Kerry Ann lives in a low ceiling section 8 apt.. Could all a projects she live. She owns nothing..Plz stop staying people is sleeping on her floor. She OWNS nothing. Cant stand this push out teeth bish. She gonna get it one day,, TRUST.
inna har mouth stay like are bachume,dark and partly cloudy where dese wild horses merge from doah really,a dis outstanding tax payers money gone to?!?!?!
A lie Goldie a tell pan do gal. Goldie yuh hurt bitch, taneisha is not the first or last your nasty husband walk, f**k and suck down LA. Remember you alway at the doctor with that sick pussy because of your husband. Goldie a you need back your money from the doctor because your pussy still never fix up right. Bout yuh a wife, bitch tell di people a paper wedding. :travel :tkp :tkp
TANISHA image you are bad mind and wrong to leave NYC go all the way to LA and tek Goldie man, u know him have a woman what’s your gain in all this and your idiot friends just since and empty backing u. I would never want friends like those
All of these individuals are in the same boat. None is better than the other. Lol All who live in rent house, plastic body, fake batty, fake breast, ugly faces without makeup, phrase bags and shoes and clearly don’t have a high school diploma much less a GED. yet these are the same people who always got this rich mentality bitches where??? All I see this poor bitches trying to keep up with the Jones
We agree ..but if u tek di man dont hype pan di woman or class dem because that fact of the matter is if the woman whey u tek di man from look so bad why sex after dem? And if u tek a man and di situationship dont last more than 3 months dat really dont count..cross it out and move on..no hype to di ting
No 3 months Metty, 1 1/2 months and the man gone back ah him wife. What is beating Teneisha is that she run leave her son, gone RENT Mansion in Arizone chuu she know the man is use to living in the big house on the hill with his family…..all the do she do him still never stay!!! Eleven and odd years Goldie and her man deh, waa water balloon body Teneisha feel like!
What a condition? rent house fi keep people man and now the man gone back to him wife, You think these girls easy? A wonder if she really ago stay over Arizona or she going back to NY? or she go take her son to Arizona and live happily in the mansion? from I was birth I never see nuffin like this, no just last week she put up mansion pon insta and bops this week the man gone back home. The saga continues with these rich people and their wealthy life. Met I want to see a picture with the man she waan tek from him wife.
You need to go in time out cause Mark licky likcy and him is one of those dancehall men that live in a one bedroom that kim possible talk about the other day, maybe if him see the mansion he will forget about Tenisha rotten hole and move in wid har
Mark di barber a one of the only man stay with Tanisha so long. Mark never want her though
Hey ! Me did a wonder why dem I for a kick out pan dem one another this late inna di game? Now it’s a battle do who obeah is the ‘trongest.
Metty all Pool, all Jahchoosy and back to wifey he went ah spin like gig!
quena mi weak to di treatment_____________________________________________________________
ppl ded my nose oo :ngakak
Mettyyyyyyyyy Teneisha is one big eediat, how she reach over west fi house?? What make her want to win so bad? In come in like Goldie Husband get fling like Boomerang……as him go’way him reach back ah Goldie hand.
Ten Ten yuh bad nuh banana trash :ngakak
______________________________________________den true dem so insta ready dem go put up big house picture before di tings bus out so she KAINTTTTTTT seh is lie Goldie telling
These clown bitches cant even cuss bout she a cuss fi har friend man..guh deh monkey gwan cuss fi yuh banana she said ms.lou bout 200 times nahh she cant be serious ..
But wah tenisha image agoh sah wen shi affi give up d house sah shi sell it or shi miss nyc?? An shi soh lie bout shi me k ppl cum decorate an shi kn its all lies. Omg dese girls are so fake
These Big Bitches can’t get it together! They so call do up body and still look like fart. I been in situation where guys come at me and I know who his woman is and I don’t go there out of respect for my damn self. All you broke Bitches need to stop abuse social media with the FAKE Life and Lies. All of you thief,Scam sell discount pussy just to buy fake clothes and boot :berduka poor unno sad nuh bloodclots. Ah Waste of space like unu Donalp Trump ah chat.
