I just read on one of those Jamaican fb pages ( I think it name MoBay Tory) that he was in a car accident somewhere on the Rose Hall main road, Montego Bay. He was on his way to his birthday party. His supporters are on the page cussing off errebody in the worse ways! Lol
I only hope a no internal bleeding him have and dem have him lay down deh a wait fi place open a morning fi him peoples go pay fee and carry back receipt fi dem perform whichever procedures… i wish him a speedy complete recovery
No sah Metty, dis nuh look good none atall!!!!! At all ma’am!!! :hoax2 :hoax2 :hoax2 …people come shell it
Oh gosh. He looks horrible. Praying for his speedy recovery.
Car accident yesterday morning. Look it up
I just read on one of those Jamaican fb pages ( I think it name MoBay Tory) that he was in a car accident somewhere on the Rose Hall main road, Montego Bay. He was on his way to his birthday party. His supporters are on the page cussing off errebody in the worse ways! Lol
Dem seh him did inna car accident yesterday
A killa a try obeah di man wid him badmind self
dat mean seh killa obeah trangah dan fi tommy lee :nerd
Lol
LAMPOIL N CRUSH BAKKLE FI DI BELLY OOOOOOOOOOO
cyar accident duh belly suh…aye sahhhh…luk like maaly gripe
Clearly him have worm and need zentel oh!!!!
Ispy
_______________________________________________________ :hammer wah bout likkle mint tea ooooooooo
Look like internal swelling smh..no normal belly no look suh
I only hope a no internal bleeding him have and dem have him lay down deh a wait fi place open a morning fi him peoples go pay fee and carry back receipt fi dem perform whichever procedures… i wish him a speedy complete recovery
but hexxy em luk like em bandage up, suh nuh hospital em inna no?
Yeah,, but a so dem gwaan a JA
okay
God Don’t Like Ugly otay uncle demon.
Otay
Den a oo feem armpit tan so no sah,mr demon gwan hold it
Killa. Obeah. Kartel. Flippa. Tommy lee Movado be careful lol
obeah neva help none a dem caw a bayyy jail bud yuh juss mention suh tel dem sumthin else :nohope
So how tommy lee a bleach and him face darka dan him chest? No usually di odda way around?
Real Talk 😡
depends pan where u start
or where yuh stop.
cudda stop rub di face.
belly nuh really a go change back
Tommy lee gut always look so and him navel big.. But he was in an car accident on his way to his party..
I guess him did ah run late (you know we black people always late fi everything)
is a car accident me hear say he was in