TISHA SEH BRADY A BEG HAR

Met look how tisha a cuss toya from bronx on ig. Toya really beg too much Fi real. She make everybody chat her all tina jet set. When the girl use to deh America she theif give dem all the time.

23 thoughts on “TISHA SEH BRADY A BEG HAR

1. Met off topic
    What ever happen with Junior(Marlon Jones) Capital Murder Case (Tameka baby father)

2. Brady you need a life if you did mek use a yuh time up yah twice you wouldn’t haffi a beg down the place and block ppl when yuh nuh get it bright

3. Dem must a think people owe them nothing when den crime away dem life in America with red eye and stealing and reach back whay dem come from dem want come tek set on people
    That why when dem a gawn with dem thieving things I don’t look at them
    Bright she bright tish fe move her up
    What happen to her bad load of man and her lots of kids

1. Toya is not Jamaican. After deportation she moved from her native SKB to JA to be with her party friends like little miss and keep up the dancehall life that she missed in SKb.
      She was doing okay in Jamaica. She even had a job. She also has man who visits regularly from nyc and her kids and grandson come down every summer. I assume she is begging money for their passage because her clothes are always new and hair and nails are always done. Ms. C., please ask your friend Likkle miss for sponsorship because she’d never put your business out a road like this. With friends like these…

4. If is har fren, she a pussy fi dat.. she naaay affi post dat.. if she block yuh, good riddance den dus loew har simple.

5. Tisha now you see why the girl block you bitch you a low down dirty penny hoe bitch and a social media attention seeker but have responsibility and you live with your mother from salt fish on house top and still to this day bitch bye you a fucking snake and a walking dead

6. Friend like you Tisha who need enemy that’s why i pick and choose and you there talking about loyalty bitch loyal people done stoop this low like you do hoe

7. Bwoy if a salt Apple mother inna di pot, eeh? Everybody weh have dem passa passa she up inna di comments. Nutten nuh miss she!

8. This don’t look good! What kind of friend does this??? I rate Brady, period! If she did not have it to give she could have said that without taking it all this far! Tisha disgusting for that

9. Brady make the Likkle idiot Weh u deal with a ja help you and stop bother me fren for money all you do a run behine little miss like a waste gal

10. @MET A WEY YUH COME FROM ???

FROM I WAS BORN MI NEVER HEAR BOUT RIPE OLD LADY YET !!!!

LOL .LOL. LOL. LOL. LOL. LOL.

This bad .

Tisha u shouldn’t talk to or about your friend from school days suh .thats phuck up.

Brady hold up yuh head pay back little mis and apology to her.

Little Mis is good company fi keep and learn from .

11. What kind of friend reproach another? Lucky thing I don’t want or need woman friend. Brady is good people and tisha sound bitter and disgusting. Glad she show her true colors. Mek she gwan.

12. Mek Trisha move har nastiness and gweh… Brady use to thief down di whole America give r…Brady a live way better than u a yaad.. big an stay bad and still kotch..in a u muma basement.. so what if di gal beg har..attention Tisha..a look.

13. Likkle give her us fi change n she gamble d oman money down her work place down a macau. Gaming lounge n den tell likkle say man rob har so likkle cut har off

14. How the fuck brady fi a talk bout trisha not being a good friend but yet still she gamble out likkle miss money and turn round lie bout it ??? Brady a good people yes BUT NO ONE OWS HER ANY OBLIGATIONS!

15. She and likke is no friend again. If you notice she not posting her and not cheering for likke no more.