SIDE MAN NUH WAA COVER UP

18 thoughts on “SIDE MAN NUH WAA COVER UP

1. Yep Sender…you’re the Yamhead Queen of the year…tek di title n just gwaan wid it,mi sey fi gwaan wid it!!

2. Yuh is a BLOODCL**T Yam head. Pinky all dem waste story yah nuh fi post. Fucking idiot. Forgive mi Dear Lawd but yuh fi ketch sittn.

3. Tell yuh bout these fucky-fucky Jamaican women. Have her good man, yet fucking a side man just because she need attention and putting her right-out man at risk for a STD.

4. SENDER YOU BIG AND CARELESS…

NASTY GAL U KEEP MAKING REFERENCE OF YOUR MAN AND HOW HE’S GOOD IN ALL DEPARTMENT SOOOOOOOO HOW U ALLOWING THIS NIGGA TO BE F…G U WITHOUT PROTECTION?

YOU A NASTY LITTLE HOE;PRAY THAT NIGGA DONT GIVE YOU ANY STDS.

SENDER U WORTHLESS BAD…

5. Senda! Yu is a Yamhead queen fi true coupled wid Ratbat behavior.

Chances are you have multiple side MEN like how ole bus have loada man a every stop.

Yu undeserving of having a “Great” man to you self! Hope a betta gyal tek you man and dus out yu backside pon top of it if you step to har like you a prize bitch!

Bout yu cuss and galang till him buddy connect wid you hole BARE BACK TWICE IN ONE FUK SESSION!

YAMHEAD GWEY AND HOL WHATEVA YU COLLECT INNA DA CUM DE!

6. I swear is like one person writing these letters. The language sounds the same in all of these relationship/seck issues.

Anyways, happy October everybody, hope it is a good month for all.

7. Hey gal a hope when u catch a belly u give it to the right man and not you’re personal man. Women like u will give jacket and act as if unuh nah go road go Fock other man. She love when d man a buss up d juice inna har belly,if u can’t stand up fi u body who will.

8. Me sick a dem diutty gal yah, all dem want a some careless f**k and nutten else. Oh God pls find a good ooman fi di “personal man”

9. I chalked it up to synchronicity before now I’m rethinking it. The stories about hiv, pregnancy, sidee, sex, same dam language.