Mi wah bun dah slippers yah
I need a slippers please anyone
No tm it look bad every picture u tek Ina di same old slippers weh a left yuh foot and yuh two friend dem won’t even tell yuh stop go a party till u buy a new slippers cuz Christmas mi nuh wah si u Ina it.
Shay &priscela
This is her two friends weh Eva look gud wen dem ago out bt unu wicked nuh bloodclath unu cah put together and buy ar a slippers fi ar Christmas…
Mi waa laaf but mi can’t laaf cause ppl might a say d same bout mi!! Mi have ova a hundred pair a shoes but everywhere mi a go mi drag on one black flip flop weh mi get pon bogo from payless. Comfy so till. Waaaii. Mi ago do better b4 dem send mi in tuh dwl. Btw one slippers girl look better than both her friends to me. Clothes look cheap but she still can gwaan. Lady guh dung a town go get 3 nice slippas wholesale price.
HER FRIENDS DEM SEND IT IN BOUT LOOK PON HER TWO FRIEND WHE EVER LOOK GOOD. LOOK GOOD WHE PLEASE. SO WHAT IF SHE WEAR THE SLIPPERS AH FI HAR OWN SENDER IS A HATER.
Everybody have dem favourite vybz kartel song lyrics but I think his best lyrics are: no bow down fi nuh vanity wear what yuh have!
She need to stop ho to parties and go get a job
Dwl ar friend always look god di gyal dem good all nuh know dem even deh pon dis …a weak she need some clothes and slippers fi true….mi know who put up this lol a weak…bad we bad
Yuh caah a f**k and nah collect r go get a bar work r wholesale but something to do
Nuh body nuh say go bow fi weh u have but stop go party if addi one bloodclath slippers and y ar friend would of send that …what u say dis girl don’t have any enemies that hate her please from di looks to me that slippers look bad
y ar friend would of send that …what u say dis girl don’t have any enemies that hate her please from di looks to me that slippers look bad
Lol smh . them a worry bout me bout mi need a job
Mi sure nah beg and borrow. And mi suppose a 4 grand fi it . smh y argue tho.
A the friend them send it in fi true cause idk who else would say those hot messes look good. The one inna the yellow and the clown color hair have on some ugly ass shoes and she look lean up Like old car. One in the black look so dirty like she want a good scrubbing and her weave installation f$#ked up. Plus har gut too big fi dat outfit. Y’all some hoodrat looking hoes.everybody want fi fix up.
low d bc gal and ar slippaz a wa dis man kmt mek she wear dem till dem dry rotten str8
A gyal best topic . uno bad smh . pon met . mi good mi gucci. Tm a uno payday bitch . no confrontation so uno no bad a bbc .
Suck uno mother & come off a the girl them name , so what if she want wear the one slippers go 100 dance ?? uno bad mind & evil like , yuh can know is a Waterhouse stinking front gal send in this , what is wrong with the other two girls ? Get the f**k off the girl dem name , uno need a life
Tm a the gyal them best topic . no confrontation but a uno bad really now. Bad pon met. Smh
Nuh worry bout my blackbess ain’t gonna bleach for what to fit in nope or to please a soul so I don’t care what h have to say about me and my friends….#unbothered this is just waste of time got better things to do than this
Evil people thanks Alot girl….I don’t care if mi wah scrub down mi come out a Charmaine black one black baby Ina jubilee and I’m very proud to me black mi father black tpc…mi nah go bleach fi please nobody
And me can beat the person who put up this stay really bad n need a life….. come off a them gal them name mon kmft anybody put it up y u don’t go ina the girl them face n tell them or you a just met bad gal
Crissy one out di 2 a unu send in unu fren pic! Cuz nun a unu nuh look goodlook good no one said u black the person said u want scrub dung dat mean u naa bade yuh skin good, nobody nay tell u fi guh bleach and u know seh u cant bleach either ooo
Who gives a f**k about this girl wearing her own shit! The bitch who send in this lame ass story need a shot right in her ass. Sender at least she not begging u for shit. So f**k off and leave the girl alone. She wearing what’s hers.
