Wanted by Badman and POLICE Dead or Alive Rich or Bruck….this is the waste man that shot Bogles Babymother Tonya Instyle sunday night at Shampoo Sundays @Redhills sportsbar and lounge…she wasnt no threat to no one for him too commit such a stupid act…also theres a reward for his arrest you can call Atlanta Police Department with any information
Thats not instyle babyfather thats Jermaine from Atlanta he has a wife and hes with that girl stacy thats crazy!!!!
No ah Kevin dem call him
mi move the pic
Y u take down the pic? People need to know what that pussy look like. She cudda dead put it back up
dem seh a di wrong pic…u sure is him?
Why yall didnt remove instyle pic so whats for goose is good for the gander!
Yes that is him, he got people telling u lies. Cause for a fact him and di gyal a read dis, a him dat
tonya daughter comment n seh is not him dat
maybe she a tek him tuh
madda and dawta not tekking the same man suh stop it lol.ey how much the reward money? :siul
Did she say it’s not him or did she say is not her mother baby fadda?
Anyway, him nuh ugly, him nose broad but him nuh bad looking and him nuh look like him a ediot suh fi him throw wey him life over foolishness suh! A attempted murder charge that.
Yes him a go do 15 yaze
yes a true the man nose broad like mini bell peppa.ears big to but him can pass.met how much the reward money? :siul yes a true the man nose broad like mini bell peppa.ears big to but him can pass.met how much the reward money?
Yes that’s him he did it in the club in front of everyone I was there
That was the right pic of the likkle dutty boy. Dem a lyad Ah him same one you put up. Put it back up people need to see the dutty bwoy. Fake gangsta.
Ah Di old John crow Bait dat him stink like
HIM IN LIVING COLOR LIKKLE IDIOT BWOY MI HEAR SEH DATS WHY HIM RUN LEF FL TOO…
That’s SpongeBob the guy who everyone is saying shot Tanya.
dem mus have a video a circulate, dat mi waan see. mouth lean like.
yes video a circulate. smaddy please send in the video evidence to met@ [email protected] mi a beg unu send on the video.
That’s him. The police need to pay a visit to his employer Dicks Sporting Goods at Mall of Georgia to get some more information on him.
mall of ga.dat a wey mi usually shop.jesas christ :matabelo
Can’t believe yu mek di gal push yu fi trow yu life away eee. look how yu cute, and handsome …eeee bwoy. Yuh want ah bax! No gal or man cud push mi fi end my future ova stale cratchez gyal like stacy. I know unno deh pan di run and really sad probably all nuh love 1 ah nedda na more. shame! I bet she unno see she it never worth it, probably all ah blame 1 ah nedda fi difoolish act. Look how di bwoy cute. well all mi will she is …recover quick Tanya, Stacy get one last ride off ah da buddy deh, and Spongebod DON’t drop di soap. ohhh Jehovah mi sorry fi him batty.
minus di broad nose and big ears him look arite.cute no arite yes.mi feel sorry feem when him reach prison with them pretty ass lips.
WERE IS STACEY PIC BCUZ IS SHE BRING IN DI GUN AND IS DI 2 AH THEM LEF DI CRIME SCENE NASTY STACY WAH NUH HAVE NO PAPERS NEED TO GO TO JAIL BCUZ SHE 2 RASS WICKED DI 2 AH THEM PLAN FI SHOOT DI WOMAN ICE AGO COME IN PON YUH NOW STACY ,STACY F**K LIKE DOG LOOK HOW YUH MASH UP DI PPL THEM BWOY PICNEY LIFE
Sorry but he’s responsible for his own actions. Nobody no mash up him life but him.
Everybody is saying this and that, but why did he shot her, cause she and are mumma used to rob people money and tell shit got busted, so nobody knows what really happened.
and tell or until?
@I’m bless shut the f**k up , how that come in it, she’s is some body daughter , regardless, What is life nobody as the right want to take some one life that they can’t give, the end off the day , he as no right to shoot her , regardless of the situation, she and him have , he as no right , pulling a gun out inside a club , that he claims he’s keeping a party , he as no right, he is a fool , clown, sponge bob you can run from man, but not god , Stacey remember you’re a female , Tracy your Stacy helper , and remember is your car is the get away car, kerry Ann you and Tracy is so evil , you malice toya stash then go friend her enemy, Stacy how could u do that, you and Tracy have what coming to you both , as for you Stacy remember this when you plot, just careful what u plot for.
imbless yu dunce and stink like bout the ppl dem ah robba go rob up underneath yu nasty mumma!!!!
All these people will be charged for conspiracy, wat a dumb set of people.
So Weh dis affi do wid Donna Lee is him she breed fah?
Woman strength him have cause nuff time man page da bwoy deh and him haffi quat like di fish him is…Spungbob them call him but Jermaine is his name and him live with his wife in Atl and Stacy is ah girl weh him ah suck
https://www.facebook.com/search/str/spongebob%20atlanta%2C%20ga/keywords_top
Everybody know seh Tanya n him did a f**k its no secret & a nuh di first time him an she at war him beat her Inna her face a dance round 2 mthz ago!
