https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=Yp_XPm8sioc
OF COURSE BRENTON BEFORE DI BLEACH
ROBBAS , MADDA AND SISTER..DI CREW
DEN DERE IS PINKY
AND BREADY SUIT WHEY ROBBAS AKA BOBBETTE PAY FAH
Long time zalika a seep with Roger she s brag say Roger run fendi for her
Brenton ugly bad ,yes robbas you man suit look clean yes
Robbas ugly bad she and Tricia look dirty
Zalika love man Roger is a scammer from Flatbush that they say have herpes virus
The Obeah crew me fraid them . Trust me all Trisha involved in the Obeah also . Birds off a feather all flock together.
Nas dropped the Heather an killed jay,Remi dropped the Sheather an killed nicki,then when you think it couldn’t get any worse Brenton dropped the “credither” an kill robbas an then dropped the “borrower” an kill Apple…**
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Robbas u situation stubborn enuh,look how long yuh a try abd caan come. Bleach,silicone and brands caan do nutten fi yuh,give it up sir,gi it up.
No better remind me of Gina in that video.
Robert u ugly bad :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :bingung :bingung
The whole dance bobette a eat the gum like she hungry
Bobbette stay real bad
Di whole a dem look like dead dog dwl
Then a who the girl with the nuff hair weh grab the mic ? Miss you know a 1 dolls fi comb