Tina yuh maga like dawgggg whats the secret to the massive weight loss is it travis or you loosing ur shop?
27 thoughts on “TINA DEM HAVE A QUESTION”
Maybe it is the problems that her brother Rohan get himself into on 217th Street and Paulding in February 2015. Him name ah call up big time, along with the two others.
Dem seh that’s one of the reasons why she close the shop.
No Yardie. This is a hairdresser from Bronx. She have a Salon name “Jet Set” so dem call dem self Jet Set crew. So this is Tina Jet Set… like Angella Jet Set.
This is Tina jet set lando fren not tina skittles lando was also rooming with this tina for couple months well bwoy lando u need fi open a mattrass store cause the amount a different bed to bed to sleep pon u must kno which mattrass good what a shame lando u a jipsy
Tina u chat ppl too much u own a mouth tumble dun pon u.u buy green card fi travis and him cut offta that.u did a try thing with lando but it never work.sorry fi uno it sad
But put aside the weight cause she looks better slim.. Tina is about 47_48 years old now and alto age is not a criteria for hustling, I would assume one would penitentiary chances when one is younger…Tina is now you choose to take on the road from az to cali to Bronx.. Can you really stand infront a judge and receive a 5 or 10 years sentence now..come on now your son should be in college and get his degree by now to set your mind more at ease and you a tek chance now big lady.. Come on now you is a staple in hair dressing in Bronx from the early nineties. Wid all the mix-up that come with that life and in 2016 you put than down and take up hustling..SHAME for you.. Wheres the ambition you love talk seh you have..
I do not know this women but if she was a bit thicker before and stress found har and she loose weight off of it, luckily that’s the only thing she loose because stress does kill… I hope that things are looking up for har because as one person says we all do go through sometime of downfall throughout our lives, could be more than one you never want to wish that type of stress on no one, not even your enemies because what goes around comes around… I do not know har fro madams but I wish har the best…
u need to mind ur business,tina run way go la, because travis breed the gal and her bother kill the man she run ina death and shame so a so come har shop lock but she good tina
tina stay bad travis nuh want u u fren dem di tell u long time and u and dem war and u and dem vex she use to help lando but him too greedy she cook a lot and good to my fren see her house and it nice but cant hold lando she gi lando woman fi use that’s why the two a dem a feel it now and memba kiesha browning a help har wid rohan sell them tina sell dem a Jason alone tina want him can come home anytime me like him to fi har all man get use Jason a d dead stamp a har lttle girl
Tina and lando deh to when lando was staying a Tina yard a the two of dem sleep in a one bed. Her friends dem talk it facts.when him bday party a she deh a him door facts Travis dnt want Tina him only did a use her.
Tina go and check out ur self cuz cancer run in u family u mother dead wid it and u younger sister dead wid cancer ..cuz me cant under stand how u look suh
All whonu a chat u all need to leave Tina alone a bad mind nuff a whonu bad mind some of u business a spoil ND whonu see Tina business Tina a God bless 7time rise ND 7time fall all who a chat her ago tired fi see her face
Sender the time u there talking about Tina none of u carnt walk into Tina shoes at no time at all Tina nt begging none of u nothing bad mind a kill u for travis a 5 year she have him for ND a run marton so any bitch want who Tina left good luck to u all Tina is nt a woman who worried about man so please come again with this travis argument lot of you talking about how she day with Lando do get this twisted that a lie from the pit of hell some a whonu a talk bout Tina Tina a hurry ND whonu a worry a long time mouth day pan her ND she no dead so this wat u all coming with that no make it member say a pussy u use to sell bt pussy no day on price no more talking about Tina ND travis remember how u did get down skinny like somebody ago dead wen the man left ND go take another woman on u ND for rohan rohan get deported bt none a you carnt live like him in a jamaica him still a spend him money cuz him no fool get a man who whonu can go fret over ND get skinny too all wat going on whonu jealous over Tina ND she don’t even know none of u at all whonu a write on pink wall all now Tina don’t even look on it at all