Him wife run him ova DI summa!
Because him tek up Stacey n tanya Neva like that cause she been a f**king n give him her tings!
Come on Ppl how Stacey fi GI him gun
Dem Mon Eva have dem gun, every n any where.
If unnu Neva know “ah DI gal deM a Carry DI flossing in (ATL)”
unnu ATL Mon/bwoy need fi duh betta n stop tek DI oomon dem tings.
Looool that’s why dem nuh stop tek dem hand n play Inna dem pussy a dance then cum a box unnu n a bad unnu up Inna dance.
Nuff more fi come cause dem Mon nuh want unnu a just unnu weed/money dem love fi buy car house n keep dance.
Files a read out.
SpongeBob you are wronge
Tanya my GOD bless to have a speedy recovery
NERRISA MILLER. MS FLAWLESS why don’t you talk about yourself first. You f**king sponge bob too. Everybody know you talk about Tanya like dog and jealous and bad mine her. Yes she awful but you no better. You start f**k him after you fine out the stink mouth broke pop down hop foot undacova batty Man U with was looking her and taking her things. Bout run file. Run yours first. You smile in Tanya face and f**k sponge bob at least Stacey nuh hide it.
dwlllll :hammer :hammer :hammer
bare wutliss dancehall man live a Atlanta. all dem do is beg like dog.ALL A DEM!!
No donnalee nah breed for this man, thats Stacy man that Tanya did a f**k , Tanya did a mind the man buy him things and a pay Fe him keep party, the Dutty bwoy diss her Fe Stacy. You see how life funny the same man she did a hide and f**k , a give weed fe sell and all these things turn around shoot her. You see how the devil strong
ok, yuh neva see smoke widdout smaddy a hide and f**ks behind it. Tanya an him did deh, dats y ppl run in an seh him was har bbyfather? Den her outtaorda dawta a run in pon fb bout dis and dat,like mumma neva tek di bwoy.
u see how she rude?
I NEVER KNOW IS DICK TRACY CAR THEM DRIVE IN THIS IS CRAZY BCUZ ALL OF THEM GOING TO JAIL NASTY TRACY WAH DI GOTIE BUSS R MOUTH OTHER DAY FI BRING NEWS YUH GOING TO JAIL TO TRACY WORK AT THE GOLDEN CRUST ON REDAN ROAD TRACY & STACY F**K ALOT IS OTHER DAY MI HEAR ONE GYAL WAH BEAT R FI R BABY FADA TRACY LEAVE PEOPLE MAN BCUZ THAT GYAL DON’T HAVE ANY GOOD SENCE SHE JUST WALK UP AND START LICK GYAL AND THEN DI DUTTY DRY UP BWOY LEAVE WID HER
Bumboclaat spunge ah run down di salt pussy jail house and prison pussy hospital and deadhouse pussy wonda wey yuh ah do afta Dat dey salt pussy mek you turn pussy shoot ah woman bwoy yuh a real pussy
At anonymous shut the f***k every thing you all come on here and talk a bag a shit fir no reason , how weed come in this and mind man, her life right here , never you jump the gun , so guess what u did see when the cocky, went in her pussy come on man let us stop decriminalization the women and pray for her , it could happen to anyone , spong bob a pussy him a clown , him must go his ways you have mother and sister come one , sponge bob you must just give in your self
Ppl keep mentioning di name Tracy. Is dick Tracy and Tracy the same person? And is this the same dick Tracy weh used to live a Miami weh dem seh used to suck weh everybody man?
Even if someone lend him the car and him do f**kry from she never know police cant do her nothing get well tanya. He has no right to shoot her all if them deh like atl people a say tanya when you pull through stop mix up ***war over man ****** every man you war over and these man know what them a do. They are grown and no one nah rape them. They clearly are dissing you with the other girls leave them to time and pray god send the right one that want you stop weed selling troubling people and change your life my girl praise god cause you could a die. Sponge bob you could a box fown the girl. Trigger happy for dancehall hype a go prison you rass now and a bet you nah go see all a dem who you a impress including stacey. Dont stacey ex man deh a fed and stacey still a f**k ???? Unu wake up man and woman
yes hope she recover fe the sake a har kids but hope she learn har rhatid lesson and LESAVE PEOPLE ALONE!she and har dutty badmind frens dem
bitch you shut the f**k up, everyone and the muma know Tania a drugs dealer that gal never have a 9-5 from she live in the Usa Weh you think money just drop just drop in her hand, no one care if she does are not, that’s her and her friends way of living and a so it go, the fact of the matter is that she got her self cought up with this man because she is try to make a name for herself in atl, and I don’t have to see the cocky in her pussy to know they were f^^king, everytime that woman have beef with a gal it’s always about a man point blank period… None of what I’m said justify the fact that sponge shoot her but the facts is the facts, I don’t wish that on my worst enemy but I hope when she recovers she take away herself from the lifestyle she lives and be more humble, this is a wake up call for all these hype people in Atlanta dancehall sence especially the friends that’s close to her, Unu go look a honest living man
yes Tania is BIG TIME drug dealer.she and ALL har frens them.every last onea them.this is FACTS!!
