Hey gnite here to address this little owl. @Tamara Goodaz. U no tired fi come pan pinkwall. Pinkwall sick a u. But still ppl this girl still a f**k wid ppl bad bad bad and me afi Loudd ar up again caz me jus want her know Greg weh use to f**k her or weh a hide and f**k her now while she still a f**k her baby fada and all kind a selector and promoter still a f**k… This a a rotten hole gal going around flopping her hole like flip flops. Body shaped barrel like and gal black dutty badddd. U fren dem no rate u girl caz dem ave u round dem an a bare fly pitch in a U stinking head.. Not 2 mention between u leg weh black and wet n drainy n fly egg a grow between u legs…. Ppl be aware🚫❎❌… Very toxic stay far… .. Fattest blob and man teif… Ladies watch uno man. A long time Da gal ya walk and a f** dung and germz dung d place.. Go take care a you 2 young baby dem. Dem need u worst this time a dem life.
No man, the way how yuh describe har, if she can thief yuh man yuh have bigger problems and far worse friends..
A which Greg use to f har or still a f har?
YOUR Greg! LOL!
Tamara is a disloyal skermage
Big up yuhself Stush
Dwl
She favor a big moose dwrl har face look like ackee when it a bloom