So met last year mr Lexx kick our him baby mother Felicia cause Meagan did come from Canada. This year him deh with Sasha the modeler gal, and Meagan deh a Jamaica. Him put up pic late Ina night bout “happy birthday”. I guess cause last year she had a problem cause him never give har no birthday shout out. Mi just want know from Sasha. A how the the sleeping arrangement work. Fi a young gal you can’t make old man Lexus put you down with these nasty ass side bitches. Mi see Sasha put something like a hint she a drop. Met you tell me. Look pon good good Sasha to the gal weh left har Pickney deh a Canada mi come f**ck Lexus. A so him tongue bad. Mi really need to know.
Man is man. Them is dogshit. Sender you saying look at Sasha like Sasha is Ms World. So because she “light skin with pretty hair” and her face cute she must not get treated that way. Women get what they accept. Sasha has to know she deserves better. Pretty looks no hold man again. So whenever Meagan around every body else get move up. Dwbrcl
@Anon exactly like she a miss werl! Kmt Sasha not even cute in my book! model where? A suh mi kno pulse need to cut out model such! Sender a muss u nsme sasha to rawtid and fi r complexion is not the complexion a bleacher wud want reach either! Suh if a di lil coluh mek u tink she good good change ur eye and look agen kmt!
Um why dis seem like di same SASHA FRM PULSE Sooooo :maho wooiiiiiii good good sasha :maho i will seal my lips for now :kacau:
This is funny. But wait he didnt even post sashalee for her birthday so mabe them lef… Man a dog.
A Sasha frm pulse?
Question, does Mr. Lex have royalty or some form of investment coming in that we don’t know about? I want to know what is his means of survival if that’s not too much to ask
Same sasha from pluse. She suck her way into pluse csuse she is no model . Wey breed and leave har pickney fi go run dung night life and play house with Lexxus…. The gal never spends time with her son . shame lexxus have wat bout 6 or 7 pickney and u a run leave ur pickney to be with him.
Sasha move on, man only do what they think that they can get away with. Plus Mr. Lexx so broke.
So wait…a blue drass dat pon meagan head???innocent question I swear!!@real Johncrow Belly see some food ya…Sasha can get it anytime don’t it???
It so bad we affi a seh @real joncrow belly :hammer
Lol oh gosh same thing came to my mind
How yuh mean Lexus nyamings mi sey tuh mi unuck pu__y but doh come up an kiss mi
Dem people ya life come een like an episode of the Kardashians to rawtid. As for me, I’ll try not to keep up wid dem!
Woooiiiieee. A that fi reach Sasha. Just like how Felicia buy up furniture and Lexus kick har and move in Sasha fi enjoy the new thing. Woooiiieeee. Felicia big up you dam self.
WTF???? Noone knows who Meagan is but everyone is commenting like they do!All I see is that when she comes in the place ppl get worried! Pick sense from nonsense! Big up yourself Meagan
Not a damn blogger have crap to say about meagan except for the fact that har head look like she have a blue satin baggy pon it :hammer my gal logoff cause she nah get known fi nothing much but one played out, bruk pocket, suck crotches like popsicle quarta man 😀
Lexx dont even own a car, me see him driving a Nissan March recently sometimes see him taking Taxi
Felecia bruk like dawg bout buy furniture a kotch dutty gyal kotch ina America, she walk and f**k like dawg and lex talk up a studio how her pussy how it stink and loose
Mi member dutty felecia live with her ugly tired big pussy front sister Fray everybody ah St.E know dem file stink. Dem nasty bad
Mr lex bruk like dawg haffi laugh after hype Felecia weh run dung Mr lexx after him talk uppa studio seh her hole stink and looose
Sasha so pretty she fi do better Dan nasty lex
Brooklyn whore felecia must a dead ! Mr lex a real dutty man him breed di gyal dem 8 baby madda 8 pikney an nah mind none a dem to pussyclaat ! a foodstamp big pussy felly live pon, me no she and her sister long time her old ooman sister affi a run dung wah lil bwoy and a pay him fi f**k har fi how her pussy tired an big, dutty gyal dem come from country nubody nuh count dem
Suh him baby mada vick black up beverly hills him a support his child with her???
No him nuh support none a dem all him do a nyam pussy fi money
Mr.lexx aka towel tounge
:lapar
Lmao towel tongue uno nuh easy a rassclaat mr lexx nasty fi a old man, Sasha fi hold her head up, but wait wah di happen to di one Wendy met ?? woiiiii Felecia u need fi go comb had pikney head u sis fi siding with her old tired self gal ugly a fava dike
Support what, a other day him baby mother seh dem lock him up fi child support. She seh half of the Pickney nuh look like him the 2 fat one a jacket. Mi nuh know Weh long time centerpiece Meagan a go. She a grandmother Sasha a just 20 add. Let mi hole my mouth.
Support what, a other day him baby mother seh dem lock him up fi child support. She seh half of the Pickney nuh look like him the 2 fat one a jacket. Mi nuh know Weh long time centerpiece Meagan a go. She a grandmother Sasha a just 20 add. Let mi hole my mouth. Dutty mattress Wendy get spit out. Every night she deh a party with har old tied self. After Lexus use har fi rent apartment him nuh need har no more.
Hype dem run dung fi seh dem a lexus baby mada! Esp di baby mada up beverly hillsw