SMH….BLACK RYNO LUU

Rhyno's firebombed house
Rhyno’s firebombed house

IT LOOK LIKE YUH FIGET DIS

AN HOW YUH DID JIM SCREECHIE GUH MEK DIS AND CUDDEN EVEN PUT YUH NAME TUH IT

SUH AFTER YUH GET YOUR HOUSE FIREBOMBED JUST DI SAME WAY DI POLICE HOUSE WAS FIREBOMBED…////!!!!RYNO MI KNOW YUH REALLY HAVE A NOBODY COMPLEX FROM YUH DID RUN ON PAN DI STAGE PAN POPCAAN AND HIM SHELL DUNG YUH !@#$$%…WID SOME BIG LICK AND KICK AN YUH RUN GO MEK SONG LIKE DAT A CAREER PROMOTION….YUH SI WHY UNNO CAREER CYAH REACH WHEY IT SHUDDA REACH THOUGH? NO BACK BONE AND CANNOT STAND FI NOTHING…YUH WHEY TEK WHEY YUHSELF BECAUSE A BIG LICK A TALK BOUT GAZA FI UNITE? RYNO NOBODY NEVER EXPECT YUH FI REJOICE BUT IT IS WHAT IT IS…YOU KNEW OF YOUR FORMER BOSS’ CAPABILITIES SO WHEY YUH A RUN COME SING SONG BOUT AND NEARLY MOST YOUR BODY DISAPPEAR TUH? I AM CONVINCED JAMAICA HAVE ABSOLUTELY NO MEN LEFT TUH @#$%%^ BECAUSE IF ALL LIKE RYNO WHEY WAA DO MUSIC THINKING SET UP LIKE DIS…JAMAICA DOOMED…GWAAN GUH DUH DI 35 YEARS FI KARTEL AND DI 25 FI SHAWN STORM….WHY YUH A DUH SONG NOW …DI COURTHOUSE DID DEH DEH FI YUH HOLD UP PLACARD …YUH CAREER DID GET A PIECE A STALLING SAKE A YUH GAZA DEPARTURE ..DID SHAWN STORM BEG FI YUH?

0 thoughts on “SMH….BLACK RYNO LUU

1. met didn’t they saw lizard was involved in either the fire bombing of ryno’s house or shooting it up?

i can understand why he would not feel any remorse for lizard, but i am disappointed in this tribute song because kartel was the one that instructed lizard to carry out what ever was carried out on ryno’s house.

as you said above, has he forgotten what kartel wanted to do to him? has he forgotten that if it wasn’t for the grace of god he wouldn’t be here today?

everybody a try capitalize pon dis kartel conviction, sets of leeches and spineless insects

1. Seems like him mussy have a fire bomber pan him team because a mus dat person go try di police house. Lizard go empty gun and no real casualty

1. One more ting is not like Ryno neva know whey it a come from…Lizard was held for it and did time….remember in court dem seh him did haffi report to police station because a gun charge? a because a dat

1. and ryhno figot seh him kill him brother…black rhyno jus a look a hype…cause thats not right

2. but Real a das y mi se dem doomed if they will do anything fi get a bus then we are lost as a people…nuh man cyah come mek after me and mi beg fi dem…I wouldnt celebrate but I would have no words of support. But fi him heart string up much better than mine :travel

1. I dont know how him a sing bout share money wid Shawn Storm and they were not allowed to collect their own pay :ngakak
      Kartel send him solider dem wid dem go all small island and dem haffi wait till di money touch fi him hand before dem get a cut

2. its a good business move, inorder to catch the Gaza fans out there, he has to at least pretend like he cares about them …take your EMOTIONS out of it and look…its an excellent move on his part

1. I’m quite sure he hates them, but as a politician you sometimes have to capture another person fanbase then convert them into fans of your own…vybz kartel did the same with Beenie man a few years ago, then cut when he thought he captured enough
        Only a dumb dj wouldnt want to get a big slice of the GAZA FANS

1. Red eye fi people things and have no dreams of their own. Want what you want bad enough and work for it. He is a good artist he needs to dedicate himself more and he will get what he wants. Believe in something Higher and Stronger than greed and have faith that you will live your dreams and stop red eye fi people tings bout gaza fans..

2. and end up bruk and nuh have any money…then you guys put pictures of his pap dung life and buss big LAUGH. and ridicule him …eh metty?.

