Lucky the people them a set fi you..The people them a talk and caan wait. Nobody nah support you after you last dance when everybody come out fi you and you not even go back a one person dance. You talk bout people thief you Money and one bag a things. So you get back you money?
Is the ticket being auctioned?
You didnt go back to nobody party after dreams 2 reality.nobody should support you back wid yuh raw mout
Him just a try show up people because d2r was a success so him think him have it like that. Cause him talk say nobody no pull off what he did with dreams2reality
I KNOW ME NAH GO
What’s the tea with this ugly tranny he’s dating tho? He/she irks me
Think dem left? Mi see him with a next mawga gal
oh yeah?! who?
smh. just sad. she’s ugly with a bunch of kids all on ig ah swear them so happy meanwhile he na stop text mi friend.
Now mi a wonder why him no marry the ugly gyal/bwoy him deh wid and sort out him papers. Him here too long ah run up and down inna dancehall and dont get himself togehter. She must marry already or him no want to take it that far and actually marry a man, cuz that is a man…
HIM ALREADY MARRIED AND FUCK UP THE PAPERS SO HIM AFFI GET DIVORCE AND TRY AGAIN.
him marry inna Jamaica, not here.
him need fi get divorce inna jamaica and marry tranny boy fi get sort out.
but what’s the tea with the current tranny? another hype wannabee bitch? how many baby daddies “he” have?
wait lucky him married here in America?
him cute… I would’ve give him a one night f*ck and duck ah suh yuh fi do dam bwoy ya
Yes what’s the tea on Fuck out box dirty shape bad Spice that him and a host a Nj man was digging out all Mappie use to dig are out to that gal always have a order i don’t understand how man in there right mine sex that
LUCKY IS A COOL DUDE JUST LOVE THE HYPE LIFE TOO MUCH. HIM NEED FI HUMBLE AND TEK CARE OF ALL HIM PITNEY THEM. SOME PEOPLE JUST CAN’T LEGGO DANCEHALL LIFE