See nickiesha did ansa the sista in law me no see this post up here too. Even duo me no with the whole disrespect thing Weh she an marvin a gwaan wid still. Stylings dat to di wife
20 thoughts on “SUH MARVIN CONCUBINE NICKIESHA DID RUN GUH CUSS DI SISTER?”
SICK stumuck!!!
As a woman you should try to put yourself in another woman’s shoes. A man will tell a woman whatever they want to hear to keep them where they want them.
Anonymous 12.31 u real bout this issh because i believe this girl know wat she was getting into..plus she tek all the licks an d I respect fi remain wife y every body mad at the girl.. nuff a we right now find a man wey we want and him a pay we lick attention same so we behave..
#okayyyy #so years now nekeisha a fvck married man and more than likely without protection…..apart a me wah Lisa just call it a day but when mi read dem sumn here mi wah she move mountains fi fvck up marvin….concubine is too nice of a word fi dis dancehall trash bucket….mi used to respect yuh like many others but a you cause ppl fi dislike yuh.
Dirty girl dhspunge nikeisha just fi running u uneducated shit mouth bitch if u get a visa try no come a newyork cause bitch I wasn’t gonna get involve but u wanna get disrespectful an run off u shitty mouth bitch if mi eva run into u a no party bitch am gonna make u swallow u words,an fi u Marvin to let dis none factor getting disrespectful u goƱna get it too wait till wi run into a newyork
Mi naw claim nuh man weh have paper ties to a next woman. Mi expect Nickeisha fi ansa still cause if she bold enough fi Tek him married she ago bold fi cuss… But a suh it go Tek weh gal man an Nuh response Dem seh
This little dance hall tetess need fi remember, the same knife that stick sheep, stick goat. The same treatment Marvin give the wife she going get it times one hundred. you think you win a man. dat kratchez going gi you the bread the devil knead. Wait wifey wait God nah sleep. And both you soon to be ex husband and him jezebel going feel it. And your going to have front row seats. Wait i say wait.
Y’ALL VERY VERY UNFAIR NUFF A Y’ALL A F**K MARRIED MAN YU MADDA F**K MARRIED MAN AND THAT WHY SOME OF Y’ALL BORN STOP STOP STOP ACT ALL HOLY NOW….KMRCT….I AM NOT SAYING ITS RIGHT BUT STOP BEAT THE WOMAN NOW MAN CHO.
Like seriously tho smfh why the hell these ppl killing up themselves over Marvin an nickeisha?, a fi dem life eno so jus lowe di ppl dem mek dem live man kmt. If karma should take her an she a go feel it so jus mek she do r ting til whatever may happen jus happen. We don’t knw the real truth of what happened between Marvin an his wife so we can ease up man. Marvin dem seem to be posting all these things on fb bcuz dem a try prove a point an unu jus a mek dem win so. Every body do bad things in dem life until dem learn. Maybe they r meant to be an maybe they r not, a time fi jus live an be happy an stop mek ppl business bother us so much…
Seet deh….Ooman start fight fi battyman. Marvin a tek f**k fi likes long time and mi live fi see dis raas. PMoney call dem Scrums!!! Shituplollilickers.
If dem a diss up nickeisha everyday ana call di girl concubine, weh unu expeck?shi did fi sidung an tek it all the days of her life? afta di gyal mouth nuh join church?! Unu ppl always tink it right and deserving fi style up di next gal weh di man deh wid an create excitement like the present gal rob di former gyal birthright. Tru nickiesha bruk out ina dance fia livin an di wife might sidung roun desk or tan up behind podium or what not, unu tink dat mean she beta dan nickeisha?some a dem gyal deh weh a guan like gudaz a undacover whore or resigned/retired bitches. Leave di ppl dem mek dem fix dem life. Unu don’t know di real story. Why does marvin have to be at fault? We all know sometime dem faring gal yah know di man don’t want dem but still run guh married cuz dem a try buy love and dem threaten di man dem bout papers when di man dem want lef.not because Lisa did something good for marvin , it doesn’t mean she don’t have faults of her own that might have easily led to the breakdown of the relationship.some a Unu too biased…..leave di ppl dem in jesus name
She say a years then a do this, stop talk cause it really sound like you n this man plan fi the green card status – if you n this f**k tard in a things all this time while him a pretent to be a husband it bad – yes people break up move on but not like this – if him a f**k you n na put the effort in a him marriage then him fi get f**k up — yep long time them a f**k cause she did put up pictures n tek them dun – msg to the wife get tested hold your composure- the only thing sure in this life is true salvation and death .