3. Mi se it already and I will repeat for you : Greedy, lickie lickie ,unscrupulousness and depravity will always be their downfall
            We neva seh Ryno pop up so him popping down would not make the front page. Jamaicans need to dream their own dreams and believe in them, then they will materialize..You cant look on someone’s fame and want that same fame for yourself because no two people are alike..they need to start dreaming their minds alive because they can only live vicariously through other people and that is a prescription for failure. Sit and come up with a set of ideas that are totally your own instead of focusing and dreaming up what someone else has already dreamed

4. ” so him popping down would not make the front page”…hahaha…yeah right

5. mek a ask u this….if me a look pan u and u a look pan me…what will be achieved? Mi a ask that because our music is so great and we nuh believe ina it..Jamaican artiste waa be like American artiste and American artiste look up to we more than we look up to ourselves… Dem sidung and note their success instead of trying to map out a way for their own.. why not look away and see if we can see our own dreams in the horizon?

6. he’s trying to map out a way of his own…but the head of the biggest grouping[gaza] is now gone and he’s trying offa it…the rappers went after tupac/biggie fans after their deaths…its the same-thing all-round…from the music to the cooperate world

3. ryno naah go buss from deh song yah.

ryno naah go gt no respect fi da song yah.

him only luk like a fool an anybody wid sense will se right through him….is a hype him a luk.

i hope sum well tinking d.j counteract di song an ask ryno where was he during di trial, ask ryno fi show evidence he was in support of kartel and shawn storm b4 they were convicted.

ryno u are a spineless leech dat is why u don’t have a career anymore.

1. Him get a rise outa sting december mek front page and ting…why him neva run wid that hype ? A man cudda really send smaddy go shoot offa my family and me really put pen to paper a write song fi him? It mek u wonder is what kinda treatment these people used to ina dem life and that Jamaica really gone pan another level but it is part of the reason why they have no empathy because dem tink of themselves as less than human

1. A di same thinking why Chow stop taxi fi Kartel but it look like the angel of God wake him up by the time him reach Portmore…people couldn’t understand why he would hail cab fi a man whey mek after him but these are the people Kartel surrounded himself with…suckers

1. yes, and Kartel is now in prison…and Chow must now follow Christ and forgive kartel and other who tried to murder him

1. Yes Chow should but Chow does not have to show Kartel that he has forgiven him, that a between him and God. If chow had gone back to Kartel he would have asked for whatever he got..He is not God to know the nature of his heart so u stay away and hold u grounds…

2. Because if u run ina him he has all right fi done u because u neva learn from fi first attempt..Chow did have sense him know Kartel was going to have them kill him next him find the law fast

2. Met, it is against the Christian faith to hold grudges…Chris said we should forgive…even our wors enemies…

1. The bible encourage forgiveness but discourages forgetfulness …Every sin you do needs accounting for and repentance for. God wipes the slate after you have atoned for your sins.I did say he was not to rejoice

1. but isnt he atleast appearing to do the Christ like thing ie by for eg doing that song above[i didnt listen it] by reaching out to those that did him wrong ?

4. Maybe a fraid him fraid suh him haffi galang like him a rally fi dem, memba wha shawty seh no support fi di artiste dem wha nah support dem `empire’, although mi nuh certain wha dat suppose to mean, but it look like dem gaza artiste get psychologically wuk pon cause dem cyaah si beyond di whole gaza `hype’

5. A wey some bwoy dey pon ? By de sound a tings it seems like Blak Ryno a coke out de money wey him win a Sting. It’s eeda dat or him a newest Mickey Mouse living in Disneyworld. Dis “song” is so misleading. What a load a horsesh** inna de Sattiday night ya !!!

1. :tkp
      a him same one did say kartel tun jamaica ina luu so mi nuh know how him find belly fi eat back dem words deh now :tkp

6. Another “entertainer” telling lies and obfuscating de truth. A wonder if him do da” song” ya out of “fear” – fear dat someting via Kartel crew might happen to him, so him just do a ting fe cover him tracks, and gwan like say him still have love fe Kartel and Shawn??

1. song done out of begging a hype …they all dumb as fox dem fi start issue license ,,,i dont know y they dont go and let him up especially like how hiim drop dung ………………………and warder haffi revive him…………………….a play brave

1. ye man brown shug to tonuee wah day wen him reach him destination….him luckee seh di warder did have some shuga inna him back pocket ….straight floor to face when him reach weh him a go live…..forever .forever ..MI a go look fi da song de pon utube now :kr

7. Airplay Met, airplay ?? A waan toss it blertnawt inna de air. Dis “song” is head to toe garbage, especially wid de “not so nice history ” between de 2 a dem.

