UNO SI TIA INA HAR STOCKING AND UNO MEK IT A PROBLEM……….TIA NEEDDDDDDDDD HAR STOCKING SO PLEASE LEAVE DI WOMAN ALONE…TIA WEAR YUH STOCKING YAH SUH YUH TRACKS CAN COVER UP
16 thoughts on “TORMENTED PEOPLE MI A ADDRESS UNO”
das why when she a wear di stockings me did a say mek she wear it..me redda see di fake pretty skin she a try create wearing them dan har real legs. omg
u nuh want see how she filter up the 1 she put up on her page like a so her body smooth and clean. She’s a mess. Lol. Tia you get a pass with your everyday legwear. Please don’t ever leave your house without it again. You sick john crow stomach
A swear:tkp
Met how you see mean ? I wanna see everything
Good morning it was more bus up… :maho
lol@ bus up
Omg so disgusting
How some man do it how? Tia pls to put back on the stockings you should of never left your house looking like this
das why when she a wear di stockings me did a say mek she wear it..me redda see di fake pretty skin she a try create wearing them dan har real legs. omg
u nuh want see how she filter up the 1 she put up on her page like a so her body smooth and clean. She’s a mess. Lol. Tia you get a pass with your everyday legwear. Please don’t ever leave your house without it again. You sick john crow stomach
she has bad circulation..girl take vitamins
Omggg the females on claire bus ride looked disgusting…ewwww
Not to mention the one dem a Kelly foam party yuck :sorry :sorry :sorry
Same damn ting.. Really can’t plz black people eeh
I’ve seen worse
Tia look bad but meesha need fi gon n have several seat she dash weh too much belly that y you so sloppy Smh n breast dem so long fi a young girl.
Speaking of philly wah Gwaan fi jigga party chill?
A one man a philly sleep wid meesha suh stop tell lie pon the girl