SPICE YOU ARE A DISGRACE TO HUMANITY

Fun and joke aside why is that anytime some kind of attack take place spice run to the star she did the same thing with paris attack a mean seh condolences to the many innocent etc but why keep saying i was there and blah blah boy dem ride de media different fi stay relevant I tell yah
spice
spice1

55 thoughts on “SPICE YOU ARE A DISGRACE TO HUMANITY

1. That’s the media for u… With no regards for the dead n the many injured, dem jus affi mek a story…

1. she has absolutely no kind of couth,it amazes me how she try to fit in herself as a victim. Spice really need to do better than this she a get from bad to worse now

2. Spice it’s not about you. You should really stay away from Europe because you this terrorism could’ve killed you twice already. Show some respect for the families with condolences.

3. Maybe a dem a seek her out, this is The Star newspaper is not high level journalism dem deal wid ova deh.

4. NOOOOOOOOOO SAH!!!!! SMMFH, :hoax2 MI HAFFI LAUGH TO BUMBOCLAAT!!!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    @MET,THE THIRST AND STRUGGLE IS R-E-A-L IN THESE STREETS, IYAH!!!!! DI BLACK CRUSTY BITCH D’EVEN SEH CONDOLENCES TO THE VICTIMS AND THEIR FAMILIES, SHE JUST WAAHN IT KNOWN SEH SHE DID DEH AH BRUSSELS, “ALLEGEDLY”! CYAAHN BEAR DI WRETCH!

5. Good morning mi peeps!
    @Simply, :kiss :peluk
    MI SEHHHHH, IF MI HATE DAH BLACK GAL DEH ONE MORE TIME, SHE START BATHE!

6. PROPA PROPS LAUGH, MET! ONE AH DEM ONE DEH LIKE WE MI BUSS OUT WHEN @G SEH “DUDUS INNA LOOSE CURLS”!
    AAHHH BWOY, DESPERATION IS A THIRSTY, ATTENTION SEEKING, GRACELESS BIIIIITCH NAMED GRACE!!!!!

7. SEE MUMMA WALK WEH LEF’ DI WHOOOOOOOOOOLE AH IT GI DI HUNGRY BELLY MONGREL DEM, AND AH DIS DEM RESORT TO!?!?!?!?! :bingung

8. @Needleye101, And, when yuh check it deh now ah goodah last week Monday she did deh deh, “allegedly”!

1. yuh see how she lie nd wicked….all of three days and which work out to har 72hrs weh she a claim leave HOURS before it happen smh

2. Mi Bombo :hammer :hammer :hammer Splice u no shame second time this u do this shit di full a shit character a show bad bad just go away man cho no empathy for others kmft

9. Oonu love class people as black…ah dat’ me nuh like….black is beautiful an if she black so fuvking wat!!!!?

10. Mi notice sey from Lady Saw turn Sister Marion, Spice a try extra hard fe get Saw’s Title, and a seek relevance. Remember inna December Spice mek de Jamaican media a follow her round a give out Christmas presents? She also went on ONSTAGE and tell Winford Williams say dat she don’t understand Lady Saw’s apology (after Lady Saw apologized publicly to her, Tifa, and Macka Diamond). She also did a recent video wey she a show people say dat she’s a good cook. Well bitch Spice, you are NOT de lion inna de jungle, so yu betta stop roar! You are nothing more dan a likkle insect, so yu cawn come cow we dung wid yu media-attention cravings. Spice, if yu a lose yu way, we a go re-route yu, and when yu chat too much, we a go mute yu. So, jus hold yu cawna and stop de fuqqing antics Spice. Cut out the Bullshit, yu hear!

11. People a lie nasty Spice a tell & yes is she call di Star wid har dutty self bout she did deh a di aiport “few hours” before di bombing smh Spice you’re just an attention seeking whore. Yuh stay bad like

12. Spice this ish is getting old, a swear yuh get pan tap a mi last nerve now man. yuh love too much blasted attention man, d time yuh tek a go to star wid dem bullshit yah yuh go put pen to paper & try formulate some hit sings, let ur music garner d attention fi yuh man kmt. tru nobody nuh notice or memba yuh, u a try hard fi stay relevant, every weh dem bomb u did deh deh, yuh better mine dem start investigate yuh, is either u is a curse or d cause.

13. Anybody know if she have a song or album coming out. Cause mi know a so dem try nuff up dem self when dem a look publicity. Lol.

14. I’m so sick and done with Spice crazy ass. I wouldn’t mind dem shoot her Inna her 2 foot dem like how dem shoot the thief and everybody abandon her like how di thief fren ride whey lef him. She wouldn’t even try earn the spotlight like Marion,she just always a thieve it!
    2 good fat shot not to cripple her but fi make she guh siddung pon her fake ass!Damn disgusting remind me of sick tomach Kitty!!

15. I really hope spice wouldn’t lie about something so serious. Spice, we need receipt, ‘caws seeit yaw now sumbaddie ova ere sey yu an dem did dey pan di same flight. Noooo, ooman yuh cudda neva be so fool fool caws tings likka dis easy to confirm. So hurry up carry de receipt dem cum, before people start call “The Star”, with proof sey yu did dey ah yu yard. Dem wudda haffi print a retraction and it wudda sticky pan yuh. Spice wi are wait :cool

1. Not nooice a rass! :ngakak :ngakak :ngakak :repost:
      Spice mussy CIA! Cause a only dem movie day me see fi har coincidental life story 😀 😀

16. Spice? I know you reading this, Please remember the WWW. world wide web is accessible to errrybody Mama, It is not back in the days when people a Jamaica would depend on JBC and the local papers to read. You cannot run out with this atrocious lie and think people no know say you is a long time lyiad.

17. Unnuh always bothered and concerned with people and their lives. Once again discussing and bashing people who are successful. Who hurt y’all? .

18. Simplicity it look like dem batty affi a rotten off like a woman I c on fb this morning b4 dem can admit the fact sa dem body nuh real dem betta tank god fi wat dem av amen .I can recall one nite she sa on ig anyone can ask r any question and someone ask her about r body she said it’s real.lord av mercy on these fake people who all not thinking and not wishing they all c thr kids grow up and big man and woman and want some grand and greatgrand b4 cancer take over them body.

19. It’s very inconsiderate and f**kin pathetic to use a disaster that took so many innocent people’s lives as a medium to push u f**kin waste career. That’s inconsiderate of her and it shows just how desperate she is for attention. God nuh like dem ting deh and karma does exist so make she gwan f**k herself….

20. Met I’m still keeping tabs on comment of the year so I gonna enter CC gem in there. Spice owe terrorists fi true true!!!
    But I ask myself would the world be a better place without Spice?? For sure the world wouldn’t be any worse off without this disgrace to humanity that she be kmdt!

21. Tk and why u over yah again??? What does this have to do with been successful??? I guess you are one of the unsuccessful one’s no wonder u ova yah a comment….vamous …be gone….adios….move…..gweh….