STAR FRONT PAGE TODAY

star
Ishawna
Following Foota Hype’s recent rant on a UK radio station, during which he alleged that his ex-girlfriend and babymother, Ishawna, had sexual relations with his former co-worker, Downsound Records producer Skatta Burrell, and his boss Josef Bagdonovich, Ishawna has finally responded.
Ishwana aimed to save face during an interview with Ragashanti, yesterday, during his popular ‘Ragashanti Live’ show on www.tambourineradio.com. However, faced with some tough questions from the self-proclaimed mix-up King and former university lecturer, Ishawna was forced to admit having sexual intercourse with Skatta Burrell.
The singer, who taunted Foota Hype with songs such as Restraining Order in recent weeks, tried to dodge Ragashanti’s questions about her sexual affair with Skatta Burrell during the lengthy interview, however, after being trapped in a corner several times, she was forced to admit.
“Nothing weh Ishawna do supposed to be a concern to Foota … leave me alone …,” she said to Raga’s first attempt. However, Raga asked the question a second time. “So you and Skatta sleep together?” After a long pause, the singer said, “We yu say Raga?” as if she did not hear. A determined Ragashanti pressed the issue for a third time, only then, a defeated Ishawna confirmed.
“Yes we have; you know what, I am keeping it real. Mi a big woman but me and Skatta are friends and Foota and Skatta are not friends. Everybody worked together but him and Foota were not close … Sometime we cannot control what happens in life,” she said.
As for the owner of Downsound Records, Josef Bagdonovich, Ishawna claims that he did not get a piece of the action, as alleged by Foota Hype.
Oral sex
The singer also claims that she was threatened by Foota Hype during their nine-year relationship.
“Mi nuh know which woman would be in a good relationship and leave because of oral sex. I have never put a threesome argument to Foota Hype before,” Ishawna said.
Efforts to get a comment from Skatta Burrell were unsuccessful, however, a visit to his Facebook page revealed that the producer was contemplating an escape from the current controversy.
“Jah know mi a go run weh,” he posted, along with a picture of his passport.
He also posted a lengthy tribute to his boss. “For anyone who have ever lent a helping hand or receive any form of gratitude in life I hope you understand when I say to you that Jesus came and did nothing but good on this Earth yet he was chastised and nailed to a cross. I take the good with the bad especially in this entertainment industry. So when folks say stuff about my character it took me a while but I’ve learnt to ignore and remain focused. Working with DSR for the past three years has been a real pleasure for me and I have witnessed the only man I’ve ever called a boss Mr Bogdanovich go above and beyond for so many you won’t be able to imagine. I pray that if by any means our biz partnership goes sour and I’m left to move on, I ask that Jah allow my heart to remain pure, so I won’t turn into a vindictive stab in the back b, and try to tear down anyone with lies to protect my selfish ego. Biggup Joe always.”

0 thoughts on “STAR FRONT PAGE TODAY

1. :ngakak :ngakak anybody write diss a dem a f**kery… look pan the picture weh dem mek sure find and put up.. one weh she look like a real skettel… the star say Ishawna a try save face woiiieeeeeee she wear she spoke on that interview

1. “Nothing weh Ishawna do supposed to be a concern to Foota … leave me alone …,” she said to Raga’s first attempt. However, Raga asked the question a second time. “So you and Skatta sleep together?” After a long pause, the singer said, “We yu say Raga?” as if she did not hear. A determined Ragashanti pressed the issue for a third time, only then, a defeated Ishawna confirmed.

1. met the story is true but dem find the right pic fi go with it.. when she pause she was thinking of what lie to say but couldn’t because her mouth was going too fast! mi nuh wrong the star a fame she wan dem just a help her to be more famous in Jamaica

2. As for the owner of Downsound Records, Josef Bagdonovich, Ishawna claims that he did not get a piece of the action, as alleged by Foota Hype.
    STAAAAAAAAAAAAAAAAR unno doe easy :ngakak

1. MET MI tell u long time se dem sen invitation letter fi ISHAMENOT go a Syria ……and mi a tell u many roles dung deh fi ar…ar tomach trang plus shi brave….and all NOW shi nuh call mi back …………..

