YUH SEH YUH SHAME CAUSE A DI FIGHT..PAN INTERNATIONAL TV…COME ON SPICE…DI TRACER IS SPICE AND DI FIGHTER IS SPICE…TELL GRACE SEH YUH COME INA TWO..GRACE AND DISGRACE O…TOKOYO WAS TALKING CRAP SUH IF UNO WAA APOLOGIZE CAUSE DI MAN DID A TRY TALK TO DI TWO A UNO AND YOU AS AN UP COMING MATE GET TOO BUMMY..SO DO.. BUT FI GUH TALK BOUT YUH APOLOGIZE CAUSE YUH FEEL SOME TYPA WAY BOUT THE FAT JOKE PLEASE……………SPICE A BETTER YUH DID TEK DI BEATING DEM FROM DI YANKEE LIKE A REAL BAD GYAL AND MEK DEM CUSS YUH ALL A WEEK STRAIGHT CAUSE DEM CANNOT STOP DANCEHALL CAREER..DEM SEH WE HATE OURSELF…A JUS DI BLACK COLOR DI BLEACHER DEM HATE BUT DEM HATE DI WHOLE BLACK PERSON INSIDE AND OUTSIDE SUH DEM CANNOT STEP TO JAMAICAN PAN NO KINDA LEVEL PSYCHOLOGICALLY CAUSE WE MILES AHEAD A DEM INA DIS..SAME TING MI SEH WHEY DAY YUH DRAW OUT GRACE AND DISGRACE WHEN YUH WAA…NOW IT LOOK LIKE A 3RD PERSONALITY INA DI MIXTURE :travel
Throw. Throwing. Thrown. Use one
_____________________ :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I have fallen and mi cyaaah get up a weak out…. Why she dweet????
Did Tommie beat her a$$ yet :ngakak :ngakak :ngakak
I haven’t had time to catch up on Ratchet TV but gadda make time soon :ngakak
No den nah film wit Tommie no more because Tommie ‘s behavior is outta control. Spice did di right thing by apologizing to Tokoyo. Bleaching mean yuh hate yuh self diperson not jus di color cuz ah di skin whe mek di person. Hush yuh mount an stop try cause trouble wid Americans an Jamaicans.
Tommy too busy getting arrested and being on suspension because she is a disgrace.
Because the show is mostly fake
Met I am a Spice fan and I thought she would’ve somewhat try to reinvent with this platform.However it has exposed her dirty behavioral patterns that you and many others have repeatedly stated. I love her and it breaks my heart to say that she is destroying her career.
How does one go on a reality show where women are physical towards each other in order to generate ratings, to “re-invent yourself”? If thats the case, this is not the platform for her. I mean, nobody take those women seriously.
She think she a CardiB :nohope
Idk why y’all nam up unnuself over spice the shit is SCRIPTED they never had beef kmt just like her & tommie it’s scripted it’s just their storyline
Idk why y’all nam up unnuself over spice the shit is SCRIPTED they never had beef kmt just like her & tommie it’s scripted it’s just their storyline !!!!!!
She haffi dweet. Monday wi cut short. Americans and this “fat shaming ” foolishness will damage yuh
Me nuh understand how this turn into Jamaican vs American…Met yuh need some extracurricular activities fe do. Spice go pon tv to build her brand, and instead she run up in ah ppl like she name shark. When all she need to do is focus on her career!
You can’t say “women empowerment” and then want fat shame a next woman. Tokyo is a humble, loyal, down to earth girl…Everything that spice lacks! Those attributes are going to get Tokyo far!
While I’ve never seen this ratchet show that have black women acting like wild beast towards each other, I’ve seen bits and pieces of clips of Spice, calling the girl fat. Now, in my opinion, Spice is “fat”. Some may even call her obese. Spice have no room to talk about anybody’s Wright because she’s not a size four herself.
The only people she can fool with that apology is the Americans, because we already know who Spice is. You are only apologizing because you are on American television.
Spice right now a Jamaica yuh need fi a apologise tuh, a dat mi a tell yuh… How di heck we nuh get nuh apology when yuh talk bout yuh outgrown we likkle small Jamaica? But yuh a bloodclaaat apologize to di Yankee dem hey gal dem gi yuh drugs? Dem put pill inna yuh drinks? Spice mi see yuh did a move pan di farrin scene eno an mi a seh to miself smaddy affi go choo yah man and a long time yuh inna it… But when mi see seh yuh go choose reality TV mi hurt spice… Mi naaa lie mi hurt cause mi know oda choice did deh deh but yuh like di bangarangs. All waah gwan a wah met write have mi a grung in yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
what Spice say is true. In Jamaica if yuh fat yuh fat. In American them so effing thin skinned and suicidal like them want we fi call them plus sized or wide load or something.
with spice attitude Shi nah reach too far! Shi a fi disgrace herself fi get international exposure…..Spice @Hoodcelebrity going to show you how is done internationally! Damn nuff and fool yu calm sey yu a queen a dancehall and yu out grow Jamaica! Mek Mona have yu a run up and down like a f***ing fool!
But Tokyo is FAT! She needs to go on a drastic diet her belly big like out a door and she could hardly breath last night when the 10 security lift her off the floor, Spice was not wrong, Americans call their own fat bigs all the time SO? She should have Never apologized, She look weak AF. Look how the big slabs always calling people skinny bitches? KMT. Spice you weak my girl, call a spade a spade. Big sour Tokyo favor Yogi bear.
Yoo the way Tokyo wobbled over to Spice :ngakak it was soo funny. She damn lucky, she bin running her mouth about Spice and then when she see Spice a talk bout is the man she vex wid. She bbc fat and stay bad. Spice should never apologize, f**k that bitch.
America dont play fat jokes. that’s a wise career move.. trust mi..