A the ugly tacky gal wey Travis f…k and duck the same one wey a breed fi 13 months now that same clown gal wey Travis box down Inna dance fi call up him and Tina name. a she send in Tina picture. Nardi, get money old whoring , bruck, hungry cousin stop call up Tina name. Guh rub some bleaching cream pon yuh skin because yuh too black and crusty fi live a foreign. Gal Meck yuh ugly and tuff and stay bad suh. Tina a 47 and u a 28 and Tina look younger and better than u.gal a only old clothes yuh wear yuh need fi stop wear that Burberry shoes guh everywhere it tired now. Travis nuh want yuh monkey looking ass. Tina nuh frighten fi man after a nuh Travis teck Tina virginity. Tina left all her children them father suh who is Travis fi stress Tina out ? Bitch go and wash yuh dirty pu..y. so wat if Tina a hussle and if yuh guh jail young or old a still time yuh loose so f..king wat .nasty Bruck, badmind bitches. Mi friend Tina Jetset is on her good, good healthy diet and loose her weight and she look good and she feels good and she still have her good clothes them a wear .suh idiot Payne land mattress wey Travis hate yuh and trick u and f..k u and don’t want u come off a Tina name. Tina have her good skill she is a good hairdresser suh she cannot Bruck and hungry plus any man wey Tina f…k have to give her money Tina nuh pet man nor does she mind man suh guh check yuh facts whoring gal.and as for Lando Tina never f…k Lando and will never f…k Lando .Lando is her friend a true u f…kI f….ki u think Tina is LIke u. And Rohan get deport but him have 2 big house a Jamaica and him have him good car a Jamaica plus all of him gal them teck turns guh Jamaica guh look fi him .rohan clean a Jamaica and a run him business suh guh mind yuh own business and leave people business old iron back , pick out tail gal.Tina live good suh she cannot suffer and she is a go getter independent girl suh she will always be broke and her son did finish college and have a great job so Tina nuh in need bitch. Dead dog guh look a man old slut why yuh nuh guh f…k yuh cousin Nardi get money remember uno a family ram from long time.
Maybe it is the problems that her brother Rohan get himself into on 217th Street and Paulding in February 2015. Him name ah call up big time, along with the two others.
Dem seh that’s one of the reasons why she close the shop.
Dem deport him long time….
She mawga dung fi tru though… She been from Cali to BX hard! Di hustling ah bring har dung to nuttin
Sender everyone goes thru ups n downs. Low the girl. Pray ur days always bountiful and u never have a downfall
Lando Lakes problem
Ppl affi a go thur sometin fi lose weight!!!! Some time wi need a change!!! I too pray too that all ur day of ur life be beautiful to
I think she look better slimmer.. I never like when Tina fat she too short… I’m your true friend from grass root.. You look weh better slim
Is she name Tina skittles taste like rainbow???if so Good gosh…what a name!!!!and what is it exactly that taste like rainbow pon she??no sah!!
No Yardie. This is a hairdresser from Bronx. She have a Salon name “Jet Set” so dem call dem self Jet Set crew. So this is Tina Jet Set… like Angella Jet Set.
Thanks much Cita!!
This is Tina jet set lando fren not tina skittles lando was also rooming with this tina for couple months well bwoy lando u need fi open a mattrass store cause the amount a different bed to bed to sleep pon u must kno which mattrass good what a shame lando u a jipsy
Tina look nice like this sender so what fst na wear a farrin
Tina u chat ppl too much u own a mouth tumble dun pon u.u buy green card fi travis and him cut offta that.u did a try thing with lando but it never work.sorry fi uno it sad
All r breast lose weight
Rohan get deported ? Foreal? Taniesha is really salt lol a joke those lifestyle will always end two ways
But put aside the weight cause she looks better slim.. Tina is about 47_48 years old now and alto age is not a criteria for hustling, I would assume one would penitentiary chances when one is younger…Tina is now you choose to take on the road from az to cali to Bronx.. Can you really stand infront a judge and receive a 5 or 10 years sentence now..come on now your son should be in college and get his degree by now to set your mind more at ease and you a tek chance now big lady.. Come on now you is a staple in hair dressing in Bronx from the early nineties. Wid all the mix-up that come with that life and in 2016 you put than down and take up hustling..SHAME for you.. Wheres the ambition you love talk seh you have..
What happen to the Big Sadamite gyal weh name chin weh Rohan used to f**k?
I do not know this women but if she was a bit thicker before and stress found har and she loose weight off of it, luckily that’s the only thing she loose because stress does kill… I hope that things are looking up for har because as one person says we all do go through sometime of downfall throughout our lives, could be more than one you never want to wish that type of stress on no one, not even your enemies because what goes around comes around… I do not know har fro madams but I wish har the best…
u need to mind ur business,tina run way go la, because travis breed the gal and her bother kill the man she run ina death and shame so a so come har shop lock but she good tina
A Jenny n bloodclaat Craig… lef di ooman… Waapn a caas yuh cyaah lose ur weight….
