SUH TAMARA DEM WAS ON EVERY CHANNEL FI TRUE?

0 thoughts on “SUH TAMARA DEM WAS ON EVERY CHANNEL FI TRUE?

1. Morning, people like these you have NO SYMPATHY for, she just greedy and more greedy, and she is going to do some serious time.
    You see if them theif to feed them family it noh so bad, but when you do all this for lifestyle send them to prison!!.
    I know what it is like to get your information stolen, I remember someone use my Bloomingdale’s card to buy a $600 dress.

2. c de real video light yah walk out inna it wid yuh head up Tamara cuz yuh cuteeeeeeeeeeeeee….phuck’n heartless greedy teef

1. is like a store she open outa di people dem place wid people id ..if she bright one more time she a go need her own place in the galaxy

3. Met mi notice not many people a talk or a comment bout dis topic since it buss. All pon mermaid wall shi put it up an not many had a word to say unlike her other post where hundreds comment. All Nuff topic apple madda run een pon now a don’t even si a dot from har.

4. Tek the people dem good credit guh buy loud gaudy designer labels weh not even the people dem demselves tek dem credit card guh buy…half the stuff dem mi si she teef mi not even si most white people wear…

1. Probably ah all some ole white fawt credit dem teef and when di people si dem credit card statement and guh to the store guh complain dem ah ask “but ah wa dis?”…dunce setta dutty dancehall monkey dem…ole money *filthy rich white people* nuh frighten fe new tings…they will wear shoes til the soles drop off; invest dem invest dem money and wear pare hand mi downs, which is the smart thing to do anyways…

5. Tamara you are nothing more than a dumb cunt. Now you mek everybody know say dat yu IQ and yu shoe size are the same.

6. Bumbocleet … No sah me speechless Tamara I hope u spent a lot of time in jail and all the thiefs .. Along with u rot in jail apple lmaooo apple , bobby , slowly but surely boo

Leave a Reply to 2cents Cancel reply