1. lolol, You better send out TWO letta cause de sand angel would do well dung de wid icewata. ISIS a look mattress fi dem recruits.

3. me say from she do the interview with raga she gone go hide!! all now she caah return.. and she a gal weh post up things everyday pan insta a wonder if a smaddy pinch her and tell her say she shoulda shame? cause we know u na no show a do nor tour cocky tour or no other tour! nobody naa book u right now Ishawna so stop gwan like u busy.. it too late fi you go inna hiding now.. A wonder if scatta put her out from she go talk say him eat di meat? scatta say stress a kill him.. cause him haffie a pay Ishawna rent! woiieeeeeeeee mek sure say u money tun up cause scatta look like him easly get confused so mek sure u have money fi pay your rent..

1. foota fling him big foot pon di dead end road…..but fi talk di truth di bwoy foota nuh easy enuh ….weh him a do out desso ??/ :ngacir2 …late a night a watch …….him nuh fraid a gun shot ……….and wi know him CNNOT TEK UP DAT BIG FOOT INNA HAND AND RUN

4. Ishawna say foota nuh wan nothing out a life.. because as him get a money him go buy car and talk bout him rich.. and him doe rich. den me say to myself den a weh him a go get money from fi pay mortgage and land tax if him doe have no money? now look deh she have man a pay her rent by renting out her front.. but foot actually buy his cars and pay his own rent!!! :hammer 😀

5. SKATTAL is an ass kisser …like really? anything to go sour ???? Skattal u a christian a di top and den u tun inna rasta a di bottom part ??

1. That 3/4 rasta de love call man bitch…Real set a lyrics fi da pums eating natty whey a use him tongue unda icewata like when we use roast breadfruit wipe out oil out a plate.

1. gimme a light Skattal is too bright …scatta u need fi stop hype dat a foota life…u tek weh him girl/// a move like a Merl …….a beg joe fi flight unda disguise …bout u wah fly out…..and dont have a kite ..scatta u wrong u locks too long fi a write diss song ….u need fi go trim …and stop follow up sin ….phantom come een and seh a ting

1. u and dem bad like sore mi nah :maho
            mi hafi read over and read over whey star write mi neva si nuttin like dis yet

2. Efforts to get a comment from Skatta Burrell were unsuccessful, however, a visit to his Facebook page revealed that the producer was contemplating an escape from the current controversy.
            “Jah know mi a go run weh,” he posted, along with a picture of his passport.
            __________________________________________ poor skatta may not even did a talk bout dis and di star sail right away wid it

3. Met u nuh si a dat deh long ole script skatta write fi Joe gi him a flight …?? mi neva si nutten so yet ….true him wah fly out ..him haffi lef from one end a di religion to di nex ???? mi nah lie …ishame not seh foota a run back a joe …but it look like some time Joe haffi run Scatta from unda him bed…..big man and a look ticket and gwaan so

4. Phaontom cool nuh man ….imagine if mi professor dem come si weh mi write wen mi fi a do lesson plan ….
            Phantom a hope yu live long
            Nuh matta wah gwaan u strong
            Soon yu will be growing
            All is glowing
            Take it for positive when it start showing

5. Met nuh fret
            All yu want u a go get
            All u need in full speed
            Continue write and read
            Everyting start from a seed

1. Deadings, burial fi lu rasta whey nhame more than rice an pasta, now hear sey him jaw a chaw bush masta.
            Chorus:
            a whey de dread a chaw…Ishawana
            Dread throat run dry so him request some icewata, but a whey de dread a chaw…Ishawna
            PULL UP! Me sista REAL! WHEEL an come again!

2. Met yu tan de…when skatta tongue did a write lyrics him should a know counteraction can come.
            All future progressive female Djs when onu need lyrics ask Met fi page REAL.
            Joe if you need a lyric writer ask Met fi page Real. That limit de banggawrong up inna him place. Women can do lyrics too.

3. DREAD AND TERRIBLE….di ras nuh credible…di ras seh him nuh nyam poke …..but dem seh him a joke…a more dan one ting pass him throat ……some breda a float….nuh wah nuh deh bout and dem drink ……dats y di bobo cut all link …..him cah pass papeen di rasss woulda run een …lass woulda lodge een …………..Met mek wi done eeem

1. Bass, Yes de quata dread a move like Merl, when him should a move like uncle earl…waddadang deng pon de big cheesy dread. PULL UP SELECTOR!

