MY BOOK CAME THIS MORNING..AMAZON HAD GIVEN ME A DELIVERY DATE OF MAY 22 BUT CHANGED THE DATE TO AN EARLIER TIME………..I KNOW ONE PERSON ALREADY HAD THE KINDLE EDITION..WHO ELSE IS ONBOARD?
Mi tink mi kina cheat still lol :ngakak … caaah mi soon done… cause mi go see my book a mi yawd Friday when mi reach home… the same day mi see yuh put up di post mi order mine an dem seh it a come di 19th but mi get a email seh it a come di 16th but when it come it sell out an dem send a next email seh more a come.. mi stiil did a wait till mi see dem seh it deliver…. But mi stawt read from satday.
Mine suppose to come by tomorrow
I haven’t purchased yet, but it should be a part of my summer reading list.
Got mines on Wednesday haven’t been able to read it yet , but will start tonight on my to work
Got mines last Wednesday, and start reading immediatly.
Hey all I’m already at chapter 5 LOL I’ll slow down
chayyy
Met mi sey mi tek alittle quick flight and while waiting I started to listen the audio version mi sey LAWDDD CHUMP
Mi tink mi kina cheat still lol :ngakak … caaah mi soon done… cause mi go see my book a mi yawd Friday when mi reach home… the same day mi see yuh put up di post mi order mine an dem seh it a come di 19th but mi get a email seh it a come di 16th but when it come it sell out an dem send a next email seh more a come.. mi stiil did a wait till mi see dem seh it deliver…. But mi stawt read from satday.
A walmart mi buy mine choo still… Dem out again now doe affi order and wait till more come.