Tania and all har frens dem love fight ova man.that all they do.try intimidate or fight woman ova man.FACTS AGAIN!
Anybody a she bad bout Tracy is Toya don’t make mi run di file.You treated dat girl so bad and when she finally ween off a yuh now yuh wait fi dis opportunity fi bad mouth di girl…Di girl know all your secret why yuh think yuh never say nutting before but now you wanna come run in…Toya please don’t make mi unleash di whole nine..an half a uni sell drugs or uni man sell drugs so unu STOP please salt hole Stacy carry gun an give ar pussy man an him shoot di woman….NO EXCUSE NONE!
toya stash is a wutliss fake two face bitch.that why NOBODY like har cause she phony.feds soon run in pan she and carl stash.watch and see
These people need to stop spread rumors on the woman. Sponge was never
Tanya’s man. They were friends/associates yes… and only because Tanya was friend with this guy sponge use to be friends with. If it wasn’t for this guy Tanya would have never known Sponge because he is a nobody in Atlanta. Please stop slandering the woman character. Not because you associate with someone that doesn’t mean you are sleeping with them. I am independent and is not affiliated with none of the parties involved.
Sponge bob is just out of control and rass bad. Tanya is not without fault either. She too mixup and give too much trouble . Them just one bunch a hype mix up people. Well sponge bob daddy a millionaire, so mi know him go have a good defense team. Bwoy good luck to them all
true ting
I wish her a speedy recovery. She is so lucky to be alive. The man them a treat the women them like man.
Yea spongebob fada rich yes. But karma is a bitch, caz a nuff people him fada kill and get wey wid it. Go Montego Bay and ask, yu wi hear. The only thing him have him money and him tek care a nuff people, soh dem luv him. The Apple nuh fall far from the tree. Plus spongebob caan come close to him, cause him a real gangster, sponge a toy soldier
U waan knw sey de apple nuh fall far fr de tree. Caz spongebob fada a real killa. Yea him have him money and de ppl and de police them luv him caz him tek care a nuff a them. But unlike sponge him a real gansta, Ina real life, gwo Montego Bay and ask.
Daddy a millionaire and him a work Ina DICKS… Batty a bun u boy wen u reach a jail and get dep back a Jamaica
Anita Millionaire Where? You must be commenting from Jamaica cause dat ah nuh money ah foreign…and all if him have bad man and political links him still ah go get weh him deserve Fi shooting a lady weather if she is mix up or not using brutal force with a weapon against a person that causes no threat or bodily harm towards you if punishable up to 20 years in prison…and its subject to mandatory deportation because when possession of a weapon is not a aggravative felony Assault with a dangerous weapon is so Dutty Gun Bob yu done mess up big time Lmfao
Tonya love mine man then fight ova di man them when they start profiling another woman.
The limb no fall far from the tree same suh Shirley her mumma used to behave the same way.
Tonya father Bobby Reds box har down in a one Dance and step ova har and left with di next woman
Tonya used to Guh a Jamaica rent car and take down clothes and all these lovely stuff for Bogle and all he did was tek whey the car and leave har stranded at Beechwood while him gone a Hellshire in a di car wid him next gal.
Real man mascot from birth.
She tek boosting and chop Bogle woman from NYC in har face and Bogle kick har like a ball.
So Mi no disbelieve that she did a war ova the man and get shot.
Old habits die hard
God is not blind..or deaf
Tanya always have man problem. Why some girl so fool always fighting over these stray buddy every day every year and most time its one after another they have a million enemies over the one duty buddy these man clearly dont want respect or care so why fight over them and when woman get in problem them gone. Ex boogle hhave a cousin whay did cut keisha tracy champion friend she do four year a prison get deported when she reach home the man live with him woman And say him nah leave him woman. And she so fool fool she go prison for a next woman and him so him clearly never want her and him say if a nuh keisha a some one else. Tasha leave her pickney for 4 years and now deported and her pjckney have to live with someone else for the man whay never want her. Dem fool you si woman stop fight over these stray buddy they are going to continue stray
unu suk u mumma an come off a shirley boobby reds and recuperating tanya name with unu f**kery.pray an wish the woman well an a speedy recovery.dat e a mek unu bomo cloth kno.
Ooooh We scared,,,,,,,,,
have these people been tested for HIV? There’s a lot of circle Sex happening here
A people like cassandra mek tonya dem Keep up f**kry to impress unu company like unu mek people life mash up After all this before unu done hype and serve god unu a come bout suck muma we nuh fraid a unu
Pure DOG Shit Deh Inna ATL I can See from reading These Comments
Why would someone end they life by shooting a person in a public setting and think no one will give your information and or whereabouts come on now this is a man with no sense whatever him get he deserves it… You try to kill someone’s mother,child, daughter and for what I’m telling u liquor gives you liquid courage more time… I’m sure now that his hiding he beating himself up for his f**k up.. Smdh
how much on his head