TINO SECOND ROUND…FUNERAL PROGRAM EDITION

Hi Met,

They make the funeral programne for TINO from outta south, met the people dem sey TINO mouth stink bad when him a talk to you inna you face dem say you have to stop you breathe, dem also sey him (Edited).

11351444_10155676431590370_3964393463875745217_n-211401417_10155676431585370_8387086433986445548_n

0 thoughts on “TINO SECOND ROUND…FUNERAL PROGRAM EDITION

1. Tino, the hatred for you is ringing up like a damn slot machine for dem to do you like dis. If you never have vaginaphobia, then probably de early writing of yu funeral programme wouldn’t happen to yu. De people dem nuh want nutten more fe do wid yu Tino. Yu nuh shame?

2. Him mouth look VERY STINK fi real! From the very first time I saw that DUNCE “HIV POSITIVE” boy on a video, I said his mouth looks tainted. Eeeewwww!

3. lord so is which cemetery accept the victim in real life mi know a nu madden funeral home or after him dead they burn him Jamaica can do better with there stinks so a empty funeral it really sad not even one fren or family attend it really sad such is life how u live u shall die Sad in Hell

4. I doe knoe if I fi laugh or cry :bingung :bingung Di people dem serus suh till all funeral programme print fi di frowzy mouth shim. Dem figet fi list di jancrow dem as pall bearers doe…:ngakak