Pink hmid post for me please each one reach one we must help other female bwoy my complex have a buzz lol slimmaz if u ova yah suh the doc bwoy weh u did lock down wid one night yah a galis another woman a check him she a come often all a bring food him carry her in the car a u alone u pretty gal and u look ambitious she have body stillz them look happy all a kiss in the open u too sweet fi this don’t come back a u first me see a come enuh me a say doc have a pretty girl eeeh a hope him nuh cheat him behave like him nice and tell ppl good morning wen me see u come mi nah lie me laugh but u seem nice girl u ago bwaal but u will heal him waste man status fool some man u might nuh left bcuz a doctor but girl run leave him to the thirsty girl them wonder if a one nurse lol slimmaz u always look good u will get good man let go karma will catch up. Lol doc kind still big up behind Devon house complex lol mark x man have a buzz ova deh lol slimmaz me nuh know her name enuh post pink.
Lol sender me like yuh.
Each one reach one
Who is this about?
Sender would it kill u to use a fullstop?
Jah know like mi haffi go learn a next language fi understand da one ya
Sender it look like you a one a him gal them to, you kinda sound hurt to me…
Hmmm, mi nuh
No sah😂