TRYING TO FATTEN KWESI EYE AGEN..NO SHAME

10 thoughts on “TRYING TO FATTEN KWESI EYE AGEN..NO SHAME

1. Kwesi nuh stop buss up dese hoes shit dem love di kocky bad it could not be anyting else because dem sey he’s broke soo I guess thats the power of a kock Kwesi keep up the gud work lol!

2. Dem hard face big woman ya wi only learn the hard way. Before Dolly go spend her money pon a nice place live a young bwoy cocky she a run dung. You a disgrace and think you a hot gyal NEVER DAT boo!!!! and Ven smdh less time a run down some waste bwoy and more attention to to your body coz if dat really was your hairy private parts dolly did have up on ig MI SHAME FI YUH BAD BAD! Ya’ll did old before you young anyway…No decent respectful hardworking man Inna dem right mind would want neither of you sick heads. Ya’ll just some “Gotz to pay for cocky bitches” and it suits ya’ll. Duncebats

3. Two a dem fava ediot kmt but ven is a bigger ediot cause everybody know dolly delusional long time. Ven did you or didn’t you post those sneakers when you bought them last year??? So why now you posting them again like they brand new??? Careless big woman like you. Dolly have 1 son and no job so she have all the time in the world fi mek any man tun har inna mascot but you have people hair fi do and 3 pickney *2 daughter at that* plus yaah run pardna……..how and when you find time fi did even start entertain kwesi fi him end up f**k yuh plus embarrass yuh pon social media, not once but twice??? The first time him mek yuh stop guh dance til not even yuh party yuh nuh keep back seet deh now dis time him mek yuh ago stop guh work. Pon top a dat how yuh end replace kwesi wid david fi a talk bout atleast david showcase yuh and hold yuh hand???? Showcase yuh where ven???? Inna taboo darkness, ova hellshire moonlight?? Ven how david showcase yuh wen him live wid him babymother???? Yuh have house a jamaica fi put him wen shi put him out????? YOU IS A VERY CARELESS BIG WOMAN!