THIS IS THE FREN

0 thoughts on “THIS IS THE FREN

1. Lol a so mo know u is noooooooo friend hold on where was ur friend going??? Mi caaaaa badda wid UNNU eeh no unnu bad no rass :ngakak :ngakak :ngakak
    Side chick look betta still :travel

2. Frenimie u a go a hell wid gasoline draws :ngakak

Both cute but only dat Fren look a lil more conservative dan matie

Oman in a gray skirt behind Fren gut a beat mi bad :nerd

3. clearly you can see that the mate is younger than her. but that doesn’t give her a rite to take her friend man.

watch yu fren dem, watch :hope yu fren dem weh yu keep :hn …watch ur fren dem watch yu fren dem weh yu keep !!! caw some ah dem ah liard and some ah dem ah teeef (man teef) watch yu fren dem, watch yu fren dem weh yu keep…

4. clearly you can see that the mate is younger than her. but that doesn’t give her a rite to take her friend man.

watch yu fren dem, watch :hope yu fren dem weh yu keep :hn …watch ur fren dem watch yu fren dem weh yu keep !!! caw some ah dem ah liard and some ah dem ah teeef (man teef) watch yu fren dem, watch yu fren dem weh yu keep…

5. Unnu need glasses or unnu taste bad becuz the mate look fake and remind me of Ms. Piggy. Wifey a beat the mate.

6. Class fren the mate look betta wat kind of fren are you sending in your so call fren dutty man problem and also her picture but you lose cause matey in the blue a beat her badd and most wife was a mate at first abay

7. blue body tun way up wife need fowl pill but thats non of my business lady y u dont attack your man and leave the girl alone she is so unbother by u go sit your ass aside and clean your dutty house u out a watch man one thing i hate a worthless woman watching man

8. A long time yuh fren bawn lol a weh she get dem clothes deh and the white shoes have mi a way….. anyway sorry mi luv yuh mate have the thing on lock send in the man mek mi really can narrow out everything and come to a conclusion

9. The mate inna the blue is 18 or 19 so you and your friend should and shame. so how old your man be?

1. Met she a 18 or 19 she come from dunkirk the one inna the blue. A little pickney she look & shape exactly like her mother. She use to go jessie ripoll primary then alpha academy then she run off up here pon her visa. Well me hear say she run off pon the visa still no know how true it be.

10. y’all some nasty wikked MF so becoz yung red ants a pose wid ass outta dirt dhe look betta than the classy in her white shoes??unu full a ringworm like..When did become fashionable to tek yu fren man & proud, unu naah nuh shame or class. The wife based on her presentation is a 10 mate go to the gym