THAT BAG NEEDS A BIG GIANT MATCH

17 thoughts on “THAT BAG NEEDS A BIG GIANT MATCH

1. :thumbup :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Morning Met and Metters,

Mi sey if unuh nah follow this argument, follow it LOL yuh know how far this argument coming from :ngakak :ngakak A LONGTIMe dem a sen in piece to MET and i find all the video dem and watch them over and this was my entertainment last night. i laff so till. From Macey a talk bout kenneth and aliyah and batman now mi caan put name to the faces. :thumbup :ngakak

2. A wey da bag deh name shoplifter is here are thief a come which one. Nasty mouth Kevin Rose please come off a mi family kookie and gu oil yuh hard skin. Kevin mi nah lie yuh stay real bad in this pic and you sey yuh a diva mi love diva were gu born again yah mon.

3. MET A SUH ME KNOW MIX UP IS A DEMON AND A SPIRIT I NEVA KNOW SEY MAN COULD A WAR OVER CLOTHES SHAPE SURGERY FURNITURE AND MAN NO SAH MI TINK SEY A ONLY WOMAN WAR SUH ALL DOLLY AND KIM POSSIBLE NAME CALL IN A THIS WAR NO DEM LOOOOOOOOOOOOOOO BAD.

DOLLY WALK GOOD HOMOSEXUALITY IS A SPIRIT AND YOU HAVE A SON.

KIM POSSIBLE NO WORDS FOR YOU, THE TRANSSEXUAL RUMOR ABOUT YOU UMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM THE JUROR COMEBACK PON NINJA CASE BUT NOT PON YOUR CASE :hoax2

4. Sooo Metty, all the Gully Dregs dem reach fareen? NY etc. A who give dem Visa? Mi all hear dem a talk bout asylum and Govt paying whose bills. How comes?

1. Something I would like to know too. A lot of these gully rats have no fixed address, into scamming, etc., so how the hell they get visa (if that is what they use to get into the US)?

2. Jamaicans for Justice probably help them. Whenever they steal or commit crimes or the police go raid the gully JFJ always show up on the scene and help them out, bail them etc. They probably got them up on asylum visa saying that Jamaica is homophobic and they are not safe.

5. Aliyah fulla vibes and funny. Ms.
    100% authentic gay, but dat baby bang in deh front there goody. Issa no. It look like dem dig up yo file n put out the worst one. Goody please send in a goodas pic mek we see deh real diva.