THERE MUST BE A FULL MOON THIS WHOLE MONTH

80 thoughts on “THERE MUST BE A FULL MOON THIS WHOLE MONTH

1. Buenos Dias Metty Y Metters……
    No eediat Shawna……F*uck wid Wifey cause “SHE KNOW’S HOW TO KEEP A MAN”
    Ladies if your man is cheating on you with the same biatch…..KICK BACK CAUSE YOU AINT GOT NO WORRIES THAT BIATCH IS GETTING USEDDDDDDD!

2. dis gyal hav memory lapse i swear fram fake cloze to make-believe man :nohope: big up di man dem weh ramp inna dem side hoes yah hole mek dem feel relevant kmt

3. You can tell dis non ambitious gal wid har kill man miserable hole, tekking somebody man again. A mussi thru Aplle has being getting all the attention, so now you waan your turn. Sit your ugly ass down side hoe!! never to be anymans wifey!! cause u don’t deserve nothing else.

4. Sass chrise!!!Shawna go look work now that you are certified in whatever don’t waste anymore time on social media it won’t help your resume. Work on that instead of people man. The longer you have been out of the work force the harder it will be to get back in. Go call a temp agency and tek whey yuhself.

5. Only jobs she knows is lying and throwing word. Shawna no man will ever truly want or own you. Most attention you ever got was ambulance and police at Jamie’s wake! Any woman who would disrespect a man’s children and mother and claim she loves him Better stay far from a real relationship because the world my dear is very round.

6. PS any man who ever see the so called hot girl sans the soap wig and make up…. Dem will run back to wife quick quick. And a try use psychs seh a di instagram ppl a nuh you. Kmdt

7. No man Shawna yuh is one attention seeking gal….mi waah know how you come to dat conclusion. Guh rest yuh rass hole and finger Nuh! Damn it.

Bubblelikesoup.

8. I hope she keeps that in mind when God finally bless ar wid a man…nuh she same one did show a di people dem man funeral an get run…these hoes don’t learn! Speaking of learn…the word u are looking for Miss Maam is “advice” not “advise”

9. how some gyal proud to call the self side piece ?

side bitch

side ho

cyah call or see the man when u want

dem nuh want nuh man of their own ?

dem nuh wah meet mommy and go on family vacations ?

dem nuh wah go the granny know who dem be ?

some gyal just careless bad and tink is something to be proud of

is something to proud of to make another woman unhappy and break up families

shawna yuh gwan , yuh a work hard for bad karma to follow u

10. I wish a gyal woulda tek my piece a man an den have the gall to take it to social media n a style mi suh. I woulda see har a road and maul har like a pitbull or a bear. U f**k fi know say all gyal like mi nah laugh when it come to my likkle man wa mi spend time agroom him from nuttin to something.

11. bitch plzzzzzzzzzzzz ..Shawna falling star u cannot will never own a man ..u sad like funeral and salt like sea u pussy kill the people dem husband :dp if all u eva f**k wid my man a skin u out and season u big pussy wid some good old fashion jam pepper ,brite ,and then beat him clatt fi habb ambition old croses gal distruction dey pon u wutless no clatttttttt :kr yes uptop she have a likkle hustler bwoy but him no realy have nuff money :HYPE AND NO HAVE SHIT

1. doah seh dat mayneeeeeeeeeeeeeeeeee :hammer

12. SHAWNA AND LEFRAC WILL ALWAYS BE NOBODIES THEY WERE BIG PRETENDERS 2 BRUCK BUMS TRYIN TO BE HYPE WIT NOTHING 2 THIEVES LUV TAKE PPL TINGS DAT Y HIM DEAD 2 FCKING TIEF!!!!!!!!!!!!

13. Mi always wonder why matie believe dem have power? It nuh cute fi act like yuh hot and nuh man nah gi yuh wifey position. Unu a great pretender, when unu try show off a because nuttin nah galang fi unu. It bun mi fi dem yuh se, if mi keep a gyal man mi keep dat pon the low because nuttin nuh enah dat fi proud bout. When yuh got it like that yuh get ring, life insurance policy, Bday, Valentine’s Day, etc. When you are a jump off, groupie, side biotch, tric, hood koola, hood termite, coucubine and scallewag yuh haffi stay ina yuh lane, bi$%hes must learn to play their role. Dam clown!

