mi about a hour nuh wah show mi him h**d head😔 all of a sudden him start f**k mi bear back and com inna me again. Bwoy pinky mi a wonder if a nth him gimi. Plus him cum inna me while I have my man😔 a hope the morning after don’t fail me a morning Cause the bwoy wah get mi in trouble. we fall into an argument an I lef
Yep Sender…you’re the Yamhead Queen of the year…tek di title n just gwaan wid it,mi sey fi gwaan wid it!!
Loud up har tikkle of course! Me have a post fi she along wid a side tikkle de.
you sick my f……ing stomach my God man!! u cayliss baaaaad!!
Yuh is a BLOODCL**T Yam head. Pinky all dem waste story yah nuh fi post. Fucking idiot. Forgive mi Dear Lawd but yuh fi ketch sittn.
Tell yuh bout these fucky-fucky Jamaican women. Have her good man, yet fucking a side man just because she need attention and putting her right-out man at risk for a STD.
Look like he was only tested for Syphilis. No results of the test. WTF?
SENDER YOU BIG AND CARELESS…
NASTY GAL U KEEP MAKING REFERENCE OF YOUR MAN AND HOW HE’S GOOD IN ALL DEPARTMENT SOOOOOOOO HOW U ALLOWING THIS NIGGA TO BE F…G U WITHOUT PROTECTION?
YOU A NASTY LITTLE HOE;PRAY THAT NIGGA DONT GIVE YOU ANY STDS.
SENDER U WORTHLESS BAD…
Sender your a big waste…………you nasty and careless bad.
that’s a spiteful man. Tek the morning after quick
people really write in dem foolishness?
U a dumb bitch!!
Senda! Yu is a Yamhead queen fi true coupled wid Ratbat behavior.
Chances are you have multiple side MEN like how ole bus have loada man a every stop.
Yu undeserving of having a “Great” man to you self! Hope a betta gyal tek you man and dus out yu backside pon top of it if you step to har like you a prize bitch!
Bout yu cuss and galang till him buddy connect wid you hole BARE BACK TWICE IN ONE FUK SESSION!
YAMHEAD GWEY AND HOL WHATEVA YU COLLECT INNA DA CUM DE!
This woman is a she devil.
I swear is like one person writing these letters. The language sounds the same in all of these relationship/seck issues.
Anyways, happy October everybody, hope it is a good month for all.
Hey gal a hope when u catch a belly u give it to the right man and not you’re personal man. Women like u will give jacket and act as if unuh nah go road go Fock other man. She love when d man a buss up d juice inna har belly,if u can’t stand up fi u body who will.
Me sick a dem diutty gal yah, all dem want a some careless f**k and nutten else. Oh God pls find a good ooman fi di “personal man”
I chalked it up to synchronicity before now I’m rethinking it. The stories about hiv, pregnancy, sidee, sex, same dam language.
Sender ur cuticles crusty bad and stain up