In all my life I never see a woman get so much hate over a cocky…a wah so?? A the fuss unuh see married woman get bun…a different set a ppl a comment on this drama? Cuz on Greg n leanclean thing everybody a say a the wife a idiot fi deh wid the cheating man so if Marvin n him wife leff cuz him a cheat on har what’s the big deal? Obviously the man happy else where so what? People get married n divorce every frigging day. A the fuss unuh 2 married ppl break up? Can somebody please to tell what the big deal is? Cause. Me honestly see woman a get worst n still keep the man. Ok Marvin a put up picture, me nuh see him kill nobody or tell the wife fi nuh move on. Jesus Man U ago mek Marvin mek u unhappy fi all yuh life? Must the first somebody ever backstab u, get use to baby girl wicked ppl always n forever shall be. Save what lil reputation u have left n move on man
This drama is so drawn out now. Marvin keep woman with his wife we get it. The amount of married woman weh a get bun. Or people just prefer lowkey bun? People all a advice the wife fi f**k up Marvin. Darling I hope u have a sensible friend or family member that can give u some constructive advice and u not reading social media. Most of us really don’t care abt u n Marvin. We just like the drama and in a few days we gonna be talking about someone else. So please to move on with ur life cuz Marvin ain’t worth shit. But if u wanna continue entertaining us go right ahead.
P.S. Has he ever ask u for anal? Since u spilling tea n all
To be fair she diss the girl calling her names and taging her in shit, anyone would have answer. I am not saying i agree with what she did but can we all be fair here am pretty sure that most of who bashing her still a walk a f**k people man
I feel the wife pain my friend file for one fr spanish town he come here and diss her for someone else he was younger telling my friend him in a big woman thing leave her for a older woman the lady have a teenager she tell the mother he is bothering her the lady ask no question but call the cops on him he was in rockers island for month calling the wife them take him to Texas where he is now back in Spanish town not even 3 years here so God not sleeping my dear move on and watch the ride him don’t stop call my friend in the Bronx tell her nothing naw gwan fi him a Jamaican my friend move on living her life with her new husband now God answer prayers slowly but surely
SICK stumuck!!!
As a woman you should try to put yourself in another woman’s shoes. A man will tell a woman whatever they want to hear to keep them where they want them.
In all honesty anyone of us would answer a them a tag tag the girl bout concubine.
Anonymous 12.31 u real bout this issh because i believe this girl know wat she was getting into..plus she tek all the licks an d I respect fi remain wife y every body mad at the girl.. nuff a we right now find a man wey we want and him a pay we lick attention same so we behave..
#okayyyy #so years now nekeisha a fvck married man and more than likely without protection…..apart a me wah Lisa just call it a day but when mi read dem sumn here mi wah she move mountains fi fvck up marvin….concubine is too nice of a word fi dis dancehall trash bucket….mi used to respect yuh like many others but a you cause ppl fi dislike yuh.
Dirty girl dhspunge nikeisha just fi running u uneducated shit mouth bitch if u get a visa try no come a newyork cause bitch I wasn’t gonna get involve but u wanna get disrespectful an run off u shitty mouth bitch if mi eva run into u a no party bitch am gonna make u swallow u words,an fi u Marvin to let dis none factor getting disrespectful u goƱna get it too wait till wi run into a newyork
Mi naw claim nuh man weh have paper ties to a next woman. Mi expect Nickeisha fi ansa still cause if she bold enough fi Tek him married she ago bold fi cuss… But a suh it go Tek weh gal man an Nuh response Dem seh
This little dance hall tetess need fi remember, the same knife that stick sheep, stick goat. The same treatment Marvin give the wife she going get it times one hundred. you think you win a man. dat kratchez going gi you the bread the devil knead. Wait wifey wait God nah sleep. And both you soon to be ex husband and him jezebel going feel it. And your going to have front row seats. Wait i say wait.
