Can u post a pic of my son fadda him owe 4years money a family court and all he must pay is 2200 him love party and deh wi th hot gal him nah mine not 1 of him kids them plus me run go a spanish town go live because him dont want me catch him ina town him name corey ricardo smith him deh with a gogo gal now
I don’t like his features, look at pics 1&2 lol
WAIT DEH. HIM GONE A FARRIN TO RASS
But I was looking at him crotch part and wondering what him really have desso fi mek baby :bingung
maybe it fold under
Cant stand these deadbeat, dead ass sperm donors
Fava dem damn leprechaun….. Please go mine yuh pickney dem sar
Pouting lips and arched eyebrows are clear indications that your man might be interested in men. :nerd
This friggin jerk of a deadbeat dad reminds me of a blind man saying “Hey girl, tell my child(ren), I’m on my way to see them”. Yeah, right?????
Him gone look it fi fix di dutty water mark,leaking ceiling inna him house in pic 2
Him nose loooong eeh, faava please puss
But Ricky have a woman a breed right now a water house and him deh a har yard everyday him look every hot gal and deh in a ppl inbox him gwan like him have it and him nah mine him yute smh and this woman weh a breed fi him now have 3 kids already by different man him soon leave har to and gone cause him no stay with one woman too long