THIS IS HOW WE DO IT

0 thoughts on “THIS IS HOW WE DO IT

1. ALICIA DIOR!!!!! BIGGGGGGGGGG UP YUH BOMBOCLAAT SELF AAAAANY WEH YUH STAND UP/SIDDUNG/LIDDUNG!!!!! ALICIA DIOR, LOOK YUH!!!!!!!!!! *GARGAMEL VOICE* IIIIIICO AH LIKE YUH!!!!! “NUH PLAY ROUN’ WID FIYAH! F@CK WID AH YARD GAL YUH GONNA GET…..” SAME WAY SUH!!!!! SEND DAT BITCH RITE BACK UP INNA HAR MUMMA!!!!!

1. OMG WNPP I swear mi a stalk yuh inna mi Gargamel voice..You have me ROTFL.. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak…..

2. Mi know she woulda love fi see one a dem dirt road fi sprint faster than Usain guh Haiti afta DAT deh shame, f**k outta here girl damn bright

3. lmaoo yo but seriously though Haiti poor bad i went there in june i feel it for the people dem nah lie. never saw so much sufferation in my life. dem nuh stop beat them ah dr and bahamas and turks and caico jamaica the only island i see treat them good. so that gal better shut up

1. Haiti ain’t poor nutten, dem get billions of US dollars after the earthquake and all kinds of supplies; medications, clothes, seeds fi plant crops, construction supplies. Dutty govt and mismanagement of funds keeping di ppl under.