THE GAVESHA AND MONIQUE STORY

mavado

For those who dont know….

From what I have heard, Mo/Monique was an online fan of Mavado’s seemingly from her early teens. Monique followed Mavado news from website to website using different names and pretending to be the daughter of a rich family who spoke french…She did have di switch name ting down to a science so much so that she would type different( Something she did on JMG)…anyhoot…When Mavado did jus a get really popular there was an online feud with Gavesha and a girl name Ava Taylor..To what mi hear that fight went on for weeks and months…cussing back and fourth between the two women and dem fren…Mo/Monique used that opportunity to befriend Gavesha and help har cuss Ava from site to site..Let me not forget that Mo was telling people she live in Ja when she really lived here in the United States wid har mother that is now deported to Jamaica..Mo find her way ina Mavado life by carrying back news to Mavado about Gavesha…a suh we hear it but wi hear seh Mo granny ina di spiritual work ting…Suh as mi seh if Gavesha waa bitter she is entitled to be so towards Mo because she fren har fi tek di man

103 thoughts on “THE GAVESHA AND MONIQUE STORY

1. Me memba when more say she reach a Africa and no light was there.. And she a use lap fi study and how the children dem need care and how it mek she cry.. Cause she wan help dem.. Me I remember it like it was yesterday and the bloggers them ask her how she reach on site fi mek comment if there is no light.. She say she a use her lap. What a wicked gal.. When we find out say more tek mavado and we tackle her pan jmg she never return. From DAT

1. no man________________________ can someone lie and wicked so?? Remember how she used to say she deh wid producer? dat time a mavado

1. The Gav & Ava thing missed me also. But The CIA need fi recruit Mrs. Movado eno, she master stealth, infiltration and subterfuge. She used to really siddung wid wi day in and out as JMG open, lol. Remember the Friday when she sent you the picture?

1. A DAT mavado fi get.. Him too f**king weak minded, more all tell lie say she a travel go Africa. If gavesha smart she should pray and ask god to help her forgive them. Gavesha if you be bitter for too long it is going take a longtime for GOD to work.. So babygirl just forgive them and pray good prayer for them.. With no hatred in your heart against them..

1. Wasn’t it reported a few months ago that she filed for divorce and he file for bankruptcy same week

1. I thought I heard on Jmg Gavisha and Mo were cousins? Am always saying to myself how some family members can be so wicked. Guess I got the info wrong.

2. There’s a cautionary tale in all of this eno. Look how poor Gavesha fought off all kinda pestilence fi Movado. When he was emaciated and crawny looking, before he was the gangsta for life, before him touch instagram, before he bought one block fi the mansion inna the sky, before him touch farrin, before him touch anything name Gucci or Louis, before he started dreaming bout $1000 bills, before him name shorten to “vado”, before she reached the age of consent (allegedly) and she still lose him? She would’ve been better off joining the military, all that fighting in vain. KMT

3. This story remind me of a curtain ex jamaican footballer and singer! relationship her man got taken before she knew it he was married! then start singing song bout she still love him.

4. Is there any truth to the rumour that Monique mother is wealthy? I didn’t know her mom got deported.

5. Flash back Friday, boy Metti, dem days deh Pon the blog did sweet. 3 the hard way. Gavesha, Ava and Mo wid har bipolar self, Dwl.

6. yes Monique ppl have money, anottobay she par and portland har ting loud and trust me have she have her own money b4 mavado. Believe me mi kno how the link go and unu have most of it twisted.