It has already started
Y’ALL VERY VERY UNFAIR NUFF A Y’ALL A F**K MARRIED MAN YU MADDA F**K MARRIED MAN AND THAT WHY SOME OF Y’ALL BORN STOP STOP STOP ACT ALL HOLY NOW….KMRCT….I AM NOT SAYING ITS RIGHT BUT STOP BEAT THE WOMAN NOW MAN CHO.
Why?
Like seriously tho smfh why the hell these ppl killing up themselves over Marvin an nickeisha?, a fi dem life eno so jus lowe di ppl dem mek dem live man kmt. If karma should take her an she a go feel it so jus mek she do r ting til whatever may happen jus happen. We don’t knw the real truth of what happened between Marvin an his wife so we can ease up man. Marvin dem seem to be posting all these things on fb bcuz dem a try prove a point an unu jus a mek dem win so. Every body do bad things in dem life until dem learn. Maybe they r meant to be an maybe they r not, a time fi jus live an be happy an stop mek ppl business bother us so much…
Seet deh….Ooman start fight fi battyman. Marvin a tek f**k fi likes long time and mi live fi see dis raas. PMoney call dem Scrums!!! Shituplollilickers.
HOPE DIS BITCH REMEMBER THESE WORDS WEN MARVIN DUCK HER
If dem a diss up nickeisha everyday ana call di girl concubine, weh unu expeck?shi did fi sidung an tek it all the days of her life? afta di gyal mouth nuh join church?! Unu ppl always tink it right and deserving fi style up di next gal weh di man deh wid an create excitement like the present gal rob di former gyal birthright. Tru nickiesha bruk out ina dance fia livin an di wife might sidung roun desk or tan up behind podium or what not, unu tink dat mean she beta dan nickeisha?some a dem gyal deh weh a guan like gudaz a undacover whore or resigned/retired bitches. Leave di ppl dem mek dem fix dem life. Unu don’t know di real story. Why does marvin have to be at fault? We all know sometime dem faring gal yah know di man don’t want dem but still run guh married cuz dem a try buy love and dem threaten di man dem bout papers when di man dem want lef.not because Lisa did something good for marvin , it doesn’t mean she don’t have faults of her own that might have easily led to the breakdown of the relationship.some a Unu too biased…..leave di ppl dem in jesus name
She say a years then a do this, stop talk cause it really sound like you n this man plan fi the green card status – if you n this f**k tard in a things all this time while him a pretent to be a husband it bad – yes people break up move on but not like this – if him a f**k you n na put the effort in a him marriage then him fi get f**k up — yep long time them a f**k cause she did put up pictures n tek them dun – msg to the wife get tested hold your composure- the only thing sure in this life is true salvation and death .
In all my life I never see a woman get so much hate over a cocky…a wah so?? A the fuss unuh see married woman get bun…a different set a ppl a comment on this drama? Cuz on Greg n leanclean thing everybody a say a the wife a idiot fi deh wid the cheating man so if Marvin n him wife leff cuz him a cheat on har what’s the big deal? Obviously the man happy else where so what? People get married n divorce every frigging day. A the fuss unuh 2 married ppl break up? Can somebody please to tell what the big deal is? Cause. Me honestly see woman a get worst n still keep the man. Ok Marvin a put up picture, me nuh see him kill nobody or tell the wife fi nuh move on. Jesus Man U ago mek Marvin mek u unhappy fi all yuh life? Must the first somebody ever backstab u, get use to baby girl wicked ppl always n forever shall be. Save what lil reputation u have left n move on man
This drama is so drawn out now. Marvin keep woman with his wife we get it. The amount of married woman weh a get bun. Or people just prefer lowkey bun? People all a advice the wife fi f**k up Marvin. Darling I hope u have a sensible friend or family member that can give u some constructive advice and u not reading social media. Most of us really don’t care abt u n Marvin. We just like the drama and in a few days we gonna be talking about someone else. So please to move on with ur life cuz Marvin ain’t worth shit. But if u wanna continue entertaining us go right ahead.
P.S. Has he ever ask u for anal? Since u spilling tea n all
To be fair she diss the girl calling her names and taging her in shit, anyone would have answer. I am not saying i agree with what she did but can we all be fair here am pretty sure that most of who bashing her still a walk a f**k people man