SUH WAIT DEH………..ELEPHANT MAN VS HIM DAWTA

STORY COME TO BUMP…..this is elephant man big daugther saffica bryan, the live a back to, long story short him put har fi live uptown and polly kinz (har aunty) teef out d gal clothes tek bay pics put up on hi5, tru the gal complain, polly tell bere lie pon d gal mek ele put har out. Big suck hood video buss pan fb wid him daughter and polly tek it go show him and from dat him cut har of. now d girl tag him in her pics on insta and this is what the nastiness had tto say,
elephant_4

32 thoughts on “SUH WAIT DEH………..ELEPHANT MAN VS HIM DAWTA

1. Me wouldn’t mek nobody know dat miss rivabank world a me sperm contributor! not a ras! all de whole heap a dog inna him yard me no think safe from dat de cock de 😀

1. But imagine how much young girl ele put him penis inna dem mouth n him ago all out disown him daughter fi that????????? That aunt is a low down bitch too

2. The girl tag him inna one a him picta and said I am doing ok @elephantmj and him reply by saying that. I don’t like the fact that him act like a Haley alone a him pickney!!!!

3. That aunt is no good at all but har time will come right along with Ele time will come this is your flesh and blood amongst the million kids this man have, he should be ashamed of himself behaving in that way… You going to grow old soon lets see if that Sister of yours going to take car of you…

1. Ele figet seh di girl whey seh him rape her also accused him of sexing her in her butt so him nuh supposed to vex ova no hood sucking

4. shady need fi tag him inna bath and body,the body shop and Victoria Secret meek him know them have sale since a dem tag dem alone interest him,that lil gal weh dead blood deh pon yuh shoulder it may seem long but time will tell,brain yuh is a wicked piece a shit

5. Elephant man day is coming he will get his the girl autopsy came back inconclusive and she bury Jan 17 and his case was February. Child you will be alright I pray for you

6. Elephant a wanda if yuh rape dat girl cause fi real cause a wah dis pan yuh now obeah have a way of working eno but it have a flip side tuh…

7. ELE DAY SOON COME??? HIS DAYS ARE ALREADY HERE, YUH NUH SEE SEH HIM CYA FIND BACK A NEXT HIT? BAD BLESSING A FOLLOW HIM LOOONG TIME, ITS ABOUT TO GET WORSE THATS ALL.

8. senda yuh story wrong up.
    weh yuh know bouh polly and dat likkle gal? afta d gal com uptown she start f**k jamie up a shocking vybz, dat a patrick son and a him own the studio. Everyday she come home she change gone a studio, till dem f**k har off up deh, she cuk popcaan hood and him bring it a portmore go talk. artist know artist doh? so ele hear back and ask polly and even doe d evil gal tel lie pon har, she tell him she dont know, cuz saffica come home and stay inna d house.the man dis won her cuz she very bad, a skermage dat ua look pon, back to mattress all late a ight she gone f**k pan buildin or inna lane, d teacher dem from har school call d father a seh she f**k inna class,him give har chances back a chances but she nah hear. Him try him best fi gi har a betta life and is like the ghetto cya com outa har. bouh 3 years ago she go do 3 sum and a gal video it, she a suck hood n d gal a suck har pussy, it did big pon face book, d same gal wid d gas pan a she suck har pussy d two a dem did deh good good!!!!!anyway she and one a har fren go vex one gal weh fava man destinty shi mussi name, and d gal get d video and post it on fb, it did big….d man shame so from dat him cut har off! dat gal is very dirty so wen unu a call polly name call it good cuz d gal nahve ntn fi do with dat likkle girl and har father relationship

1. U see everything u write a same way so it go. It was a big thing pon fb a few yes ago. From she a go ascot she a duck inna classroom and she never inna no bright class. Teacher dem did tired of her and send call her father and him come up there an box her up and him did stop give her money Fi come school. Him use to give her a lot of money even she same one use to hype pon the rest a we a school bout the whole heep a lunch money mama !!!!

9. Ele must recently put her uptown before him put her out because as far as i know she was living in backto for a long time. She have family a farrin weh help mine are too. so i believe her if she say that he wasn’t helping her like he want everyone to believe. she deh wid her baby father a long time and the two of them have been flossing a long time like they have money so maybe the baby father into some dealings as well

10. Elephant man, you name nuh suit you cause elephants are very family oriented creatures, dem live in the same family groups fi dem lifetime, dem look out for each other, and protect each other no matter what. If this story is true you are a sad, sad man. How you put out your daughter fi having a healthy secks life? Is di secks bring di whole a wi here pon di land so nutten nuh wrong wid it. As a faada your duty was to sit her down and tell her shi caan meck man teck video of her no matter what,your upset would have been justified, but no kick out a house, you failed as a father and you will never get an opportunity to make up for it.
    If she prospering on her own at least you can be proud she made a turnaround, why you going to slam her publicly? you couldn’t dm her, or call her? But of course unno caan love unno children fully cause unno just see dem as di result of a sperm deposit and not a part of unno being and unno greatest legacy so unno dash dem like trash and move on easy.
    Gwan chu yaw mi girl, keep your head on and reach higher in life.

11. Mek him move him bl–cloth and gwey a gwane like him a nobody. The rasta gyal from Brooklyn (Wayne Lots baby mother) weh do all the things dem to him face say him hood lilly and him can’t do nothing. Tell elephant man say him bedroom antics want upgrade and him him head game need restoration.

12. Elephant is a devil, so weh him expect fi get angel for kids, or demons, father is f**kis, so the daughter is a suckis, and one more evil gone on the list, ellie can can you explain the death of your rape victim, became the doctors can’t seem to find a complain, so mi just a wonder if you know, and how it happened. Weh yuh really duh? Please and thank you for your kind cooperation in this matter.

13. WOW I WOULD NEVER ENCOURAGE A MAN TO DISOWN HIS CHILD. LOVE NO MATTER WHAT FOR YOUR CHILD. CHILDREN COMES WITH SHAME, HEADACHES, TEARS, JOY ETC. PART OF BEING A PARENT @metmetmetmet!. YOU IS THE REAL skermage