TO ALL WHO SEH DI LADY WHEY WANT DI GREEN EYE JAMAICAN DESPERATE…SHE HAVE A FEW WORDS FI UNO

https://youtu.be/LMKpwme6TD4

I want to let you know that there are times in life when you meet or see a person and you feel connected with them on a level that could be described as spiritual. I am approached every day by men but I don’t go searching for all of them. There was something special about this green eyes yardie man and I’m not just talking about his looks. He had presence and warmth and although we hardly spoke to each other I felt that I would meet this individual again. It has nothing to do with desperation. There are at least 3 men who are currently interested in me, so if I was desperate, I could be with them but I am not.
If I want to search for this green eyes Jamaican, then that is my business because it’s not affecting anyone. I have two university degrees and a large amount of respect for myself. Don’t label me desperate because that is not me or my character. Peace

0 thoughts on “TO ALL WHO SEH DI LADY WHEY WANT DI GREEN EYE JAMAICAN DESPERATE…SHE HAVE A FEW WORDS FI UNO

1. I don’t understand people. They put their business out there then get salty when people speak negative about what they put out there.

2. She might nuh deperate fe any man but she well desperate fe de green eye man, so she can gwaan talk bout she nuh desperate fe nuh man. Is only desperation wudda mek yuh go to dat extent fe try track down a man dat yuh don’t even kno dat well. All degree wha yuh have shudda help fe mek yuh hol yuh head up an mek de man cum look yuh if him interested but tru DESPERATION, yuh haffe gawn look him fus, mi wish yuh de bes of luck in finding yuh green eye man……..DWL…

3. Honeybee an ganjababy
    I hope seh she read dem post yah.
    It name opinion yuh post we comment suh de ting set.
    If 3 man want yuh dem nuh have green eye an blonde hair an
    Light skin according to u.
    Yuh fasciNated wid something yuh cant have.
    3 degrees shoulda teach yuh fe love yuhself if that man did feel a connection.
    Or find yuh of intrest yuh wouldnt de pon pinkwall
    Ah look fe de green eye man
    Lust is not a connection.
    Yuh connection plug out my girl
    Get ova it
    Wi talk de truth pon pinkwall

4. Suh from August 2014 dis ooman ah look fi find dis green yeye Jamaican man :bingung Miss educated nurse lady yuh right, yuh not desperate. Yuh dry and thirsty wrerser dan when dry peas waan wata. Desperate too good fi call yuh…yuh destitute. Wid all yuh university attendances and di rest ah man dem weh yuh claim in line fi yuh….yuh dryer dan di Sahara desert. Di green yeye man nuh waan yuh! How mi knoe? If dat was di case ah him woulda duh video fi find yuh. Gwaan weh yuh ah guh wid yuh tusty self…:travel

5. there is a mad man in vineyard town weh love call ppl baby he has green eyes and dreads now hes always at the post office

6. a frighten she frighten fi man so mek she haffi post up one big long everlasting story bout this man……

Leave a Reply to Yawdy4Life Cancel reply