Hide my I’d please and thanks this guy name Richard Antony Huey other wise known as spangie or Brandon from matches lane him live with him baby mother and a look mi him tell mi a heap a things bout him baby mother sey him and har nuh Deh and him want me and him go halfway tree and then go hotel all mi a tell him sey a jus f**k and collect mi a deal with and him nuh stop beg me p**y and bout him love me him all still Deh wid him other baby mother to him work a cellar8 a constant spring promise mi all bath and body work set
7 thoughts on “SOMETHINGS THAT COME TO MY FACEBOOK INBOX”
Sender a Di fuss a man a look yuh? If a suh yuh get excited by two meaningless promise mi wouldn’t like see how yuh woulda gwaan if a man actually deh wid yuh..
anon@12:07 nuh have no behavior. Leave the lady wid her humble brag, clearly she doan waan him an him tings and him a run har dung caw she got it like dat cho
“…. mi tell him say all mi Dey pon is f••* k and collect .”
“ … He all promise meh Bath and Body work set ….”
Wow big big brands name dat sender ….
you go girl … man ah look yuh hard•
Woooooiii I deadings wit laughter here !!!
Sender a Di fuss a man a look yuh? If a suh yuh get excited by two meaningless promise mi wouldn’t like see how yuh woulda gwaan if a man actually deh wid yuh..
Dwrcl yuh a kill mi…..this just lift mi spirit.
WOIIIIEEEE … frighten friday
anon@12:07 nuh have no behavior. Leave the lady wid her humble brag, clearly she doan waan him an him tings and him a run har dung caw she got it like dat cho
:ngakak :ngakak :ngakak Dah senda yahh nuh easy by far.
“…. mi tell him say all mi Dey pon is f••* k and collect .”
“ … He all promise meh Bath and Body work set ….”
Wow big big brands name dat sender ….
you go girl … man ah look yuh hard•
Woooooiii I deadings wit laughter here !!!
They don’t used to tingz that’s why they act the way they do..!ol