SPECIAL BIG UP TO ALL GHETTO PEOPLE EXCEPT ONE

blinditem
BIG UP TO ALL A DI GHETTO PEOPLE DEM WHEY GHETTO IS JUST AN ADDRESS NOT A STATE OF MIND..REMA , JUNGLE, ROSE TOWN, TRENCH TOWN, BACK BUSH, NANNYVILLE, TIVOLI,STAND PIPE, LIZARD TOWN, TELAVIV, WATERHOUSE, RIVERTON, SEAVIEW , CASSAVA PIECE, MARVALEY,FLANKERS AND ALL A DI LIKKLE SEMI- MIDDLE CLASS AREAS WHEY GHETTO PEOPLE MOVE INA AND BRING IT TUH GARRISON STATE BECAUSE DEM CHANGE DEM ADDRESS AND NOT DEM MIND..BIG DEM UP OOOO
BIG UP TO DI RUNNA BABY MOTHER WHEY HOST DI TALK SHOW AND TELL PEOPLE BOUT SHE COME FROM RUSSIA AND A DUNG A TELAVIV SHE COME FRAMMMMMMMM AND TELL DI WHOLE A UPTOWN SAY A RUSSIA BUT SHE CANNOT SHOW DI RUSSIAN FATHER NOR MOTHER NOR BIRTH PAPER…BIG UP SHHHH BECAUSE SHE BORN A JUBILEE LIKE DI WHOLE AN WAA KEEP IT SHHHHH.. WOIE HAR FOOT DEM WALK FAR FROM TELAVIV BECAUSE SHE DOE WAA NOBODY KNOW A GHETTO SHE BORN AN GROW…………….DI PEOPLE DEM SEH DEM DONT LIKE YUH DUNG DEH BECAUSE YUH GWAAN LIKE A NEVA DUNG DEH YUH COME FROM AND GWAAN LIKE YUH DOE KNOW DEM WHEN DEM SEE YUH! DEM SAY NOT EVEN YUH GRANNY YUH NUH TALK TUH BECAUSE YUH TOO BUSY A GWAAN LIKE A UPTOWN YUH COME FROM!
IF YUH SHAME A WHEY YUH COME FROM HOW YUH A GO KNOW WHEY YUH HEADED MRS MAM? HOW YUH A GO KNOW SEH A GOOD PLACE FI REAL? SUH DI RUNNER KNOW SAY A TELAVIV YUH COME FROM? WILL YUH CARRY YUH DAUGHTER GO MEET HAR FAMILY DERE OR YUH A GO STILL TELL DI LIE BOUT A RUSSIA YUH BORN? SUH YUH PARENTS DEH A RUSSIA AND LEF YUH ONE FI BOTTLE AND BATTLE IT OUT A JAMAICA?
BIG UP TELAVIV BECAUSE IT PUT OUT NUFF AMBITIOUS PEOPLE AND IT ADDRESS NAH CHANGE…. AND BIG UP DI PEOPLE DEM DUNG DEH FI TALK DI TINGS BECAUSE DEM LOCAL AND A GWAAN LIKE DEM IMPORTED.. AND A DRINK FI PREVENT DI TRUTH FROM GET EXPORTED BUT A JMG DIS IT HAFFI GET REPORTED

0 thoughts on “SPECIAL BIG UP TO ALL GHETTO PEOPLE EXCEPT ONE

1. wait so when amita a talk how parents from Russia a lie!!!!!!!!…granny always say if you noh memba whey u a come from you noh know whey you a goh.

1. she is not a smart girl,a TV she come pon and claim she was not born in Jamaica, she noh expect people from in a the area a see har and know say a lie, how long she did a plan fe hide this.

2. But amita no look not eben 1/4 Russian a which Russia she mean tho? U see if she did say Sri Lanka r even India mi woulda play fool n meck it gwaan but Russia nopes smh ahhhhhhh nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

3. Ms. Met, yuh too lie Tel aviv weh. The girl always saying it on TV an din her interviews, that she was born in Russia and she is not from here. Mi refuse fi believe one gyal can so dry eye stop ittttttttttttttt just stap it

4. Or maybe her mom was caught in transition n gave birth in Russia??????????????? I don’t know Rostah mi just a try anderstandt it likkle

1. Quena u ago live long mi mind just run pon u, u busy mama di tenants a give u trubble (wink wink) no badda start cuss a joke mi a run otay mi did almost miss u jalatina

