Gday pink hmid plz . This person name is R*** who work as a supervisor at a supermarket in new Kingston he’s Aware of is situation an putting ppl pickney at risk. I’m not discriminating anyone but I was a victim and I don’t want to see anyone else go tru wat I went tru. In 2012 I was going tru a Ruff relationship so I decided to end that relationship and start over ,I meet this guy on bbm and We started dating . mi start goh bk and fort a him yard to my yard till him Cuzzen start Gwan away anyway it cum to a point weh mi mek him cum live a mi yard wid me and mi family . Everything was going great 👍🏽 cause kill me dead a di best man god sen cum inna mi life. Boy all carry mi goh pic out ring fi engagement tell mi how him madda died from cancer ♋️ and him family treat him and him Breda bad and dem box all bout all grung dem did affi a sleep pan outa door soh mi feel Baden by him story. Any way one day mi and him jus dun sex mi hear him seh to mi bae yuh knw yuh pregnant 🤰
dah one deh connect Soh mi start lol cause in my pass relationships I was trying to have a child and it neva happen goh all docter👨⚕️ and them gi mi pills that fi show yuh how bad I wanted a child cause all my sisters was having kids and I was getting older soh mi a seh time a catch up pon mi but wid all di pills mi neva breed till it cum to one point mi seh u know wah god u knows best if mi nuh get a child mi sista son a my child soh wen him seh dat it was funny to me. At first wi start use condom then u know wen we man or woman start get comfortable inna di relationship wi start use it now an den and till wi stop use condom . Couple weeks pass till one particular day him cum bk wid di Sm talk but this time him seh him goh and him bed and god show him seh mi breed and mi agoh ave a boy bby mi lol again soh mi cum outta mi room an call mi cuzzen and mi best fren and tell them weh him seh a wi all start 😆. Mi goh bk inna di room and sid pon di bed 🛌 him cum in front a mi.
And him seh mi hiv positive ppl mi wah faint, mi wah sink inna di floor mi wah piss and shit up mi self mi scream out loud till him put him hand ova mi 👄 mi sista and mi male fren rush cum and seh a wah mi a try talk and him still have him hand ova mi mouth soh them seh let goh har mouth mi tell them weh him seh but by this time him run 🏃♀️ gone soh wi start 👀 fi him inna di house till wi find him pon di gazebo top a cry seh him agoh drum off and kill him self soh mi seh to him why why why till mi male fren all wah doh him things wi deh deh fi a long time mi still a cry and a pray to god seh plz nuh mek mi dead Mi hear a voice seh tell him fi cum dun everything agoh be all right soh mi tell him and wi goh bk inside and till mi start question him mi still a fret Smway soh him tell mi wen him was a child him madda breast feed him and that’s hw him ave it. Mi madda was away soh mi call her and tell her everything she seh gi mi self sumtime and goh tek a hiv test plus a pregnancy test.
Mi cuddan hear di worry and cry inna mi madda voice. Mi and mi sista and mi best fren goh a di doctor 👨⚕️ and mi tell him everything and him seh do u know u can lock up dat man cause he knew he had hiv and he end danger your life mi tek di hiv test and it cum out negative mi start cry 😢 jus to know mi nav aids mi tek di pregnancy 🤰 test and it cum out positive Soh di doctor seh to mi knowing ur pregnant yuh affi tek couple more hiv test so I said ok. Mi cum out a him office and tell mi sista and mi fren weh di doctor seh soh mi best fren seh to mi run him weh mi turn to har and seh mi know him put mi life in danger and also mek all a wuh nuh a worry about mi but I forgive him because he’s mi child Fadda and him nav nuh weh fi goh. Months goh by belly a get big mi start goh private doctor tek mi hiv test everything cum bk negative mi cry and seh thank god he apologize and seh him agoh b a good Fadda to him child. Mi doctor mek mi tek bk a hiv test b4 di baby born result was di same
Bby born mi breast feed my child him still live deh takin care a him Child Pinckney a get big mi nuh scorn him nuh time mi an him all start do a lil business cause him prove him self and mek mi gain bk him trus boy all get visa start travel meet mi madda wen him goh ovaseas neva pay a bill aboard or a yard mi goh weh ova seas boy start talk how mi fat and a me force mi self pon him ,bring him church fren Kevin and him gal cum sex pon mi madda bed, start tek ova di business , use mi bank card an draw wuh much thousand a dolla , stop mine him child, all a tell ppl how me and mi madda a wicked affa all wat we did for him. right now fi show u how him wicked boy gone pray pon a nxt victim. Ppl jus want to say be careful a di man weh wi a lay dun wid And you R***** god as a special place for wicked man like u . Plz post.
So u rather stay quiet n make a young lady probably go thru worse than you bwoy oh bwoy u wicked fi true
Bless up ppl .. with time on my hand I read the story..girl you need to push him out and save life’s .. I won’t even say much .. but go and seek GOD.
Me se mi cringe from h.i.v mention to the last word of this story.. girl praise God and just do your best for you and your son. That man is beyond evil. God ago deal with him.
Honey you are brave! If it was the other way around, he probably would have left you hanging….. but you should have called his name. No sahhh