Big women with Children living so careless and Nasty
Teneisha tek Yuh slap and gwan Bitch good fi you Hoe, you lose and whatever you say Bitch Kemar the dog still went back home to Goldie and you go grind the woman hood and have nerve ah style the Goldie but a ugly Goldie him want Abbayy
Take all the one Bobby Shmurda go do batty…….Metty she gone ah Miami BRT Weekend and ah the first mi eva laugh so hard in hitrii!!!! Metty, Robbas look like she kaint stand up straight no more. What make Robbas do that to herself…..the batty big, the leg fava under developed drum stick and she kaint straighten up :ngakak
Maybe di needle hole dem a gi har problem because di amount a mark deh pan dat battam deh! Is like dem cudden find where to put wha…suh she supposed to lean :ngakak …
Metty Oooooooooooooooo…..the stiff silicone bag pan har chest and the cement batty, she set ah way, fava any red ants :ngakak
Follow sergry bady Haple and buy a body to match har face…..stiff and hugly!
But weh sad life fake wife #6 melissa deh? Suck p**** pigeon chess melissa how much time fi de year u si yuh bbyfadda? Him always leav u lock up inna de house a bawl n gone where his heart belongs. U unhappy miserable b***. Bready ghost a ride yuh caus u treat him like shit u fake b***!
Good day Met…weh Miserable Melissa Deh, #6/7 in a the man life. Punk ass B***h if mi see u and run up pon u now B***h a ball u a go ball. But you have fi Tek big hole Tenisha side, she have all Secret fi u. Melissa Melissa when are you going to stop wear Tenisha Clothessss come on man. U say u hot and Gal A Dresssss U. Melissa weh make The woman a New York do Her batty weh look like a Cement them put in Deh. Melissa all the 3sum you give Eyen boy the ole man still lef . Melissa u no see u pussy no good because all ole man a run lef u. Melissa why you never post no pics of you house yet , weh look like a dutty Openland. Melissa your the youngest one you baby daddy deh and u still a run fi 6/7 place. Good good your so right Bready Ghost really a ride her, you should be shame fi up in a gal face weh kill her brother .
Met mi just deh pon explora and see melmelgoodgood page… She post TBT with her and Tenisha , that white dress that Tenisha have on a few yrs ago Melissa wear it pon a boat ride party. Hey some gal just don’t care I could not wear ppl clothes , Melissa mi think u ting did tun up.
Goldie let’s keep it real. The only reason y Kemar still with you is because of the thousand candles u keep lighting up for him. Remember the woman that u go to that keeps the candles at her house because u don’t want kemar fi si them? Bleach out old face though face Goldie! U fuk down d whole of la and ny. Infection pussy, fish pussy Goldie. U Eva look in a mirror yet? Weh horse aguh?
A DAMN SHAME!!!
teneisha a so u a gwan 6 gal???
a big woman dem ya?
Dem gal yah ugly below zero.. Lawd bag unnu face
Kerry Ann lives in a low ceiling section 8 apt.. Could all a projects she live. She owns nothing..Plz stop staying people is sleeping on her floor. She OWNS nothing. Cant stand this push out teeth bish. She gonna get it one day,, TRUST.
inna har mouth stay like are bachume,dark and partly cloudy where dese wild horses merge from doah really,a dis outstanding tax payers money gone to?!?!?!
What a mix up noice :ngakak Thanks met for the Monday morning laugh.
