Sidonie, you see how unu fool?????? Mi know ano you alone a do dis, weh the big man deh weh a finance di ting???? Him get bite to, or a you alone ina di batty hole???? Mi sorry fi you……
she should ov think about that before she go out there selling drugs and hype up herself. worthless back and belly rat. too badmine and love watch other people things just try to keep up to the times and look where she land. dirty mind dirty heart dirty jail cell lol.
Dem deh breed a bail you would have to hab house fi put up fi cover it. I wonder if dem can still taste di Moet in dem mout, di big food and all di joys that led to this juncture. No matter what, it’s never worth it. Betta you batta batta eena life and can teck you likkle cruise come 65 and teck een a good pension and chill. The young and reckless.
oh wow
Ah who dis yah now???? 1/4 mill bail??? smdh
Ah when dem ah go learn it nuh worth it???
Sidonie, you see how unu fool?????? Mi know ano you alone a do dis, weh the big man deh weh a finance di ting???? Him get bite to, or a you alone ina di batty hole???? Mi sorry fi you……
:tkp
Pray for her she’s a mother
she should ov think about that before she go out there selling drugs and hype up herself. worthless back and belly rat. too badmine and love watch other people things just try to keep up to the times and look where she land. dirty mind dirty heart dirty jail cell lol.
Look like yuh late pon deh one@ yuh nuh easy, yuh lost
Dem deh breed a bail you would have to hab house fi put up fi cover it. I wonder if dem can still taste di Moet in dem mout, di big food and all di joys that led to this juncture. No matter what, it’s never worth it. Betta you batta batta eena life and can teck you likkle cruise come 65 and teck een a good pension and chill. The young and reckless.
Rahtid CNN, I was both lost and late!!!! Me read up on it and a catch up to speed now.
Rahtid CNN, I was both lost and late…. Me read up on it and a catch up to speed now.
#HUSH GIRL#
was wondering what was going on with her, marsha and kemar. I hear bout flippa already