1. Gal or boy go sidung.. or should I say MO, bout twisted… have what money.. u need Fi go fix dat lumpy batty deh weh mi see u a walk round sunrise florida wid. Bout have money.
      Vado don’t even rate u… use u head if u have one…u married to Vado, him build mansion and u have no claims to it… u no see him say a mama house.. aka no gal cant claim it. COME Outa the rental apartment and go mek him buy u a house. u is an American citizen u pickney is a American. So mek him invest in u and the pickney in america. Dummy. Go acquire a house… please don’t come yah come talk bout u granny olé house neither. . Cho

1. A mussi mavado money she a get rich off a.. Me wam she done it.. God forgive me but some man must pay the hard way fi learn…

2. Noting no go so ooun too f**king lie.. Cause me meba one boy talk pan ya one time say more was a hood rat and him usually f**k her when him ready and one day him see her and she a act like she brand new.. When she was his thot

7. MEK MO GWEH… SEE HER AND THE LIL BOY IN THE GROCERY STORE WEH DAY.. HIM NEED CAR.. BUT SHE TOO BUSY A WATCH VADO AND STALK SOCIAL MEDIA UNDER DIFFERENT NAME. SUPPOSED YOU SEE HER.. HER LILLI BODY DRY UP LIKE…

1. Met Vado have her like a puppet…she a galong like she turn wife cuz he was sooo in love wid her…
        bissh pleaseeee
        U a wife by default..
        him get back travel privilege so she go cop a belly… mi bodieeeee

1. Dats why me say him weak minded and foolish. Look pan moe bout she a trick PPP she cash even write a proper sentence.mavado is not a leader he is a follower. He is. Easy manipulated. If u are a evil person and want to take disadvantage of him you can but remember he is very very ignorant so you have to have whole heap a patience fi deal with the dunce. From what am reading he coming like sponge. So moe gone breed again? Or him have a baby on the way?

1. LISTEN TO ME,DRY UP MONIQUE FABRICATE A BAG A STORY BOUT HERSELF.. THE BISSH IS A SOCIOPATH.. LIADDDD…SO UNU STAY DEH.
      CALL THE PSYCHOLOGIST, WI NEED THE PSYCHOLOGIST.(In my rosie voice)
      F.O.H

1. a whey di______________________________ mi believe something ina something fi true because that was very sudden wid him

1. NOT A OBEAH… MANIPULATE SHE MANIPULATE THE DUNCE BOY.. HIM COULD A ADJUST HIS STATUS WITH THE MONEY HE WAS MAKING IM SURE HE HAD MADE OVER A MILLION US DOLLARS AT THE TIME… LISTEN TO ME, WE GOTTA GIVE IT TO THE BIG FOREHEAD MAWGA FOOT GAL.. SHE TRICK THE GULLY DUMMY… LOL

1. Dats why me say him weak minded and foolish. Look pan moe bout she a trick PPP she cash even write a proper sentence.mavado is not a leader he is a follower. He is. Easy manipulated. If u are a evil person and want to take disadvantage of him you can but remember he is very very ignorant so you have to have whole heap a patience fi deal with the dunce. From what am reading he coming like sponge.

2. Is a different couple Met dem a talk bout here, though. Singer, baller and one-time groupie. The singer did beat gal fi di baller and still never get the ring. She deh a yard a wash, cook and clean and man just get up and lef and go married groupie suh. Something nuh add up!

8. MET even doe them did a bun each out bad, him still did want it work with the ex. But the wife do are thing and him married in no time!

1. A dat gwaan pan what a gwaan?? Di wife file did dash out pan blogspot many years ago…it neva purty either eno

9. Him act like say him a the first man him wife ever have! an him only ever did take up hooooot gyal but i dont know y the wife hype so an dont look good.

10. We call moe if ask her how she wicked so. She never come back. One time smaddy say den moe how u a go school fi nursing and u cannot spell or put u sentence dem together.. Fi do whole day moe doe mek one more post til all two are three more days.. She dangerous bad bad

1. She say a day she a go school fi study.. U memba when she say she mek all aex tape? And how one a her friends dem ask her if she can barrow one a her CD and she more say she give dem the wrong video the sex tape one.. And she tell her boyfriend and she say him say she fi fix that shit.. And how the French dem a call her bout the tape..

1. Dwl DAT sickness cannot even cure.wait until she ready fi tell the lie dem pan mavado.. Worst nobody no believe neither a them. Even if them a tell the truth me na believe a third party haffie deh deh fi witness everything..

