So unnuh never realise seh Stacy did get drop from di group weh Spice did a do road wid!
Anyway! Di whole a dem a hypocrite a frenemy! Nuh kno how mi woulda survive knowing everybody round me a play fool wid me! But a jus suh dem life govern!
uno love put meanings to things too much. Didn’t u see where the lady said she had a year long run with Dance Expressionz? just maybe their contract has come to an end. Expressionz Group was long before team Spice, they just might had team up to help build her performance and get some dancers together…. it don’t mean one thing, she n Shelly still big fren and Orville.
Cause wen ppl travel wid spice she dont allow them to go.off and dance private a no club thats what they all do a it meck she an sher did have it put nuff a dem gal.yah cum a farin cum wah goh inna club goh dance spice noh wah her name inna nothing like dat
mi see har ah like off dancing rebel and chin unique pics dem. she try leave dat likkle girl alone. she good to you but it always come in like yuh sign ah deal wid di devil. yea she pay fi dem visa and ting, but di disrespect wha come wid it nuh normal.
What spice did to Stacy? I see that she don’t dance or tour with her anymore.
What spice and Stacy have?
So unnuh never realise seh Stacy did get drop from di group weh Spice did a do road wid!
Anyway! Di whole a dem a hypocrite a frenemy! Nuh kno how mi woulda survive knowing everybody round me a play fool wid me! But a jus suh dem life govern!
uno love put meanings to things too much. Didn’t u see where the lady said she had a year long run with Dance Expressionz? just maybe their contract has come to an end. Expressionz Group was long before team Spice, they just might had team up to help build her performance and get some dancers together…. it don’t mean one thing, she n Shelly still big fren and Orville.
*contract had*(correcting my grammar, aving a DHQ Nickeisha moment.)
Cause wen ppl travel wid spice she dont allow them to go.off and dance private a no club thats what they all do a it meck she an sher did have it put nuff a dem gal.yah cum a farin cum wah goh inna club goh dance spice noh wah her name inna nothing like dat
mi see har ah like off dancing rebel and chin unique pics dem. she try leave dat likkle girl alone. she good to you but it always come in like yuh sign ah deal wid di devil. yea she pay fi dem visa and ting, but di disrespect wha come wid it nuh normal.
This is why u fi build when u and people kick off cuz unuh can good back tomorrow how u aguh feel kmt