Skettel you stole my look March 12, 2019 by Met BAD PEOPLE ON MAD PEOPLE Which one rock betta two a dem buck up inna d same party asked fb to see who win
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I needs help ooooooooo. But fair is fair an mi ago give a fair opinion now let me analyze this :nerd miss di wig,belt,boots n pose neva needed an dat is my final answer. Reply
Anonymous 8:27pm yuh owe me a IPad. Yuh make me laugh till mi iPad drop and broke cause a the same thing mi did a think to. Yuh too bad..LMFAO Reply
The one in the blonde wig could never ever had asked such a question lol
The one without the extra moral support (bag, belt, boots)
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I needs help ooooooooo. But fair is fair an mi ago give a fair opinion now let me analyze this :nerd miss di wig,belt,boots n pose neva needed an dat is my final answer.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak An she go cyaah pose like miself yah dwpbrcl…a why she dweet?
Anonymous 8:27pm yuh owe me a IPad. Yuh make me laugh till mi iPad drop and broke cause a the same thing mi did a think to. Yuh too bad..LMFAO