11. Met anything gav get she Fi tek…. Memba when she and hher nasty family trouble Delia. Pure f**kery she gwaan with all fight the gal try r family a the biggest a gullyside. She a trouble maker the whole family a trouble maker. Gav yuh replace was closer than you think… See how life is karma….. Memba the day yuh and yuh stay bad cousin wey did a f**k flexx fass with the gal till she cry. Big up still because yuh fight and win Delia and Mo knock up out. Girl u should a live the high life #karma

1. _________________________________________________________________ mi haffi go check di marriage certificate again

1. Thank the Laard a neva did November, Cause if that Gal was a scorpion Me would a go kill meself. SHE IS ONE MAD WOMAN.

1. This brings me back to my peeping days. Smaddy nearly crucify me weh day when me say if gav want mavaado look pon Gavin she will have to sort things out with mo. Dem gwan like say me nuh know weh me a chat

12. Ava Taylor still a sell shoes. Me remember. How mo use to say gav ugly. Boy I wísh me did bold so fi go after the man me want. She more than smart. Get ring n belly

13. kinda late on this …but i remember helping mo cuss gav on the other site…one876.i remember her sayin she was in med school at the time lol we use to call her med school.. she said her dad was a producer in jamaica… and met i can remember when u came to promote ur site on one876 as shani…and d whole a we just follow u back 2009.mo i miss blogging with u lmao

1. Mi nuh think nothing did more sweet dan how fi mi fren did believe ina Mo…Yuh cudden tell har nothing Moe was di shitz fi she :ngakak …She se di reason Moe cudden type english good a because english was not her first language :ngakak den she go ask Moe whey she come from and moe seh Niece however that french place spell..Moe is a deadly piece a gyal

14. oh pls I know Mo personally her mom was deported for selling c**e & her dad still live in the states (selling c**e) her granny work obeah fi tru….her madda a & jeff british used to den ah she teach Jeff di ropes…. her likkle sista was killed last yr by a drunk driver (which got off cuz he was in the military) oh yeah & she loooove lie

1. He did not get off. He plead guilty to all nine charges”including DWI and vehicular manslaughter”. He was sentenced to 3-9 years, which to me, was a very light one.

15. Mi say to the way how moe fling di obeah pon
    Movado him fi get bout Gavesha the next 30 sec
    Moe when God ready fi yuh not even yuh granny can help you. Di blood of jesus against you.

1. !!!!!!!!!!!!! one a di time she did have her cousin a pose as moe in Jamaica eno!! lets not forget that…what a gyal deadly

16. Deadly is not da word @met gal will poison u n smile inna u face me nuh sorry fah movado sum man fi get weh dem deserve

17. Hmm! So the Ava story wasn’t on here? Why mi think is hear mi read it?aw Met it has been forever and I still wake up and you are number 3. On my list after I check my phone and email. Now mi B is b but still me!

18. @truth u know exactly what is going on MO mother get deported and living up on di hill wid hoody weh nuh want har a drugs money shi get dip far …God nah sleep a pay shi pay fi the wickness whey dem do inna life.. that is why God tek har daughter that was very sad though. Yes Mo fada live farrin a still a sell drugs …chamaine (MO EVIL MUMMA) wid har fake batty ..all the drugs weh dem sell she should really have a house a jamaica and stop pay rent. she build plaza a portland and all now that cah dun yet…

19. @truth u know exactly what is going on MO mother get deported and living up on di hill wid hoody weh nuh want har a drugs money shi get dip far …God nah sleep a pay shi pay fi the wickness whey dem do inna life.. that is why God tek har daughter that was very sad though. Yes Mo fada live farrin a still a sell drugs …charmaine (MO EVIL MUMMA) wid har fake batty ..all the drugs weh dem sell she should really have a house a jamaica and stop pay rent. she build plaza a portland and all now that cah dun yet…