he is a dancer/ entertainer, we need a laff god knows, whole a yaad mad the man kill the youth and get wey, LATTY COME ON, LOL WHY U WANT HIM SIDE FI DIG OUT, NICE PICS Reply
Yuh Nuh memba di gal head weh him did jump pan di time inna di bathtub looking ting and she nearly dead… Smaddy fi knock him out just like dat. Reply
DWLL WHat was his intention to dance, or to go over the fence lolol, witty no got no fence a uptown Mondays oooo, want a replay Reply
:ngakak Marvin resurface
F**ker
Look like she spend all her life waiting to overthrow Marvin lol mi belly lol
A good…. :ngakak
U F**ka u :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Tight pants will mek yuh lose ur balance,likkle most him bruck him head smh!
Round of applause!!!!!
F**ka him, more gyal fi overturn him rass.
would love to see the video met!! Im asking please
This one sweet me bad!!This guy is a disgrace for the human race!!!
Fence shoulda digout piece a him side..
Prick!
Dutty boy dutty lowlife females
he is a dancer/ entertainer, we need a laff god knows, whole a yaad mad the man kill the youth and get wey, LATTY COME ON, LOL WHY U WANT HIM SIDE FI DIG OUT, NICE PICS
Yuh Nuh memba di gal head weh him did jump pan di time inna di bathtub looking ting and she nearly dead… Smaddy fi knock him out just like dat.
DWLL WHat was his intention to dance, or to go over the fence lolol, witty no got no fence a uptown Mondays oooo, want a replay
He deserves it
Good ole bastard needs a piece of his own slackness.
A good