Nasty Damion how about you drop down and f**king dead??? Cause you really don’t service no purpose in no1 life, you don’t even love your kids cause them mother say all you do a want pic of them Fi post Pon net and hype bout kids you not minding! This girl U hyping up you don’t even love her yuh Nuh mean Jaime no f**king good cause you have the gal looking like a f**king laughing stack while U hyping her up Pon net all I know she better thank god for your step father auntie cause if that lady never tell you Fi married to her Fi better your life you wouldn’t but at the same time them turn round a cuss say them nuh know why yuh married her cause she nah help you with your kids nor nothing and courts nuh stop call down them phone Fi the money you owe them how much months now yes whole a Canada hear cause your family talk and nuh hide nothing and it’s funny how them same one class the gal and done her with your baby mom and people a Canada then as she come back a jamaica a them and her a party yall just beyond low and wicked in laws like yours I’m glad God never bless me with so Damion stop it cause the whole a Canada know yuh business cause of your own family Wey a class and a done her to people Wey she and them no longer friends….. First Inna life you could able post a fully body pic of this apartment belly gal tell her keep on dressing like that
Ok.
No sah. Senda u no tired fi sen een di same story ova n ova n ova again. Bout three years now u a sen een di same story n di man still a go deh. Yuh clearly obsessed wid dem ppl yah. Lef di ppl dem alone man. Cho.
My man haffi get him papers by ANY means necessary!!! DWL!!!
met it look like lattz don’t want har child around konshens mother go pree over har fb page
Send it to me Im not on her page
Sender sound very hurt.
Yea seerusly senda done now mama u caaa get back dis man here a longtime u a wage war pon di ting n it stuck pon together so done now di man don’t like homelessness so him go with the apartment nothing no wrong wit that a ambition it name just done now
Be like frozen n LET ITGOOOOOOOOOOOOOOOOO
CHUET
LET IT GOOOOOOOOOOOOOOOOO! LET IT GOOOOOOOOOOOOOOOOO…
Oh God….(smh)…Sender, mi sorry fi yuh…truly…If you still giving this man pum, cut it off. It is not healthy to be obsessing ova this ole runaway train; mek him gwaan wid him gal sender. Better must come one day. Dont spend the rest of your life obsessing about Damion and him ole slug…move on. If you still a hide and a fuqq him and when you see dem post ya you a get mad, mek up your mind and cut if off. A di only way you ago get peace of mind. If you not fuqqing him and it hurting you so bad, you need some serious prayer…..
Sender, you let something like that take your man? Girl go make your bed on the nearest train tracks
@ MANUSHKA: #DWLLLLL……
:ngakak
#GRUNG PREDOUT#_________________________________________________________________ :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
@manushka just made me spit out my lunnch dwl but seriously sender let it go many fish in the sea