A lie Goldie a tell pan do gal. Goldie yuh hurt bitch, taneisha is not the first or last your nasty husband walk, f**k and suck down LA. Remember you alway at the doctor with that sick pussy because of your husband. Goldie a you need back your money from the doctor because your pussy still never fix up right. Bout yuh a wife, bitch tell di people a paper wedding. :travel :tkp :tkp
Apple kerryann a section 8 voucher ebt pay fi dem rent food me jus lawf wen dey showing out bout rich
TANISHA image you are bad mind and wrong to leave NYC go all the way to LA and tek Goldie man, u know him have a woman what’s your gain in all this and your idiot friends just since and empty backing u. I would never want friends like those
All of these individuals are in the same boat. None is better than the other. Lol All who live in rent house, plastic body, fake batty, fake breast, ugly faces without makeup, phrase bags and shoes and clearly don’t have a high school diploma much less a GED. yet these are the same people who always got this rich mentality bitches where??? All I see this poor bitches trying to keep up with the Jones
Leave the ppl them man alone. I bet red eye mek she go tek the ppl them husband. And have all these mouth running you should be shame.
Tanisha is wrong to come tek Goldie man but she coulda Neva tek him if the dirty dog wasn’t willing so blame the man to
We agree ..but if u tek di man dont hype pan di woman or class dem because that fact of the matter is if the woman whey u tek di man from look so bad why sex after dem? And if u tek a man and di situationship dont last more than 3 months dat really dont count..cross it out and move on..no hype to di ting
No 3 months Metty, 1 1/2 months and the man gone back ah him wife. What is beating Teneisha is that she run leave her son, gone RENT Mansion in Arizone chuu she know the man is use to living in the big house on the hill with his family…..all the do she do him still never stay!!! Eleven and odd years Goldie and her man deh, waa water balloon body Teneisha feel like!
nohhhhhhhhhhhhhh sah ____________________________ so she ina di big lonely rented house?
FIWBTBC
met im floored by FIWBTBC
met a wha dat dwrlllllll :ngakak
What a condition? rent house fi keep people man and now the man gone back to him wife, You think these girls easy? A wonder if she really ago stay over Arizona or she going back to NY? or she go take her son to Arizona and live happily in the mansion? from I was birth I never see nuffin like this, no just last week she put up mansion pon insta and bops this week the man gone back home. The saga continues with these rich people and their wealthy life. Met I want to see a picture with the man she waan tek from him wife.
six weeks nd a behave
BOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo big red bleach out, wobble body Biaaaaaaaaaatch, yuh lose!!
Go back go draw fi Mark, put him inna yuh Mansion size hole and see if him tarry or betta yet rent ah man fi yuh rent-a-LONELY-Mansion!!
You need to go in time out cause Mark licky likcy and him is one of those dancehall men that live in a one bedroom that kim possible talk about the other day, maybe if him see the mansion he will forget about Tenisha rotten hole and move in wid har
Mark di barber a one of the only man stay with Tanisha so long. Mark never want her though
Hey ! Me did a wonder why dem I for a kick out pan dem one another this late inna di game? Now it’s a battle do who obeah is the ‘trongest.
________________________________________________________ hayyyyyylp
Mi nah lie mi tink Goldie obeah win…she mek gyal rent place wid pool and bay tings and mek di man spin roun like di house full a banana peel :ngakak
_________________________________________________ GRUNGGGGG!!!
Metty all Pool, all Jahchoosy and back to wifey he went ah spin like gig!
quena mi weak to di treatment_____________________________________________________________
ppl ded my nose oo :ngakak
Mettyyyyyyyyy Teneisha is one big eediat, how she reach over west fi house?? What make her want to win so bad? In come in like Goldie Husband get fling like Boomerang……as him go’way him reach back ah Goldie hand.
Ten Ten yuh bad nuh banana trash :ngakak
______________________________________________den true dem so insta ready dem go put up big house picture before di tings bus out so she KAINTTTTTTT seh is lie Goldie telling
These clown bitches cant even cuss bout she a cuss fi har friend man..guh deh monkey gwan cuss fi yuh banana she said ms.lou bout 200 times nahh she cant be serious ..
Quena ah floor me deh!!!!!!!!!!!!!!!!!