A which one name Tina cause Mi caah see di one inna di white eno
tina stay bad travis nuh want u u fren dem di tell u long time and u and dem war and u and dem vex she use to help lando but him too greedy she cook a lot and good to my fren see her house and it nice but cant hold lando she gi lando woman fi use that’s why the two a dem a feel it now and memba kiesha browning a help har wid rohan sell them tina sell dem a Jason alone tina want him can come home anytime me like him to fi har all man get use Jason a d dead stamp a har lttle girl
a surgery she do again.
she nam too much.
Tina and lando deh to when lando was staying a Tina yard a the two of dem sleep in a one bed. Her friends dem talk it facts.when him bday party a she deh a him door facts Travis dnt want Tina him only did a use her.
Tina go and check out ur self cuz cancer run in u family u mother dead wid it and u younger sister dead wid cancer ..cuz me cant under stand how u look suh
All whonu a chat u all need to leave Tina alone a bad mind nuff a whonu bad mind some of u business a spoil ND whonu see Tina business Tina a God bless 7time rise ND 7time fall all who a chat her ago tired fi see her face
Sender the time u there talking about Tina none of u carnt walk into Tina shoes at no time at all Tina nt begging none of u nothing bad mind a kill u for travis a 5 year she have him for ND a run marton so any bitch want who Tina left good luck to u all Tina is nt a woman who worried about man so please come again with this travis argument lot of you talking about how she day with Lando do get this twisted that a lie from the pit of hell some a whonu a talk bout Tina Tina a hurry ND whonu a worry a long time mouth day pan her ND she no dead so this wat u all coming with that no make it member say a pussy u use to sell bt pussy no day on price no more talking about Tina ND travis remember how u did get down skinny like somebody ago dead wen the man left ND go take another woman on u ND for rohan rohan get deported bt none a you carnt live like him in a jamaica him still a spend him money cuz him no fool get a man who whonu can go fret over ND get skinny too all wat going on whonu jealous over Tina ND she don’t even know none of u at all whonu a write on pink wall all now Tina don’t even look on it at all
A the ugly tacky gal wey Travis f…k and duck the same one wey a breed fi 13 months now that same clown gal wey Travis box down Inna dance fi call up him and Tina name. a she send in Tina picture. Nardi, get money old whoring , bruck, hungry cousin stop call up Tina name. Guh rub some bleaching cream pon yuh skin because yuh too black and crusty fi live a foreign. Gal Meck yuh ugly and tuff and stay bad suh. Tina a 47 and u a 28 and Tina look younger and better than u.gal a only old clothes yuh wear yuh need fi stop wear that Burberry shoes guh everywhere it tired now. Travis nuh want yuh monkey looking ass. Tina nuh frighten fi man after a nuh Travis teck Tina virginity. Tina left all her children them father suh who is Travis fi stress Tina out ? Bitch go and wash yuh dirty pu..y. so wat if Tina a hussle and if yuh guh jail young or old a still time yuh loose so f..king wat .nasty Bruck, badmind bitches. Mi friend Tina Jetset is on her good, good healthy diet and loose her weight and she look good and she feels good and she still have her good clothes them a wear .suh idiot Payne land mattress wey Travis hate yuh and trick u and f..k u and don’t want u come off a Tina name. Tina have her good skill she is a good hairdresser suh she cannot Bruck and hungry plus any man wey Tina f…k have to give her money Tina nuh pet man nor does she mind man suh guh check yuh facts whoring gal.and as for Lando Tina never f…k Lando and will never f…k Lando .Lando is her friend a true u f…kI f….ki u think Tina is LIke u. And Rohan get deport but him have 2 big house a Jamaica and him have him good car a Jamaica plus all of him gal them teck turns guh Jamaica guh look fi him .rohan clean a Jamaica and a run him business suh guh mind yuh own business and leave people business old iron back , pick out tail gal.Tina live good suh she cannot suffer and she is a go getter independent girl suh she will always be broke and her son did finish college and have a great job so Tina nuh in need bitch. Dead dog guh look a man old slut why yuh nuh guh f…k yuh cousin Nardi get money remember uno a family ram from long time.