Anonymous u need to go and look a life n leave the girl alone she tell u she want bleach she beautiful just the way she her n her man love her black kmft….. anonymous me want see how u look cause me can beat u look like the girl…..
A fi har own & gal weh no stop walk & borrow everybody Onu try rinse out.. She wear it often fi show ownership. TM a mi cuz so she no short a clothes before so mi go har all a mines dead dog d time weh u tek send in dis to MET tell dem bout d belly weh u nyam frm u a 15 & d next weh u eat up in a d year baby killer
abortion a uniform now biggie if u dont have it you have not been schooled…cuss yes is her slippers she free fi do as she please
Met gal weh no ave Chick or child nuffi dash weh belly u condone too much Fcukry kmft… Dem closet full a too much skeletons fi dem a try rinse file…… Dem can’t cuss nobody frm big yard bout clothes cause a we invent style & brand…. TM d gal dem just a hate Pon u cause a u say ownership without showing a receipt who no lock dis bruk u neck unda u mumma
Biggy is not everybaddie waa breed and breeding is not promotion and to how motherhood set up some a dem shudda dash whey di belly dem instead a come turn bad mumma..some a dem did fi nyam some a dem whey dem bring..baby a nuh style..anyway as mi seh cuss dem bout di slippas which is right
@ biggy a the dutty gal them send in the pic them need a life them a worry bout the girl & Har 2 friend them & nothing bout them nuh nice
The slippers look good on her and is the right nudie that goes with everything. Everybody have a one shoes that they want to wear everywhere. If princesses and celebrities can repeat why not? This is why some people beg and thief. Her friends look what? Bish where? With friends like u. Poor girl don’t need enemies.
Crissy mi Neva say u fi bleach mi say u want a good bathe. Two different things muma. U have some nice dark skin girl, darker than u, beautiful af. U too could be one of them if u spent a little more time in the shower washing your skin properly with soap and water. U look dirty like them did a roll u down one Hill and then baste u wid some butter. Get it together girl. U look a hot mess. Worse than the lady in the one slippers weh a she own and can wear anytime she feel like. And mi still say a Crissy or the next friend send it in. My girl know yuh friend dem!
TM no worry bout dem cause when dem clean u afi wonder if dem a true reflection of dem BC fren so dem no in a no position fi buss Liberty & a verandah dem sleep @ nite Pon single bed….. Everyday u send in file Pon ppl weh better dan u when not even d $600 Sophie slippers dem u wear is not urs……… SMH u life sadder dan funeral but ppl business ave u head busy like early morning traffic Pon causeway …… Just a reminder as young gal pree d theme Ambition ova Hype so start FCUK & collect so d next news u send Met it will be about u growth cause u life stagnant & it no ave epilepsy
@anonymus yu need a life bitch yu only bad Pon met Mek mi knw yu name & yu see Wah gwan a Waterhouse old f**k truck , friends nuh have time Fi send in this while we Inna we nice clean bed yu mad ? unlike uno a talk bout work & a from after 7 uno a talk bout the slippers old crosses what away it a mad uno , my body & colour nah worry my man or nobody dutty fake people
Suck mi pussy ! Mi happy & bless nuh have time Fi uno & uno waste arguments .. Uno Affi bad Pon met well a send people picture go get a life Y’all so f**king sad Mi nuh understand how uno happy & we still a mad uno it still a puzzle me !
Anonymous me need fi know you god know…… u can see say anonymous a met bad gal smh kmft… that all you bitch can do take down the girls pic and put on met
loooolll, y’all idle af. how much a unuh can seh unuh have a decent paying salary with benefits, nuh live a yuh mumma or a kotch up a yuh man yard, have tertiary education and a decent savings plan? I’m waiting hoodlums. yes gal u want bathe fi true.
Biggie hail up yuh aunty TIA fi mi deh…. mi miss r food :lapar
Biggie is one out di two gyal or smaddy dem close to send in TM file bout r slippersss cuz dem nuh good a backside oh hail up mama :malu
One of the ugly step sisters send in the story. Feel say a di one in a the black.