MUNCHY CAN GO PUT THIS PAN DI ROAD

0 thoughts on “MUNCHY CAN GO PUT THIS PAN DI ROAD

1. Same way how you see dem ah act a same way dem live ina real life. Di big mouth one name Kay and she married di ynakee bwoy weh ina di Army and run go breed fi hol him.. Di poor bwoy doh even know weh him a wife up. Gal wutliss like di word dem out a har mouth. Eveyday she get up gone teef like is har 9 to 5. Yupo she chat Munchie behind har back same way there is no acting in it. She and Munchie been deh from NY days. Is Munchie bring har come leggo har a Philly. Kay, whenever me see you a road you always look dirty but mi nah lie, you clean up fi go di party dem doh. Kay I know you wish you never join di viedo talking cause now ur file gwine rinse. God bless that poor yankee boy who is so blind weh no see you double lifed style and cluesless to it. Kay me hear she you have a lickel education but refuse to use it cause you wah live di hermit lifestyle.. please stop tell di yankee dem seh you a Jamaican cause dem wi feel seh all a wee wutliss like you. :mewek2 :marah :bola

2. This is Tayna from Backtou a sleep pon Mitsy floor and run go do breast and batty yuh workless piece a shit. She on Facebook by the name gooddygotitgoodcantdone goodas