Morning pink hide my id me a beg you followers pray the bad mind out a this bitch. So story is she a dea with ppl man me know and never say a word tell it all get big in the area me still never open my mouth zeen. So after awhile me find me self in that same situation you know say the gyal send message to the man woman all picture of me and my child tell me now. Me feel the reason she do it still is a touch of jealousy cause this man don’t treat me like someone on the side she on the other hand get picked up every other week late Night and drop bk and not even a nice date fi say yes him consider you. Goodie try with all her might fi break we up mine all she would a sleep a me gate just fi go tell him woman and it still no work.–
Oh ok so ur point is birds of a feather should stick together Cuz sake of how yuh uphold with her slackness,it’s only fair she side with you doing the almshouse ting fi tek the ppl dem man!!??..hmmmmm ok then :nerd :malu2 :bingung :takut
Met when u a put up post lacka dem ya,headline it as Yamhead confessions or Yamhead chronicles just like Debt collections.
:2thumbup :angel :selamat :toast :kr same suh Angel oo!!
No sah!