5. A wandah why she chose Russia, of all di countries in di world..Why Ami? Plus Met needs to know is where in Russia u is were bornded…please to bring/post der proof suh di people dem can stop seh u are nothing but a lying figetwehucomfromannahhype ghetto gal. Please to “spoken up” girl caz it long overdue..we know u read pink wall..hmm,mm

1. Tinan no oo oo a doe waa know because I was raily raily wondering why she tek to di bakkle so…she try to drink her problems away and dem not going no where

1. Den a suh she really hate weh she come from Met? Nevah realize seh she a lick di bokkle hard..di hear it one time but people did a seh a lie is just wen she pardey she kindah sip a couple..poor thing den..it muss be more dan dah man..singting bad mussi happn dung deh wah she nuh want to come to lite or membah.

2. A so di coolie dem luv rum Metsy no pay har no mind ooooo tell me something a vodka she a drink lmaooooooooooooooooooooo

2. Is one ting I have to say…or maybe two. Dat likke baby girl gwine be ah piece ah runner cah har puppa used to be ah runner..now him is ah runHER an har mumma run clear past Jubilee an TelAviv and run straight ah Russia. :ngakak Mista Donald Chump if yuh nuh too busy sah…come sort out dis birth cerfiticket puzzlement please sah…..

3. hello every one. years ago there were jamaicans who went to both Cuba and Russia to study. probably this is how this chick was born there, if she really was. It is not too far fetch as it may seems. There is wide spread prostitution there, and lots of Africans from various countries went to study there as well. My bet is that one of her parents especially the mother, was born in jamaica and the father is unknown (if yuh know what i mean). Russia has a lot of people who are racist and for a white woman to have a black child there would be frowned on. Plus, the countrie’s economy is not all that. Though they have several billionairs, many people live in worse poverty than what is seen in Jamaica . So the Q is why would she say Russia?

1. Whey day smaddy tell mi family seh dem father deh a farrin..I dont know why mi go ask which farrin n mi hear cayman islands :nerd

1. But if she hate whey she come from so much she must hate herself just a little bit..Instead of using it as an inspiration she bury it but like a ghost it keeps haunting her

1. She must did start believe har own lie mek she go pon TV and ah seh she ah Russian. Metty mind di people dem mixing up Miss Amita wid smaddy else yuh no…caw dis would be a lie of di century

6. Amita Persaud mother is not Jamaican so I think they are mistaken.Her mother is Guyanese and her father is Jamaican which Guyanese ago left them place come have baby a Jubilee and live a Telaviv.Don’t believe it,maybe she wasn’t born in Russia but doubt she eva live a Telaviv

1. Metttty….mi seh one ah dem guyanese coolie deh used to teach English Lit. inna 2nd form. Ah good good school and she was di wrerse dressing teacha…yuh coulda tell seh ah Jamaica rescue har from ‘bruk n hungry’

2. Nuh ride weh yet Metty…har pumps heel dem did waan tip eena di wrerse way, we hear har way before she reach di classroom. Not tuh mention di garberdine lengths dem weh she used tuh wear.

1. But ahmmmm excuse me my dear Jamaica a nice nice farrid fi Guyana cause a bare bush so what exactly do u mean????? :nerd :nerd :nerd

7. Who knows maybe she deh try set a record fi har self and or try out past daddy runnah since im not doing so well pan di track of late..want to keep it in di fambily kindah..who knows wah goes tru di “great” minds of today…

8. dwl no sah so she adopt the alcoholism just like the Russians do just fi stay in character….role of a lifetime

9. But cowl dutty Russia a weh fi hype bout? Russia weh ppl wid fi har skin colour get treated like shyt. Her parents dem did tan up eena di bread lines, and was getting rations during di poor times? If you gwine tell lie, den u nuh pick di bess rass place fi seh u come fram. Girl, if I was you mi woulda pick Tahiti or someweh exotic like dat, nuh nassy cowl Russia wid di drunking man dem wah a beat di daylights outta dem ooman, and ongle live fi vodka, not to mention di pink borscht soup.

10. prettiest part a jamaica is where the foreignerS guh….eveyting UGLY afta dat PEOPLE AND GHETTO. CYAANT TELL THE DIFERENCE BETWEEN UGLY AND GHETTO…DEM ALL FAVA TUFF RUFF CRAWNY CRUNCHY AND DUPPY REAL…MI GLAD MI BARN IN ONE OF THE BEST ISLANDS THERE IS AND WE COME PRETTAYYYY

Leave a Reply to 2cents Cancel reply