RICKY AKA GQ SIR YUH CHILD NEED DI 2200

deadbeat-Optimized

db2-Optimized

db3-Optimized
Can u post a pic of my son fadda him owe 4years money a family court and all he must pay is 2200 him love party and deh wi th hot gal him nah mine not 1 of him kids them plus me run go a spanish town go live because him dont want me catch him ina town him name corey ricardo smith him deh with a gogo gal now

0 thoughts on “RICKY AKA GQ SIR YUH CHILD NEED DI 2200

1. Cant stand these deadbeat, dead ass sperm donors

Fava dem damn leprechaun….. Please go mine yuh pickney dem sar

2. Him gone look it fi fix di dutty water mark,leaking ceiling inna him house in pic 2
    Him nose loooong eeh, faava please puss

3. But Ricky have a woman a breed right now a water house and him deh a har yard everyday him look every hot gal and deh in a ppl inbox him gwan like him have it and him nah mine him yute smh and this woman weh a breed fi him now have 3 kids already by different man him soon leave har to and gone cause him no stay with one woman too long