MEET THE WHITE MAN

9 thoughts on “MEET THE WHITE MAN

1. Crazy guy, want to look like a white man, but for sure the white man does not want to look like you. Low self esteem is the problem the guy has.

2. Poor thing. Nuh know se him still have the colour of black man.. and him just box mi wen him se him look like a clean white man .. boo nuh know se him features haffi match him so called colour …

3. People too bloodclaath disgusting Lowe the bloodclaath youth, how people suh badmind kmt big up mi nice clean friend suggydon

4. LEAST TO SAY HE IS WELL PUT TOGETHIER, NO DRAWS A SHOW, CANT WE SAY SOMETIHNG GOOD FOR A CHANGE, BLEACHING NAW STOP ITS OVER 30YEARS NOW PEOPLE A BLEACH, WITNESS PEOPLE RUBBING AT NIGHTS DEM WRIST TO DEM ANKLE, I NEVER KNO THAT A SO THEM DID HATE DEM COMPLEXION, SEE DEM CALL OUT BUJU TILL HE HAD TO SONG ANOTHER SONG RE BLACK WOMAN, A TIME PPL STOP WASTE BREATH CUT THE HYPOCRISY, AND SEND HOME LONG SLEEVE CLOTHES GLOVES AND LONG SOCKS FOR A THAT A WEAR A DAY TIME, LOL A LIE MI A TELL??

5. Y’all are so dum that’s clearly how jhonny British edit his photos smh a joke dis y’all have nothing better to do with y’all life and to the idiot that sent this in poor you try again !!! Epic fail