But wah tenisha image agoh sah wen shi affi give up d house sah shi sell it or shi miss nyc?? An shi soh lie bout shi me k ppl cum decorate an shi kn its all lies. Omg dese girls are so fake
she mussi pay gina spectacles fi face time har nd tell har put what weh,de whole a dem abiding city look the same nd have de sed furnitures if any
These Big Bitches can’t get it together! They so call do up body and still look like fart. I been in situation where guys come at me and I know who his woman is and I don’t go there out of respect for my damn self. All you broke Bitches need to stop abuse social media with the FAKE Life and Lies. All of you thief,Scam sell discount pussy just to buy fake clothes and boot :berduka poor unno sad nuh bloodclots. Ah Waste of space like unu Donalp Trump ah chat.
Big women with Children living so careless and Nasty
Teneisha tek Yuh slap and gwan Bitch good fi you Hoe, you lose and whatever you say Bitch Kemar the dog still went back home to Goldie and you go grind the woman hood and have nerve ah style the Goldie but a ugly Goldie him want Abbayy
Take all the one Bobby Shmurda go do batty…….Metty she gone ah Miami BRT Weekend and ah the first mi eva laugh so hard in hitrii!!!! Metty, Robbas look like she kaint stand up straight no more. What make Robbas do that to herself…..the batty big, the leg fava under developed drum stick and she kaint straighten up :ngakak
Maybe di needle hole dem a gi har problem because di amount a mark deh pan dat battam deh! Is like dem cudden find where to put wha…suh she supposed to lean :ngakak …
________________________________________de load tuh much
Metty Oooooooooooooooo…..the stiff silicone bag pan har chest and the cement batty, she set ah way, fava any red ants :ngakak
Follow sergry bady Haple and buy a body to match har face…..stiff and hugly!
But weh sad life fake wife #6 melissa deh? Suck p**** pigeon chess melissa how much time fi de year u si yuh bbyfadda? Him always leav u lock up inna de house a bawl n gone where his heart belongs. U unhappy miserable b***. Bready ghost a ride yuh caus u treat him like shit u fake b***!
Rassclattt if a :ngakak a dead no sah miss Lou miss Lou :ngakak :ngakak
Good day Met…weh Miserable Melissa Deh, #6/7 in a the man life. Punk ass B***h if mi see u and run up pon u now B***h a ball u a go ball. But you have fi Tek big hole Tenisha side, she have all Secret fi u. Melissa Melissa when are you going to stop wear Tenisha Clothessss come on man. U say u hot and Gal A Dresssss U. Melissa weh make The woman a New York do Her batty weh look like a Cement them put in Deh. Melissa all the 3sum you give Eyen boy the ole man still lef . Melissa u no see u pussy no good because all ole man a run lef u. Melissa why you never post no pics of you house yet , weh look like a dutty Openland. Melissa your the youngest one you baby daddy deh and u still a run fi 6/7 place. Good good your so right Bready Ghost really a ride her, you should be shame fi up in a gal face weh kill her brother .
Met mi just deh pon explora and see melmelgoodgood page… She post TBT with her and Tenisha , that white dress that Tenisha have on a few yrs ago Melissa wear it pon a boat ride party. Hey some gal just don’t care I could not wear ppl clothes , Melissa mi think u ting did tun up.
Dem senior citizens need fi go grab dem walker and go shimmy to the break room and go play bridge. Kmdt
Goldie let’s keep it real. The only reason y Kemar still with you is because of the thousand candles u keep lighting up for him. Remember the woman that u go to that keeps the candles at her house because u don’t want kemar fi si them? Bleach out old face though face Goldie! U fuk down d whole of la and ny. Infection pussy, fish pussy Goldie. U Eva look in a mirror yet? Weh horse aguh?
Den candle can light ina someone else house fi smaddy? Kemar have a wandering spirit? :hammer
it a guh inna it stable :ngakak
deliveranceeeeeeeeeee