Met,
U know seh mi a pree dis whole saga bout LeanClean man. mi a wonda is which mate want him fi herself meck she dash out di file sooo and then keeping reopening the wound… Mate, I do not know Mrs LeanClean , but as far as I can see she love the Buunn and Cheese and she “nah let go” like Vybez Kartel seh. please to continue Split the money and the buddy. The same thing way sweet you sweet she tooo. By the way, is the buddy all that or is it the tongue or the money ?? Come to think of it, did you ever think that maybe he gave her something that they are now boonded together for life??? Here is a tip, Sometimes its best to be the mate cause you better better treatment by far..
Why oh why unu still on the people dem? Jeeeez! Do you know how damaging this can be to the woman? She was a daily all 10 posts on Instagram and yesterday nor today she nuh post one thing. Unu leave offa her now man my gosh unu win! Just let them be now
Man naw f**k pan mi Suh an mi nuh dweem sumting… Even fi go gi a xman all when him gone an tink him a do tings mi a laugh inna my mind like gwan mi luv yuh mussi feel like yuh cocky a get service an mi naw service my pussy an Mek yuh still Tek care a mi an mi pussy weh yuh stop use.
Don’t know how ppl can be happy breaking up a family with small kids and be on here laughing about it. Jamaican ppl are the worst set of ppl them love see ppl miserable because that’s how them raise see them mother,granny, Aunty and other females so that will always be their goal to destroy families and then gloat about it.
F**KING GERMS CARRIERS WORRY ABOUT YOUR OWN F**KING LIVES AND LEAVE PPL ALONE DRANCROW.
oh please all a dem a live fantasy life. No social media split dem. If stinking mouth Nicole learn fi stop hype pon people she would be in a better position she is today!
dem act like dem a queen inna Jamaica and a cry ova hood each night. From yu pree dem fake life, yu know say dem miserable. People who happy nah gwan suh.
all a dem nasty. Yolices quiet cause she well know how ananlyze mike did a screw out Nicole. Is dem reaction a tek dem.
The whole Jamaica know bout dem
A true Analyze Mike did a f**k har Nicole she lol
Woooooiiueeee
Rachelle dem a give it to you Mama
Some things you’ll do for money it’s a shame
Then Unnuh acting all prissy
Keep it real
None of Unnuh don’t better than nobody
Met,
U know seh mi a pree dis whole saga bout LeanClean man. mi a wonda is which mate want him fi herself meck she dash out di file sooo and then keeping reopening the wound… Mate, I do not know Mrs LeanClean , but as far as I can see she love the Buunn and Cheese and she “nah let go” like Vybez Kartel seh. please to continue Split the money and the buddy. The same thing way sweet you sweet she tooo. By the way, is the buddy all that or is it the tongue or the money ?? Come to think of it, did you ever think that maybe he gave her something that they are now boonded together for life??? Here is a tip, Sometimes its best to be the mate cause you better better treatment by far..
Rachel hardly see Greg no need fi Rachel divorce him. Dem already a live separate lives.
Why oh why unu still on the people dem? Jeeeez! Do you know how damaging this can be to the woman? She was a daily all 10 posts on Instagram and yesterday nor today she nuh post one thing. Unu leave offa her now man my gosh unu win! Just let them be now
Man naw f**k pan mi Suh an mi nuh dweem sumting… Even fi go gi a xman all when him gone an tink him a do tings mi a laugh inna my mind like gwan mi luv yuh mussi feel like yuh cocky a get service an mi naw service my pussy an Mek yuh still Tek care a mi an mi pussy weh yuh stop use.
9 days worth a talking. This is so shocking. I hope leanclean is ok. Bless up girl.
Hope you’re OK rachel… boy ppl on social media f**k up ino
hahahahahahahahaha wooiii
Don’t know how ppl can be happy breaking up a family with small kids and be on here laughing about it. Jamaican ppl are the worst set of ppl them love see ppl miserable because that’s how them raise see them mother,granny, Aunty and other females so that will always be their goal to destroy families and then gloat about it.
F**KING GERMS CARRIERS WORRY ABOUT YOUR OWN F**KING LIVES AND LEAVE PPL ALONE DRANCROW.
Greg is the one destroying his own family
Shut up Rachel
Do you really believe Pink Wall broke them up or has the power to break them up? Believe it or not some people have a breaking point.
Rachel u can’t spell the word is “Johncrow”
oh please all a dem a live fantasy life. No social media split dem. If stinking mouth Nicole learn fi stop hype pon people she would be in a better position she is today!
dem act like dem a queen inna Jamaica and a cry ova hood each night. From yu pree dem fake life, yu know say dem miserable. People who happy nah gwan suh.
all a dem nasty. Yolices quiet cause she well know how ananlyze mike did a screw out Nicole. Is dem reaction a tek dem.
The whole Jamaica know bout dem
A true Analyze Mike did a f**k har Nicole she lol
Woooooiiueeee
Rachelle dem a give it to you Mama
Some things you’ll do for money it’s a shame
Then Unnuh acting all prissy
Keep it real
None of Unnuh don’t better than nobody