1. phantom pass mi di phoenix mek mi trim dis….rasta man a luu…him doh have a clue….a chase every sue …a call white man boss… so wi know seh him loss ….dem seh him a chew ….and a spread di flu ……..wi cah tek it nuh more.. u shouldnt pull dat door ….u si di man an him gyal u run een like a pal …..den tun roun an a clap it …foota shoulda chop it…..

2. @Real and Phoenix TEARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

6. Ishawna said don’t have a man. Then she say did F#@K Skatta but he she just her friend. Her own babyfadda said her big friend Skatta ah run him mouth to him and Joe say him …….her and she still call him friend. The studio she works for backs her putting her personal life problems on display with no regard for people raising a child. You take “abuse”and bun for 9 years but finally had the strength to leave when career look like it ah tek off. You said you know Foota, but it look like you don’t know yourself.

1. Is a propa mixup dem write and di way dem write is nothing like di interview oh God dem cudda gi ishawna likkle more credit :hammer

1. lolol it scare every evening afta work hours, lolol Portmore vendors gwan have fi work overtime when de next one hit the front page.

1. next week anedda one because now di star spin dis and neatly give foota di right away she gwine haffi go talk to start personally fi mek dem write a next story because now di whole jamaica will be riding her back :hammer

7. Warning: Oily dread don’t go California go itch up a joe place cause Met ago know from yu wheel out yu ole suitcase and the Rican ago have ears pon de grung from yu land! Quena! send out yu sleuths.

8. star mind unno mek D’angel guh harda yah nung try mek sure next week a she deh pon de front page nd suhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..winford pg the former Mrs.Davis deh the england tour gave her a 60 pound pull up weh need fi mek all headlines tank uuuu

1. Reechches certain man nuh fi get nuh privilleegeees…..dem practise to much wickidnesseeess …we can tek how dem run eeen and gwaann like dem stuneen,….disrepect all female and fava spliff tail …..run back a man and nuh have no land….claim seh dem a star and doh have nuh fan ….bun and bullet fi all waase man

9. shani see mi tel yuh seh di gyal gwaam like she get a drop call..raga deh pon hello? are you there ishawna wikkid gyallll

1. she well come bak an a ask for confirmation question…dyam blasted fool weh she fi noe she nuh noe…den wen raga a beat di chow wud song em mek sure wahn har she deh pon air still…mi nearly ded caw she well did a gwaan inna di bakgrung

10. de star deal wid de star like a cloud…dem dont even care bout de abuse pawt smh…cockyawna a suh it guh mama yuh want tuh be known for wan ting but now yuh known as in de future backroad seller tuh be

11. the Gleaner a dun Winfred fi see how the editor a skin up him nose and a write the paper in disgust! me a wonder ifhem na no cable online fi watch something else.. why dem haffi tune in to Winfred program!

12. julissa300
    Dutty bloodclattttt skatta u f**k out big pussy ishawna @skattaburrell
    skattaburrell
    Lol @julissa300 yu fake Acc loud yo biggup Yuself

13. You know seh mi really feel a ishawna skatta a call bitch because if she never admit it , they could continue say a lie foota a tell and save face. That bitch ‘skatta voice’should of plea the 5th. Nobother think you ago get no american entertainers ishawna they don’t like snitches

14. All me know she gooooood! Skatta mouth stink badly! Him nyam me one time and get infection! Mi tink it was him morning breath but in days to come me still a smell it! Him have cavity! And he’s always chewing gum and you could still smell his breath over the mint! Never again! Me had to block his number! Ishawna all me know you good

