TROPHY SNIPER GET IT WORSE FROM DYEMA DI SECOND TIME

Mi check Trophy page and it seems to be business as usual fi him

https://www.facebook.com/PinkwallOfficial/videos/424885081263056/

5 thoughts on “TROPHY SNIPER GET IT WORSE FROM DYEMA DI SECOND TIME

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Underneath it allllll :ngakak :ngakak :ngakak smaddy help mi deh a grung…. A fimi mad gal dis from long time :ngakak :ngakak mi cyaah badda… a him wrang fi chubble mad ppl, when yuh see certified mad ppl yuh leave dem aloone….. :ngakak :ngakak :ngakak finish him!! di only ting look good pan him a di bow leg down! lmao a weeeeak!! den again mi fren seh a rickets :ngakak a waaaah pissss.

2. When dem tek weh dem visa, they cry and say dem never do anything, and how people bad mind them. All the Pow Pow Pow she a say, is considered a threat.
    If she just get the Visa, why she nuh sekkle har self? Be humble, stop posting these videos on the internet. As big people we must know how to behave. Sometimes we are our worst enemy.

3. Nah this chick been cray-cray. I remember when she went to some small island to dance and the man slap har in har pum pum wid a rope. Omg, I cried for her and Marvin who wasn’t dat hype run go defend har by himself. From dem time mi rate bad man Marvin…lol.
    Anyone know why they stop dancing together?…man this crew shouldve stuck together wid scrappy. They came from nothing making a name for themselves…all hole Marvin use to dance wid in his shoes. Bout him a froggy…lol. I watched way too much of those videos back in the days.