GOLDIE TALK DI TINGS

35 thoughts on “GOLDIE TALK DI TINGS

1. How come shawna, sweets, and Dolly nah help yuh cuss goldie??? :ngakak :ngakak some friends they are…Aftab yuh did have dem inside ah your house last trip for your bday.

2. No man, is so Ten fool af? She really left NY and go rent house way a Arizona fi tek the Lady husband? But miss rich lady really need a beating.

3. I think ms millionaire drop a money bag n buy mansion house cash to boose pon ig mnl wen hyping goes wrong n the clap back is real bye bitch!!!

4. all shawna cuda duh a drop the bomb,memba she memba how she did a tek de ppl dem husband and in de end the wife showed her whats the meaning of HIS WIFE

5. As to you Taneisha a suh de heat inna your pus-c more dan de one outta Arizona mek yuh feel it cud keep de lady husband out deh wid yuh?

1. throughout this whole thing me a wonder but in all truth who the fckkkkkk lives in AZ like buys a house and shit lmfao there is nothing out there!!!! i gurantee that rent cheap .. Tenneisha u too bloodclat good

1. Never in the histrrryyyy a niggadom in my kat williams voice. This should be the biggest monkey of the year when you do your final year review. :ngakak

6. I am married for 12 years and if my hubby ever leave out of my yard and go tek a next gal him rass will not be welcome back in my house or bed. Full damn time we as women hold these men accountable for their actions instead of fighting with each other.

7. From the wife to Apple, Kerry, Ten Ten , Tanisha and the rest they all prove they are a worthless bunch of women none nuh better than the other. One bunch of waste matters and for the dutty husband weh dem argue over obviously he is nothing but a community cocky. Disgraceful

8. No man me would ah shame.. U can tell she shame.. She ah mek har fren dem buy it out.. She don’t have nothing fi say. Now we gonna see her put up bare post how God bless her and Karma this and bad mind that!!!

The lady done har

9. Go see how she welcome back the whoring man with open arms. Y’all some dumb Bitches. Making these nasty men feel important. Why unuh woman can crucify each other so cause of a wandering Jew cocky man?

10. Met true you talk she go get place to comfort the man from my mother belly I never see this things this can’t real you rent place fi tek gal husband this lady should take her problems in prayer cause nothing Weh nuh start pure can’t manifest and taniesha you need help man cause you can tek gal man and him gone already no man something is wrong

Kerryann – why you love street war suh ?? Why you love leave your house a night time pick up these animals and go in people business establishment parking lot “Wendy’s” go behave suh ?? Why is the police not picking you’ll up for disturbing the peace

Apple – you just married women Jesus go and read your bible and let proverb teach you how to be a wife a mother and come of the street side naked in a big bag a war with your single friends Weh loneliness a fight them each night !! Married womennnnnnn guh a yuh yard go prepare Dior fi school and kj for college instead of a fly over town a follow bobby who can’t breed cause a two man a f**k !!

Ms Lou – your condition is sad I have no words for you cause you just sick in your head no amount a counseling can help you I want fight your friend dem cause if them care about you not a video would Mek with your hair and face stay suh

Yankeemichelle – leave well alone stroll and Mind your business cause you live in a box and Atleast them a rent house !! You need to leave people business alone cause your file and minding man nuh nice stop man

And all of you’ll none nuh prettier than none all you’ll stay bad and fake deform and just f**k up

Kerryann fix your mouth please you can put $250 down and make plans no credit check thank you can’t a talk and war suh and your mouth and teethe living arrangement stay suh man it’s about time

1. Yuh know di sender did seh Teneisha look uncomforable ina di house …now we know why :ngakak
      Wha mount a echo supposed to a mek she run out sake a she one in deh! Mi neva hear ooman rent big house put man yet and den seh dem winning..

1. de whole seven minute and change video duh a de one place yuh huh see dat confirm the house like har soul,all she a talk she a echo she a spin a try pick up wifi signal nd all dese things dem fi know dem self man

11. IT NOT A PLACE TO HYPE I USE TO LIVE THERE PAY BADMIND EVERYONE KNOW EACH OTHER THEM WILL FRIEND U AND COME KICK OFF YOUR DOOR SELL U OUT IN 2ND …. THEY BEEN TO TOGETHER FOR MORE THAN TWO MONTH FACT GOLDIE HE WAS THE IG MAN LOL NOW YOU KNOW …. APPLE HAPPY FOR YOU NO LIE BUT CHANGE NOW A TIME … KERRYANN FI THE NOUTH 10K .. BOBBY FOLLOWER BYE

12. Dem comments yah a beat me a way star. jah know. MET u a fu*kery inu. Dwbrcl. You an your Metters dem bad no rass ina de Monday yah.

13. Yes taniesha and her shadow the black mirror image alone in that house dem say them is hot and mine man and there hustlers and boss bitch cause dem sell drugs vagina clothes store card etc I think a boss bitch a Michelle Obama who a lawyer oprah who a billionaire ….. But me probably wrong a boss bitch rent homes rent penis party at night sleep a day wear 30 inch fake hair fake lashes cement ass plastic breast and collect food stamp ……

I think I had my priorities in life all the way messed up Me nah lie

14. @MET mek me ask u someting. Isnt LADY ROSE TENEISHA INLAW. Lady Rose caan talk to MS IMAGES?? HOW CAN ONE PERSON BE SO FOOLISH?

1. LADY ROSE???? :ngakak
        Sewage Mouth Saby nuh take up Lady Rose caged Jhankrow and ah eat him piece piece, don’t that’s why she now call herself Sabrina Rose?
        Lady Rode could all happy to laugh after Rent-A-House Teneisha!

1. yuh know dem ago call police pon mi ban dis gal quick admin a piece a laugh out just tek place :ngakak :ngakak

15. Dats y me tell uno sah me noh grudge ppl me just si kerry mout inna apple video omg kerry mout stay bad mon dem all about clothes and brand tenisha a liad an a fool a nuff ppl wah did a congrat er pon IG sah dem feel shame wen dem find out sah a lie shi noh buy no house an i hear from a Close friend of hers sah shi noh buy no house . Apple a fool shi is a pcs a shit a wat wife agoh always naked a show dem ass soh. Notice all her clothes and dressin dem Look d same dese ooman a lowlife inna so call brand none noh have no asset fi show an dem tink ppl grudge dem a dem a gi ppl tings fi talk soh all who a chat sah ppl fi low dem. Tap watch tv read paper an all dem tings bout up town celebrity dem wi will tap chat bout d ghetto celebrity. Wah goh happen wen teneshia affi gi up d house smh