SUH BEAGLE JUICE NAH MINE HIM SON?

FI A BIG MAN LIKE DAT A WALK AND BREED PEOPLE AT HIM AGE AND TURN ROUND NAH MINE DEM PICKNEY DEM………..SHERLY JUICE WHEN YUH DID A HIDE AND TEK HIM HE WAS NOT A GOOD FATHER SUH WHAT ABOUT YOUR JUICE THAT WAS SPECIAL?

16 thoughts on “SUH BEAGLE JUICE NAH MINE HIM SON?

1. I agree. They don’t even have a pension or life insurance to secure dem pickney. That’s why dem haffi start a Gofundme account.

2. She ran in dancehall and got ran through so quick Cock yeye gal go find something better to do than throw shades at your baby father on Facebook. Beagle Juice just did a cry over a next woman last yeara nd you really sneak an breed for him? You damn HIDIOT LOL

3. Sherly Juice did live wid har man an a teck every dancehall man from Queens to Brooklyn, all Bronx ..from Sam Gotti to Solo Caution. Beagle Juice neva even forward to di baby showa..Old fuck box like she and then gwaan like she nice. How you fi breed fi Beagle Juice when yuh live wid man and Beagle Juice did have di likkle young gyal an brand new baby.

4. Sherly you can’t buy love hun much less a dancehall . You should have learn your before you ago breed fi juice :ngakak :ngakak

5. Learn from Hector dancehall ppl don’t like outside ppl sherly is a Haitian that speak Spanish. Sherly you just upset now cause you can’t leave the juice stupid bout yu name sherly juice .

6. Beagle juice is a worthless man yuh inna ever hype dance a pop champagne and nah mine yuh pickney and yuh ugly big head gal poochie weh look like shi a suck every gal a queens dwag eat har food if shi gu breed

7. Sam Gotti really phuck Sherly, no man these hype will lay down with anything. Even if her eyes was straight, she’s still fugly.

8. But all now him nuh claim Jiggy Body daughter weh dead stamp ah him so why Sherly did expect him fi claim her child? Maybe cause she nuh too good pon the English why she couldn’t translate seh him is no good

9. Sherly a one a dem gal deh weh did a try break di cycle an fail :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Sherly come fi yuh L miss.

10. Mek me ask uno something why wen uno a done juIce uno affi draw Poochie Inna it are y’all big mad or little mad notice a my name mi use uno need to go and suck a dick and
    Come off a mi family name

1. Does it matter uno fi come off of the girl name and go get a life and if u don’t have life go buy one if Poochie breed tommorow she don’t depend on no one sherly a idiot she Neva know say him Have one bagga pickny and she have to wait her turn lol

1. But nobody don’t mention Poochie all now, we deh yah ah chat bout how Sherly Juice been ah tek Beagle Juice, tek him name inna dancehall, watch him breed several gal and wasn’t mining them, STILL GO BREED fi him while living with a man and now she vex bout something weh she been knew about. She was friends with Karen and Paulette (the twin) and used to watch them war over him and STILL tek him and go breed when BJ was still charging her for Starz, cause it’s his sisters place not his, and neva even pay her toll come over the bridge. God bless Poochie in her future endeavors with this manframe