TEEF TEEF BUT MI NAH CALL YUH NAME

blinditem
MI RADDA CALL YUH CROOK BECAUSE YUH CROOKED BAD SO LETS GO:-
BIG UP TO DI LADY WHO WAS DI FUS DJ FI GET VIDEO A SING PAN SMADDY MIC AND SHE WAS NOT A DJ WASNT SHE FAMOUS?..BIG HAR UP BECAUSE WHEN HAR CAREER FLOP BECAUSE A DI VIDEO AND SHE DID HAFFI HIDE AND TEK BUS AND DI PUBLIC DID SERIOUS…….SUCKING COCKEY BACK THEN WAS DI CAUSE FOR MUCH FUS
SHE IS A JAIL BAIT A VIDEO BAIT A BUDDY BAIT AND RECENTLY A FOOD BAIT WHEN SHE WAS CAUGHT STEALING FOOD INA DI PEOPLE DEM SUPERMARKET...
BIG HAR UP ALDOE I DOE DRINK DAIRY….. IF AH NUH ALMOND OR COCONUT IT NAH PASS MY CHOAT BUT NUFF SPERMS SEEM TO HAVE CLOGGED UP HAR CHOAT…MAKING DI WHOLE A WE SHOCK AND SUPPRIZZZZE TO HOW SHE MAWGA DUNG LIKE SHE UNDER DI CRACK PIPE…….
FAMOUS DRUG MULE
FAMOUS BUDDY SUCKER
FAMOUS GAZA GUZZLER
FAMOUS TEEF
FAMOUS MANAGER
SHE IS JUST FAYYYMOUS :tkp

0 thoughts on “TEEF TEEF BUT MI NAH CALL YUH NAME

1. —————————————————————— I’m ded to bed n a don’t want no warm MILK tenk u smh shame unda u

1. That would only be fitting given that when it left out too long it spoil, all kinda a tings swarm it and the pan start rus over time.

1. Hi sweetie 🙂 ..so why did you choose tuh single me out and call up my name in the Dovey post?…what’s tha problem hun??..you wanna talk about it? **sips tea wid smirk on my face LOL*…

1. Dislike grown ass people who teef! U have this teefing pardna gal in a ft lauderdale dat try mi wid my money Pon har job me go for my things come to find out she’s a well known teef!!

2. no man , a lie
    mi swear a Lisa Hyper you did a go say but not Milk !
    Milk a teef groceries now ?
    how ? she a stuff milk, egg and bread ina her crotch ? say it aint so
    where this take place MET ?

3. Obviously Milk. But met, me a wonda if me fi feel sorry fi har because if she go in the people dem place a teef it mean say she nuh have it fi buy food or she jus nuh wah spen her money. Really a sad situation if that is it. But u know what me realize met, a lot of these people want to live above their means and when dem have something going fi dem and a mek likkle money dem squander it. Boy milk, try go look a 9-5 or do some hustling for yourself

4. Why she don’t lef jamaica & go cool out overseas some where . Poor ting start over milk life no good with u a yard .

1. lolol…foreign a thieving wonderland! lolol You should advise her to get over the thieving before migrating.

5. So Metty is what kind food item(s)dem ketch har teefing? Shi still managing dat Club? What coulda drive har to do dat now?

6. NOOOOOoooooo!!!!….no way….not my Milk!! Milk, come ‘ere baby, Met a skyandal yu, badmine over yasso fi mi Milk. Lawd, mi hafto guh pack a barrel fi Milk.

7. Mi mind did tell mi SEH a Milk eeh nuh, she and di late Marsha did a big fren and use to work together and do dem ting out a airport

8. Lol…met …dwl..yuh fi link mi when ppl tell yuh things bout mi man mi easy fi contact…teef ? Crackhead ? Never that. …plz tell mi which supermarket ….you ppl kill mi innuh honestly….aaah boi…tell Dem find summin else se

9. Met dwl…when people write yuh bout mi…yuh if link up…mi very easy if fine…teef ? Crackhead ? Never that …you guys kill mi jah kno …unno find summin else seh bout mi….lol…aaah boi

10. MET. Your site a come in like mediatakeout full a shit….How mi nuh hear ?see nuh artiocle or word on the street here in JA bout that..And u know no News cant cannot down here..She fi do better with har self yes.. At Least She still a mine her son n nah whore n get dehumanise like some gyal…

1. This is JMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG things reach yasso before nuff place many times and dont read meditakeout if u think its full of shit..I dont..

1. :ngakak
        Good Morning Met,metters,Peepers nd Others…
        i doah tink a milk dat up top she rather ansa oba har twee twee or insta

11. Is true she did maawga down wha day n faava crack head till Joe rescue har n gi har d job at him club
    Metty is wht was thiefT n from where? Dem did arrest har or shi beg har way out or pay 10 times d price of wha she thiefT?

Leave a Reply to Jamaican Rob Cancel reply