14. THESE MEN TREAT THEM BITCHES BETTER THAN THEIR WIFE ALL THE TIME.REAL TALK. A LOT OF U TALK I CAN SEE YOUR MEN ARE CHEATING ON ALL OF YOU, IF YOU WIFES WERE TREATING HIM AND F**KING HIM GOOD AND PROPER, HE WOULDNT CHEAT!!! POW!!!!

1. Ask Shawna why she neva have a man of har own …………fi smaddy tek n mi a talk just one time…how she neva have jus one man whey she nah run ” who can f**k betta” competition fi tek ova??

1. But Met come on she always a run competition but she is never the leading lady. Hoes catch feelings and dash wud pon man woman fi dem left fi tek him ova. FYI how yuh get him a suh yuh loose him…Bitoch look like stick man bout tek people man?? Woooiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I cannot with these delusional females she ah Lady Saw a mussi friends!

15. WIFE DUH GO NUH WHERE BUT STAY HOME AND COOK N CLEAN, LOVER GET ALL THE ATTENTION, GIFTS, TRIPS, PARTY ETC………….. THEM DEH WITH THE MAN NOT HIM FAMILY. SOME A THE MAN FAMILY CANT EVEN STAND YOU!

1. oh ok mi get it noe wife kip em clean and belly filled but em spen pon you looking dirty and feeling hungry? i get it i get it :mewek2

fukkin fool :nohope

1. The world gone mad. Mi seh nuff jump off lonely bad because after certain hours a bare dial tone dem get, the man keep them pon schedule. Nuff matey have sleepless nights because a winter and time cold and the man haffi guh home to him woman, unu betta get comfy wid barry the care bear……….Woooiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

1. dem hav di family fi kip dem company yuh nuh ere dat deh side hookah seh “family dem can’t stand you” if a laaf a ded :ngakak

16. POINT BLANK…………..FACE THE FACTS:::::: ITS OBVIOUS YOU CANT HOLD OR SATISFY THE MAN, OR HIM WOULDN’T A F**K PON YUH BABY GIRL. NUFF BITCH GET BETTER TREATMENT THAN WIFE!!! ####facts
    ALL YOU GET IS DISRESPECT…..

1. You know me from somewhere??? You are barely literate and you cussing a ghost. Delusional much!!!!! Your hurt is showing. I would answer rudely if I didn’t feel so sorry for you. Get a clue cunt and stop acting like you got an award for been a bottom itch…..

2. suh wen em gawn home to em wife wat yuh call dat yuh getting….a self-vacation mode?? dumb browddddddddd :cd

3. If all you have to offer a man is been on your back then your occupation as a prostitute should pay very well. How about you take it to the bank and see if you can buy some self esteem. A mi yuh wah cuss wid?????Nah I have time on my hands lets do it…

17. WINTER COME AND HIM DEH WITH HIM LOVER NOT HIM WIFE ……..SHE TIRED AND A SLEEP. MATIE TUN UP TO BLOOD CLOTH!!! VACA AND GIFTS A WHERE U DEH????/ YOU BETTER FIND OUT

1. Stop live ina luuuuu, yuh delusional bad! Which decent man married, and we nah talk wutliss dance hall unda cova gays, and can guh on vacay wid jump-offs????? Mi seh unu must get some self esteem because unu nuh have much exposure unu believe seh a every JCAN woman man play with certain way???? When a man respect yuh, and love yuh certain games cah play. It is imperative that fathers be involved in the rearing of their children, otherwise stuff like this occur, where women self love, self worth and respect is non-existent.

2. Suh wait deh :ngakak places like DR na dMiami not included ooooooooooooooooo guh Italy and dem place deh den cum bak cum brag yuh ere FOH an pleaseee fake labels and manhattan brandz nuh count guh get a keepsake from Italy while dere n den cum brag ooooooooo

18. A WHA DO , DUTTY NASTY SHAWNA
    SHE ONLY A HYPE UP HER NASTY SELF BECAUSE SHE DONT TEK THE RIGHT GIRL MAN YET.
    SHAWNA YOU OLE MISERABLE , YOU IS ONLY A DOWN LOW BITCH , WITH NOTHING ABOUT YOU
    SHE IS A NO BODY , TRYING HARD TO BE SOME BODY.
    THE BEST OF SHAWNA LIFE IS WHEN SHE POST HER MISERABLE LIFE ON JMG.
    NOBODY DONT CARE ABOUT YOU, YOU ARE SO UNHAPPY
    WHY DONT YOU GO FIND SOMETHING TO JUMP OFF , IF YOU WANT THE HYPE.

