TABOO ON THE RESUME

So tiony u really use to work a taboo & don’t have ntn ? Why u was working there in the first place why did u stop at what age u was working there because me hear say about 2 to 3 years u stop & u say u a 22 now u just turn 22 couple weeks ago so what age u started dancing ?? Why u look so old fi ur age u a f**k woman & u nah say ntn fi a young gyal ur life mess up ee

6 thoughts on “TABOO ON THE RESUME

1. hear sey can’t go court enuh sender. I bet any money that dem stacks of $100s is more money than you ever hot”Wuk”for in yuh life!!Gwaan thru Tiony..yuh can get IT!!For the record it better yuh look old and yuh front brand new…some a dem young looking chicks ya a walk round with old front to.

Gwaan through mi sey Tiony :request :angel :peluk

2. Den a suh 22 look???…. Dun know Latty dont knock down dese tings been dere done dat dere.

3. Is this fool really licking the money? YLT…mek I give yu likkle advice. This type stupidity is contageous and has no known cure.

1. Leave the girl alone.

If she stopped 2 yrs ago…senda wha dat have to do wid you? She use to beg or kotch a you place?

She have many years ahead of her to succeed. Gwey!

YTL me man friend dem say these young hoes are like room without walls :cd so you right:D

2. Bless up anonymous for the lil advice…Admittedly giving advice on Pinkwall is very contagious.

Dearest sista PP mi glad yuh confirm sey a dat yuh hear dem sey too…if memory serves me correctly mussi Louie Culture had a hit song..
      “Some gyal old old old before dem young..too much run up n dung..ms Mary old but she nuh cold!!” :angel :babygirl :selamat