Di beating whey Notnice a talk bout come from Dexta Daps and not him..People a mixup Notnice ina di story and a call him seh if him hear and a seh dem hear dem a him dweet because Tony Hype get a good dus out..but dem seh is Dexta Daps call di shots cause Tony Hype did a keep party and put Daps pan di flyer seh him book and Dexta go mek video seh him nuh book a desso now Tony Hype start walk and diss Dexta Daps so when him go dung dem beat him
When did he get that beaten. Cause he was at yellow n white last night on the boat
Nuh mind Hype; you soon ketch one a dem weh dem drawz tear…when dem least expect it.
Beat up man???Oh so sender u really a sey dexta daps is another version of Kartel,just one wid di bigger upgrade telee?!
Knowledge is power. Some man a singer and get two coin and turn judge and jury. A hope him know fi him judge a go more serious. Petty people
Him a Jay Icon artist weh name Jah shawn family.
Remember them done have them up Fi the murder already.
Suck pussy dexta daps soon get gun shot a seaview cause him suck pussy bro weh sa him a soldier a England a put money fi kill off ppl pickey n him ave stinkin dexta down but him ago get it mabba dat mi hate dem yu see all dem a sit n mek trouble wid d boy dexta n him suck pussy crew dem n batty man dem to pussy dem
Suck yuh madda seaview yuh come fr all real weh unu a talk bout tony fi guh weh him too hype pon nth at all box am more box 90s we sey
Mak dexta move that’s y dem put fi wear drawz him never haffi make no man beat the youth him too f**k up
Cum suck mi n my madda pussy n den yu go suck Tony hype wood n mek some ting out a life n stop walk behide man fi free drink n free clothes batty man Troy weh akline a f**k yu private a go see in a d stress n f**k u up mek yu ugly muma affi spend some money watch n see batty boy suck pussy keroy, u ago get it to nu worry man gun shot fi uno n uno suck pussy dj dexta watch man we nu drink hot tea yu here dat!!!!!!
Dwbcl no man tonyhype never stopped till him get his ass busted. What aboy fi hype and nave nutten. Him need fi stay a farrin. Poor tony. I actually pity him
So let me get this right..his own friends beat him cause him too hype?? Smh
LISTENNNN THESE PROMOTERS NEED TO STOP FLINGING UP ENTERTAINERS ON THEIR FLYERS WITHOUT BOOKING THEM AND BRING IT OFF LIKE A SUH AND THEN HOW U GONNA GET MAD WHEN THE ENTERTAINER SHUTS IT DOWN???? IS WORK DEM A WORK LIKE YOU, IF YOU DONT HAVE THE MONEY TO BOOK THEM DEN LOWE IT! IVE SEEN IT MANY A TIMES, AND ITS DISRESPECTFUL U JUST DONT PLAY WID PEOPLE CAREER SUH. AS FOR THE BEATING IM NOT GONNA CONDONE BUT THE PROMOTER WRONG!!
Oonu guh suck oonu mada n cum offah tonyhype name. Di man thing up like 7.
Its amazing hw we often see a man or define a man as the image or brand he has cheated and forgetting who they really are. The truth is many of you have seen tony hype n dexta, grow they were in n out frenz, n more recently frenz, the long and short is, they were n maybe still frenz, sometime, as individuals we loose frenz bcuz of our ego n lack of communication, look at the comments! This is how we behave against each other, against two sons of seaview, two persons who are helping to put seaview on the map, they both big up seaview where eva they go, do we want to loose another sons of the soil violently, this jus show hw egoistic, gullible, insensitive jealous we are as a people we need to stop and live as one, n by di way we need to stop spread rumors, TONY NEVA GET NOH BEAT UP, man and man toss up that happen all di time but NOT NOH BEAT UP as unnu mek it sound smh, people lowww it, don’t add fuel to fire, notta another war, not youth loosing their life, we all know hw thing can turn out. Now with that said, Tony hype a mi family and just as how I calmly wrote that, I can get do the opposite n a minute, so if Yuh noh like tiny hype stay pan ur side a di fence n fi Yuh noh like dexta also stay pan ur side a di fence, people let us LOVE EACH OTHER, tony hype, dexta, mek money and f**k gal, nuff love, SEAVIEW DI PLACE OF STARS
Woooiiiieee