15. MET MI HAVE A LYRICS FI YU .LAAS ONE FI DI NIGHT
    JMG EXCLUSISVE…SOME BWOY TOO INCLUSIVE
    FOOTA BOX DUNG ISHAWANA A GRUNG ..CASSAVA PIECE TUN UPSIDE DOWN….
    MAVADO DROP HIM SHEER
    CHASE CROSS ACCENT DISAPPEAR
    HOW DI BEAUTY QUEEN A TEK FRAME
    IT WAS ALL IN THE NAME OF FAME
    BOUNTY A MEK TWOO PAR
    ISHAWNA SWEAR SEH FOOTA A STAR
    AN HIM DOH EVEN HAVE A CAR
    NOW DI TING REACH FAR
    LIFE CHANGE FOOTA IN A DI FRONT A RANGE
    DEN HIM START BEHAVE MORE STRANGE
    GULLY BWOY DISS HIM
    GUN SHOT BEARLY MISS HIM
    ALL FRUITS RIPE
    FOOTA REALLY START HYPE
    MOVE FROM DI PIECE
    BIG HOUSE HIM GO LEASE
    START GWAAN LIKE HIM OWN DI WEST INDIES
    FOOTA SEH MARRIAGE
    DEM DONE HAVE DI CARRIAGE
    HERE COME DI RAS
    HIM TRICK ALL DI MAS
    TEK OVA DI CATTY
    AND A MOVE LIKE HIM SCATTY
    FOOTA KETCH ON
    NO MORE PAR WID UNCLE TOM
    OMAN FI HAVE PRIDE
    MAN FI HAVE PRINCIPLE
    COL LIKE ICICLE
    TINK UNU REACH DI PINNACLE
    KARMA NAH MISS UNU

16. THE FACT THAT THE NEWSPAPER CHOSE THIS SCANDALOUS HEADLINE INSTEAD OF USING ***THE LEAD STORY*** ADDRESSING HER – DOMESTIC VIOLENCE AND ISHWANA AS BOTH A VICTIM/ SURVIVOR, tells a LOT about the DISTURBING* SEXIST CULTURE of Jamaica, where violence against women BOTH emotionally and physically, is often IGNORED or under reported.
    What a tragedy

1. I hope you also see that Ishawna is using her conflicted domestic abuse as a stepping stone. Clearly, she said that if she was kicked down by Foota Skettel burrel was there to pick her up. I trust you understand that she is given the respect that she requested. I, personally do not think she had a problem with the domestic dispute. I, think the problem came about when she saw a man who she could step on to get where she was going. Now, she is also being abused by Scatta but in a different way and no one realizes it. She is young and attractive and she is relying on assets that are temporary and disregarding the permanent.

17. Bloodclawt dis noiceeeeeeee mi can’t even comment from when cuz work abd tiredness av mi some type a f**king wayyyyyyy. Mettyyy a yasso nice a yasso nice a yasso nice ishawna gih skatta a slice. Dis tear dung JA. Ishawna Nuh badda tink yuh can recover from dis eno yuh Betta no do nooooo clash fi di ress a life gal. Dutty freak out ishawna… And yes metty mi get it live dat bitch was on the north coast wid di man whey Mek foota get box dung.
    Bubblelikesoup

18. Ishawna shuddah shut har mouth… Ragga ask har if footah Eva suck di pums and shi plea the 5th… Why when ragga ask if shi f**k skatta she couldn’t say…dats my personal bedroom business. A so she waah di public know bout him??? Mi nawh lie all when dem ketch skatta pan mi it’s not f**king me, mi coulda never own up a f**k from di likes a dah dutty face dutty head dread deh. Skatta look like him Nuh bade. Mi waah know like how skatta eat up ishawna good good if yuh suck up him summin to??? Yuckkkk what a sight ishawna yuh low.
    Bubblelikesoup

19. Bloodclaat…… mi nevva know say dat when Ishawna a sing say “everybody a go know say me and you a fcuk, everybody a go know say me a give it up”, a Scatta she a sing bout.

20. Ishawna fi let it guh couple more time still cause mi wah my turn nah mean! Yu si how her teeth dem shape? Kinda have a round buckish kinda look deh? Yeahman ready fi it! Yu cant really blame dem still. Ishawna was meant to do a next bredda and Skatta was meant to do his thing too. Foota going get a new girl fass anyways a just suh hype life stay! Unuh tell me which hype couple ever stay together the real way yet inna Jamaica?? Thats entertainment yu get mi good?! #yuzeeit #bucleet

Leave a Reply to simplicity Cancel reply