19. But is which non ambitious chink a tawk bout vacay n shit n u still lonely when u come back u get a one weekend n feel say u win kmt that weekend was just so when u a lick out him batty him could scream uninterrupted by the ppl dem whey u a rent the attic basement r one room from don’t dweet man u not nice kmt

20. Shawna Sanford brown teach you the tracing? Me did think a medical assisting or billing

21. CANT HOLD THE MAN, GET SOME POINTS………..OR HIM WOULDN’T CHEAT PON YUH!
    IF THE MAN HAPPY AND SEXUALLY SATISFY HIM WOULD STAY HOME, BUT HE DOESNT BABYGIRL……………HIM A F**K RAW, A A BREED HIM LOVER PON TOP OF IT, YOU BETTER FIND OUT!!!!!!!!!!!
    YES VACAY, WHERE YOU DEH??? HOME?

1. A mi yuh hot fah???? Yuh see seh yuh a idiot because yuh nuh know who yuh a argue wid. If de man loose him mind and f**k summady wah wutliss like unu, him have a big life insurance policy enough said…

2. Poor u u can’t get pregnant thru u throat u hear hush u need to buy some fertilizer n see if u can grow some self esteem n if this is Shawna check out some ambition seed while u at it POOR TING A SYMPATHY MI FEEL FI U MORE THAN ANYTHING HUSH

3. Nuh tek yuh cuss and cuss mi side-hoe, if yuh could a hold one yuh wudden haffi share gyal weh have it like dat wudda just tek him…Yuh need fi find a church and get some prayers. Sleeping with people man will not built self esteem what you are looking for is within.

22. Self esteem is needed because true dem grow inna broken home them set out fi wreck others. Man nuh fi cheat lazy gyal nuh encourage them. You need prayer Jah know Shawna. Repent !

23. Woman weh refer to them self as bitches? Jesus take the wheel. The people call Shawna A to Z but a man thieving she a defend not even education. Shawna me rebuke you

24. @Stargirl and he didnt cheat on you too? So if you was so good why he didn’t leave him wife and make you the main girl.. Look like ur pum pum nuh hold him either

25. @ Stargirl please please stop yuh sound dumb nuh fuk.. Mi cant believe yuh come pon di site fi talk bout trip and yuh pum pum didnt make you number 1.. Yuh still a chat dis man like him put you pon pedistall.. Yuh crotches nah hold him him cheat pon you.. Di wife.. Di next side girl why yuh gwan like you so special.. Yuh not lucky at all di man gone an yuh still talking dumb.. man cheat pon girlfriend.. Wife.. Man.. Man dont care no man can be faithful for long fuk out of here yuh dumb bitch

26. I don’t know this girl personally but see her on Instagram can’t believe a attic she live in a and have so much red bottoms smh at these dumb bitches

27. What the fuk do some of unno woman?? A come chat bout eva clean and dis and that like people in this day and age envy you? If wife in house then side bitch in house? Judging from your IG it look like yuh deh pon attic? The fuk do you a pur air conditioner yuh have fi burn in summer a bet it hot nuh fuk inna yuh fashion cloths yuh priorities are f**ked up

28. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak @Sponge bob square pants #Mi weakkkkkk FASHION PASSION YUH BAD EHHHH :ngakak :thumbup

29. Night met n metters one gal nuh have nuttin bout dem the things weh d man mek d side hoes do, dem Caan bring dat to wifey. So Gwan sell unu soul fi a dollar (otherwise known as good treatment) Stargirl as a side piece stay in u lane cau u nuh have ambition, instead a talk bout vacation, shoes n clothes show we some bonds or a house a which part u name deh pan him life insurance. Silly hoe tricks or for kids

30. And this is the reason why it’s important that men play an active role in their children’s lives. I honestly feel SORRY for women like this. Most of them are ignorant and don’t know that it’s not love. They don’t realize that they are capable of being loved and deserve more, they lack self-worth.

Sweetie, you seem lost so let me be the one to tell you. YOU DESERVE SO MUCH MORE! You deserve to be more than empty promises, lonely holidays and cold nights. Furthermore, that man will never leave his wife. Fact is they never leave their families and if by chance you end up with him it’s because his wife left him.