1. It will go up in smoke because is like him at this point did a ok di damage whey get done to him back then..and a beating why dem lef so him want more beating :ngakak

8. Kartel have di biggest fan base as a dancehall artis, any show/dance yuh guh is like 80% gaza fans including selectas….nuh artis nuh waa feel di wrath a doze angry sheeps lol das why some a dem a kip dem mouth shut, an some a dem a pretend like dem support him…..di only one give him honest opinion a deva bratt…..a dont know wen di oddas a guh grow a pair a balls loll

1. dem nuh have NO BALLS..He said ina di video how him control him fans. So him really used to sidung and laugh afa dem it seem

2. uhmm a only 2.5 million ppl de a jamaica and a tink jamaica 80 percent literate so kartel fan base would be the 20 percent ….man sehhim a big star and him cell 400 copies ….dat a everybody pon di gaza///Kartel cah pack nuh weh a farin cause him fan base nuh have nuh job dem cah mek it to nuh concert …..so di whole a dem de a Jamaica ..weh him a dash out 2 song a day cause him nuh hve ntten fi do ……………he got no plane to catch dem did start ban him from Caribbean island to …..den mi start si seh certain Parish nuh want him…….he is just like LA lewis ….chat a bag a shiit

9. What a “spell” Kartel have nuff people unda ? All him enemy a look him friendship again. Dis one is beyond me !!

10. These are some jokers that have low self esteem ova a di “Gaza.” Dem believe and practically worship a man just like demself. Kartel n dem should have gotten the fire squad to how dem wicked an dis man come a sing, Dem fi lock up Rhyno to just fi him f**kery. DAMN EDIAT!!!

They disrespected Lizard’s mother by not allowing her to bury her son and I hope his family find solace.

11. Mi use to seh Gaza till Kartel dem Allegedly bun dung yuh house and dis a wah u come a sing. Gaza frighten friday, Gaza clown. Kmt mi lose offa u So call Real Stinger. :cool

12. suh indu,lisa,jah vinchi and gaza kim next in line fi sing tuh…a suh fass de sting money done rhyno?!?!?!?

danhai skeng how yuh does 😀

13. Me still a try wrap my mind around Ryno’s decision fi put out da song deh and it nuh make nuh sense. He is coming across as being stupid and a gluttony for punishment…

14. Ryno is a sell out, him sell out his own morals for fame…Just goes to show what people will do to get a hype…If Karthell was successful in kilingl him raarss, he xould not be singing any tribute….Being contraversial he is using Karthells imprisonment as a stepping stone, can be seen as a dangerous bizznezz move, which can be considered as very unwise as there are gaza fans and anti gaza fans…AS MANY NOW HAVE ZERO RATINGS FOR RYNO AFTER THIS SONG AND WILL NEVER LISTEN OR REQUEST HIS MUSIC…

15. Morning Met it seems a new tear drop was added in prison …..I saw 4 before his incarceration now it seems he added a new one…..please confirm or could it be my eyes fooling me….

16. Rayno has a good heart, he hates unnecessary problems that is why he tries so hard to be on the better end. Right now Ryno does his son because he wants the empire to liok at him from a different handle. This can help Ryno to achieve the fame and fortune he always wanted. Afterall, he does not even realize that GOD is working in his favor because of his humbleness. Youth, this is your reward from God, but please do not over exhault yourself, continue to be who you are…Amen!

17. gm met& mtters :peluk ryno dam fool yu wicked .to yuself focus on you and left gaza alone yu see,,how unruley boss :tkp like him hear news flash do the same built yu own fan base my youth

18. Good morning met just ketch the post yah and mi caan believe rhyno would a really bow out dem way deh ,dem a some two mouth cutlass,di only real straight up one dem whea would a just talk how dem feel and done a di youth dem from mobay merrital,Met please see if you can link up an interview wid dem nuh please and tonx

19. Thank you met,and nuff a di Waterford people and di entertainment fraternity know whea di evil bredda did a gwan wid but nah talk how dem really feel big up di 5 star general bounty Killa a him say before dem seek god dem seek di devil that’s why dem him get 35 to life under him nastiness,but big and serious thing know Met mi need fi seek a rehab because mi up from 7:00 am and all know mi nuh clean di chicken yet a just di peas mi put on dis yah site yah very addictive mi need help

20. Met no joke thing but mi fleshie dem a jamaica whea nuh up to di time when dem a tell mi bout di kartel case and mi a gi dem my piece and a tell dem all say a rusty busta pay fi him lawyer dem a run mi down say no di man have him money fi pay fi him own lawyer,yuh see when busta touch down deh,dem afi call me and tek back dem talk,if me hear any likkle suss and it nuh deh pon pinkwall mi nuh believe it until you put it up a so my ting set,I respect and appreciate you Met you are doing a superb job

21. I think that he shouldn’t did that song knowing he new who’s Kartel…sing something uplifting to make the youths of Jamaica knows that crime don’t pay and not to be nobody yes man…

Leave a Reply to DFDR Cancel reply